- 20 Eylül 2013
- 1.053
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi delinefsim
ameliyat yaptırmadan hamile kalanlar oluyor canım allahın takdiri ama ameliyat sonrası hamile kalan çok kişi okudum burada inş ameliyat bize de etki etmiş, değerlerimizi yükseltmiştir inş canım değerlerimiz yükselmiştir ya allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler ama yine de şükür halimize...sende bizi bilgilendir canım gelişmeleri yaz her gün takip ediyorum zaten burayı iyi ki var valla içim sıkılınca burdaki yazıları okuyup tekrar umutlanıyorum...
Bende ayni zaten bizi bizden iyi kimse anlayamaz eslerimiz bile anlamiyor.Herkese herseyi anlatamiyosun anlatsanda belli bir derece oyuzden iyiki bu site var diyorum.Bende moralim bozuldumu bu siteyi aciyorum umut oluyor dedigin gibi.Insallah canim haberleselim ne zaman canin skkin olsa bana yazabilirsin her konuda.Allah yardimcimiz olsun ne diyelim
evet canım çok sağol sende aynı şekilde bi sıkıntın olursa yaz her türlü yardımcı olmaya çalışırım keşke birilerine faydam olacaksa ne mutlu bana...allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü bi durum aslında biz ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız o yüzden zamanı gelmemiş deyip beklemek en doğrusu ama gerek çevre baskısı gerek bebek özlemi maalesef o zaman için sabırsızlandırıyor beni elimde değil....
Elimizden geleni yapip tedavimizi olup bol bol dua edicez napalim baska hicbirsey yapamayiz.Bilmezmiyim guzelim halini cok iyi biliyorum.butun kuzenlerim yada esleri hamile cevremdeki insanlar benle yasitlar hamile kimisi dogurdu bile o ozlemi o can acisini bilmezmiyim.Bazen Allahim da beni bunla siniyor galiba diyorum aile ozlemi cocuk ozlemi o kadar ruhum yorgun ki...Tek yapabilecegimikz dua suan.Canim benim cikmam lazim kendine iyi bak.Cok dusunme stres cok zarar tabi bide bunu kendime de soylemeliyimGorusuruz
canım sizin değerleriniz bizim değerlere benziyor gibi...bizim de sayı 35-40 milyon arası ama hareket ve morfoloji sorunumuz var 3 ayı doldurduk test yaptıracağız 1 haftaya kadar...sorması ayıptır bizim gibi morfoloji sorunu olanlar için doktorlar mutlaka 1 gün aralıklarla çalışma olsun diyor...sizin bebek çalışmalarınız nasıl oldu 1 gün aralıklarla mı yoksa önemli günlerde her gün mü oldu...ben bu çalışma durumlarına çok takıyorum, yumurtlama takibi de yapıyorum ama önemli günlerde art arda mı olsun yoksa bir gün aralık mı olsun bilmiyorum
merhaba canım bizim çalışmalar 1 gün aralıklarla oldu bazen 2-3 günde bir oldu... ard arda olupta hamile kalanlar da çok oldu şansı artırmak için ama bizde morfoloji düşük olduğu için daha çok spermde daha çok sağlam sperm olma şansı daha fazla olduğu için doktorlar da 1 gün arayla öneriyor canım... inşallah tez zamanda gelir bebişin
tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için biraz rahatladım değerleriniz bize yakın olduğu için çalışmalar bir gün aralıklarla yaparız zaten öyle oluyordu ama kafamı çok takıyordum acaba önemli günlerde art arda mı olsa diye en azından kafan rahatladı inş ameliyat bize de yaramıştır...
er
inşallah canım 6 aya kadar çok sabırlı ol inşallah olur. bizim 4. ay bittikten sonra oldu.. canım keçi boynuzu kürünü hiç bırakmadan 3 ay kullansın eşim pekmezini de tüketsin gerçekten mucizevi bi ürün çok faydası olacak
evet canım bizim de tam 3 ay oldu sabretmek lazım allahım inş nasip eder bize de çok istiyorum...eşim pazartesi doktora gidecek bakalım değerlerimiz ne durumda duruma göre kür mür ne varsa başlayacam artık eşim pek yanaşmıyor kürlere tatlarından dolayı ama en azından kola içiyordu onu bıraktı yerine süt içiyor o bile iyi bir şey diyorum:))allah sağ sağlim bebeğini kucağına almanı nasip etsin inş canım bizlere de dua et...
Ya canim beklemek istemiyorum hemde hic ama doktor surekli oyaliyor bidaha muayeneye gel de gel yarin ameliyat tarihini soylucek insalah yine duygusala baglayip aglamam yarin yineIlk test 4 milyon ikincisi 6 milyon ucuncusu 2 milyon canim kotu doktorlar direk asilama onerdi bize hemen baslayalim falan dedi hatta ben istemiyorum bir ameliyattan 1 sene sonra daha beklicem eger olmazsa oyle gorusuruz dedim.Valla bu sabah ise gidiyorum acelece uyandim otobuse yetistim tanidik birini gordum tahmin et sabah sabah sorulan soruyu"bebek" saka mi ya bu insanlar.Allahim yardim et yarabbi...
canm değerlenir de bizim ki bigi düşük biz de ilk gittiğimiz doktor hemen tüp bebek dedi..4 5 doktor değiştirdik..süürekli güvenemedik şükür içimize sinen birinini bulduk ..o da yükselmesi biraz zor dedi ama imkansız değil..hem ameliyat olursanız tüp bebek de isterseniz aşılmada isterseniz sonr YAPARIZ AMA ameliyattan sonra 6 ay bkleyin .kararı siz verin dedi. bakalım inş allah gerek kalmadan hiç birini hamile kalırım..ve ameliyat için zamn kaybetmeyin..olmadı doktr değiştirin ...RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
evet canım bizim de tam 3 ay oldu sabretmek lazım allahım inş nasip eder bize de çok istiyorum...eşim pazartesi doktora gidecek bakalım değerlerimiz ne durumda duruma göre kür mür ne varsa başlayacam artık eşim pek yanaşmıyor kürlere tatlarından dolayı ama en azından kola içiyordu onu bıraktı yerine süt içiyor o bile iyi bir şey diyorum:))allah sağ sağlim bebeğini kucağına almanı nasip etsin inş canım bizlere de dua et...
canım inşalah pazartesi günü hayırlı haberlerii beklerim...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
inş canım doktordan randevu almaya çalışıyorum çıkmıyor ne yarına ne başka güne hiç bir güne randevu alamıyorum bakalım yarın hastaneye gidecez inş doktor vardır ,test yaptırabiliriz çok merak ediyorum....
canım gidebildiniz mi doktora...
ya canım hiç sorma moralim bozuldu ürolog doktoru gitmiş ilçe de oturuyoruz, il e ne zaman gider test yaptırırız diye düşünüyoruz biz de off ya bayramdan önce yeni gitmiş ...bugünü iple çekiyordum bende çok üzüldüm doktorun gitmesine.SS
slm kızlar.eşimin ameliyatına 1 yıl oldu fakat değerleri hala düzelmedi.acaba ameliyatı başarısız mı oldu.tekrar doktora muane olacak eşim.izmirde önerebileceğiniz bir ürolog var mı.birde bir sorum var. 2012 nisan(ilk test)da eşimin test sonucu 16,500,000 çıkmıştı.tayin dönemimizdi ara verdik.2012 eylül de tekrar test verdi ,değerleri 0 çıktı ve eşim 29 eylülde ameliyat oldu.nisandan eylüle bu kadar çabuk nasıl düştü anlamadık.hadi düştü 1 yıldır nasıl yükselmedi.şimdiki değeri 800,000 .ne yapıcaz yardım edin :2:
ya canım hiç sorma moralim bozuldu ürolog doktoru gitmiş ilçe de oturuyoruz, il e ne zaman gider test yaptırırız diye düşünüyoruz biz de off ya bayramdan önce yeni gitmiş ...bugünü iple çekiyordum bende çok üzüldüm doktorun gitmesine.SS
slm kızlar.eşimin ameliyatına 1 yıl oldu fakat değerleri hala düzelmedi.acaba ameliyatı başarısız mı oldu.tekrar doktora muane olacak eşim.izmirde önerebileceğiniz bir ürolog var mı.birde bir sorum var. 2012 nisan(ilk test)da eşimin test sonucu 16,500,000 çıkmıştı.tayin dönemimizdi ara verdik.2012 eylül de tekrar test verdi ,değerleri 0 çıktı ve eşim 29 eylülde ameliyat oldu.nisandan eylüle bu kadar çabuk nasıl düştü anlamadık.hadi düştü 1 yıldır nasıl yükselmedi.şimdiki değeri 800,000 .ne yapıcaz yardım edin :2:
canım benim ben bu konuda doktor videoları falan filan bir sürü yazı mazı ne varsa çok araştırma yaptım bi ara ne sabahım ne akşamım vardı ...şöyle bir şey okudum ya da dinledim hatırlamıyorum ama, bu bilgiyi iyi hatırlıyorum...varikosel ameliyatı yapıldıktan sonra eğer değerler düzelirse ya da artma olursa bu şu demek oluyormuş evet gerçekten varikosel var ve bu damarlar sayesinde sperm değerleri düşüyor, kalitesizleşiyormuş fakat ameliyattan sonra değerler düzelmiyorsa o zaman kalıcı varikosel oluyormuş ona yapabilecek bir şeyleri olmuyormuş...yani bu durumda ameliyat sonrası değerlerin az da olsa artması iyi bir şey önemli olan kalıcı varikosel olmasın...tabii ki bir de şu önemli ameliyatı yapan doktorun venleri iyi bağlaması, ameliyatın başarılı geçmesi çok önemli eğer ameliyat iyi geçer varikosel kalıcı değilse o zaman mutlaka yükselme oluyormuş...ama beklemek lazım tabii ki de...