Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben hıcbısey almak ıstemıyorum yaa bıde 3 kısılık bı aıle olma fıkrı cok guzel gelıyo kulaga

evet canım inş o hayallerimiz de gerçekleşecek .bazen görüyorum elinde çocuğu ile gezen çitler biz neden böyle olamıyoruz ne eksik acaba neden biz falan diye çok düşünüyorum allahın bir bildiği var elbette ama inş nasibimizde vardır.

elde degil insan uzuluyor napalim bunada sukur insallah sen pesimizden gelmezsin oyle soyleme

hiç belirtim yok canım o yüzden diyorum az da olsa olmaz mı belirti yok tık yok aynı tas aynı hamam 2.5 yıldır devam ediyorum

Son düzenleme:

allahım ıns bızımde olcak hayatımı ona gore yasıycam hanı dıyolar ya rahatsın gece uykun boluncek yat uyu dıye ben gece uyanmak ıstıyroum ben dogum sancısı cekmek ıstıyrom pes pese dogurmak ıstıyorum pesımde dolansın pacama yapıssınlar istıyrum evde iş yapamaym istıyorum cok mu sey ıstıyoruz kııı

yok kıı çok bir şey istemiyoruz hatta çoğu anne bu saydıklarından yaka silkiyorlar ama dediğin gibi gece üsteki komşumun çocuğu ağlıyor inan uykumdan uyanıyorum hiç sinirlenmiyorum başkasının bebeği yüzünden uyanıyorum diye tam tersine hoşuma gidiyor,hayal kurmaya başlıyoruz ne güzel uyanıyor çocuğu ile ilgileniyor diye

ah acanm benmde alt komsumda var aglamarını duyunca esımle ıc gecırıyoruz oda bı ımtıhan işte dıyoruz aglasın zırlasın bızım bebısler pışpışlarım kızzzzz

ah acanm benmde alt komsumda var aglamarını duyunca esımle ıc gecırıyoruz oda bı ımtıhan işte dıyoruz aglasın zırlasın bızım bebısler pışpışlarım kızzzzz

olacak canım peş peşe haberleri vereceğiz inş birimiz hamile kalsa keşke hepimize tekrar umut olacak ama bu ara herkes tembel çıktı

bakin simdi ne buldum kizlar .. sizinle hemen paylasmak istedim bi suru isim var yapmam gereken ama dedim belki birisine bir moral olur ..Muhammed Bozdag yazmis ...

İstediğin bir şey olmuyorsa;
-Ya hakkıyla istemiyorsun
-Ya hakkıyla üzerinde çalışmıyorsun
-Ya olması sana beladır ve Allah seni ondan koruyor
-Ya o iyiyse henüz onun olmasına layık değilsin
-Ya henüz Allah’ın kader planı içinde ona verdiği yerin sırası/yani zamanı gelmemiştir
-Ya o bu dünyanın kader kurallarına uymadığı için Allah karşılığını ahirete bırakıyordur...

bunu dusunursek heralde hic uzulmeyiz ..

canım ya çok karamsar olma.yazımı okudun mu bilmiyorum.
eşim varikosel ameliyatındayken annemin meme kanseri olduğunu öğrendim kendim de göğüsle ilgili şüpheli tanı anlattım.
bu hayatta yaşamaya amacım kalmamış ne demek yaa...
düşünsene şuan anne Allah korusun ama meme kanseri tanısı koyulduğunu...
hayatının amacı değişiyor başıma geldiği için diyorum.
ki hastanelerde neler neler öğrendim.
bendende kötüsü var.
ya sen ya eşin dermansız bir hastalık olsa.
elbette çocuğumuz olsun.ama hayatın tek gayesi değil.
uğraşalım çalışalım ama bu kadar koyverme kendini.
yazdıklarımı yanlış anlama ne olur yaşanmışlıklarım var.

çok güzel yazmışsın sana katılıyorum arakadaşım.yüreğine sağlık.

canım lütfen böyle yapmayın.
hayatta daha kötüleride oluyor.çocuğu olup kanserle mücadele eden anneler var.çocukların kucağına alamıyor radyon aldıkları için kemoterapi aldıkları için.daha kötüsünü düşünün.
5-6 aylık azospermi oldu eşim nasıl bir duygu biliyormusunuz?
1 sperm yok.
azospermi topiğini okuyun sperm için değiş hücresi çıkınca halay çekiyorlar.
yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen.

herkes birbirine çok uzak yaa bnde urfadayımm

ewet canm..bnde geçen has. doğum yapacak kadının doğum sancısına imremdimm...

ney urfa mı kız harbi çok uzaktaymışız yaa tüh...
iyim canımm yeni bir günee yürğeimizde çocuk hasreti ile yine uyandıkk şükür..
sen nasıslnn ??

iyiyim bende çok şükür.başladık bir haftaya daha.annemin bensiz ilk güzleri nice zamandan sonra onu merak ediyorum gün içinde çok akşam olunca hemen koşuyorum yanına.

inşsallh canm normal olmasını çok isitoyrum ama olsunda nasıl oldugu önmli deil diyorum bazen..inşallah cnm ..
annem varis ameliyatı olacak ilerlemiş kalçaya kadar gittiiş..

çok geçmiş olsun canım.çok ağrı yapar dimi?

canm sen hangı sehırdesın
Kocaelideyim canım.

çok doğru canım hepimizin böyle düşünmesi lazım.azospermi topiğini bir okusanız...

selam kizlar bu gun maalesef yine kirmizilar geldi moralim cok bozuk

gelsinler yaa senin için son gibi görünen aslında başlangıç bitecek ne gene yumurtlayacasın dimi

ne kadar güzel

hakkıyla ısteyıp hakedelım layık olalım tez zamanda hayırlısılya bu dunyada kavusalım.inş .cok guzel tesekkurler...

canm bılıyorum azospermı sizin durumada sasılcak gbı gercekte inş degerlrınz sımdı duzelmıstr kocaelıyı bılıyorum yakın bana cok gidip geliyorum kardesım umuttepe arastrmada tup yaptrcak

canm bıde btd08 tup yaptrmıs galıba varıkosel amelıyatı olmustu son durum ne acaba

bugün tranferi oldu canım 2 tane tranfer edilmiş.
inşh 12 günü var bakalım hep beraber geri sayacağız. :)

herşeygüzelolacak arkadasım haklısın aslında yıne bınlerce şükür halımıze.

bazen her şey üst üste gelınce ağızdan çıkıyo işte o cümleler.

elbette herkes anne olacak dıye bı şart yok.

elbette Rabbım benı en zayıf noktamla sınıyo. sabrımla..

hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın

ayy ne güzel yaaa inşallah ikiz olur bir kız erkek yani i oda yapmak zorunda kalın mavi ve pempe :))

bnde bazen öyle oluyorum canımm şimdi melsela kür yapmıyorum 10 güne kdr test yapacaz ama faydası olmayack blki diye erteliyorum hep

aminnn canımm...inşalah bekleyişimizz mücizelerle sonuçlnır..

canım merhabalar...
beni sormuşsun hemen duydum geldim.
evet tüp bebek tedavisindeydik.ve bugün transferim oldu.

2 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU.YAVRULARIMIZI ALDIK GELDİK.

evet eşimde varikosel vardı.ve hiç sperm yoktu.1 tane bile ne canlı ne ölü görülememişti.aralık ayında ameliyat oldu.
aslında 6 ay sonraydı kontrolümüz 1 ay sonra bi gelin bakalım dedi son anda doktorumuz.ameliyat çok iyi geçti.
gittik kontrole.test istemişti.çıkmaz umutlanmayın demişti.
allaha şükür çıkış başlamıştı.50 bin sperm görüldü.ve biz şok olduk.
normal yolla olmayacağını söylemişti doktor.zaten öylede bi beklentimiz yoktu.
1 şubatta regli oldum ve tadaviye başladık hemen.
14 şubatta yumurtalar toplandı.
bugün transfer gerçekleşti.

inşallah yavrularım annesini hiç bırakmaz.12 gün beklicez şimdi.:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…