- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.021
"Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
hAYIRLI SABAHALR KIZLAR..GÜZEL MUTLU BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE...
ÖYLE CANM İMTİHAN..sıkıntı yaşamadan bolluğa düşmeyeceiz demek ki...çok sıkıntılar yaşamışsın inşallah düzelelcek dualrım seninle tatlım...
5 gn ün kalmış test yapmaya işalah değerlerinz düzelmiştirde az da olsa rahtalarısın cnm...
bizde 5 ay doldu 7 ya da 14 gün sonra tekrar test yapacağız...doktor ameliyata karşılık alamadık dedi tüp bebek yapın dedi..6. ayı bkleyin falan demedi ama ilk 6 ay önemli ..bizde bkledik vitamin takviye aldık eşim 1 aydır kullnıyor bakalım göreceğiz nasıl olacak ..annem bir hafta sonra ameliyat olacak eşime gitmişken test yap diyorum oda 14 günü bkliyelim diyor...nasip RABBİM İNŞALLAH YARDIMCIMIZ OLACAK...
arkadasim bu yumurta reservlerine nasil bakiyolar ? ben hic baktirmadim bana da anlatirmisin ?
canım fsh nın 10 u geçmemesi gerek. fsh si sınırda olan biri olarak bayağı araştrmıştım ordan biliyorumm. bde estradıol e baktırman lazım.
kızlar belirsizlik içimi kavuruyor..
adet bitti yumurtlama gününü beklıyorum..
bu ay sonunda sperm testi vereceğiz..
benim yumurtaların durumu da muallak. kımı fsh normal diyor kımı çok geç kalma hemen arkasından ikinciyi doğur diyo.
birinci doğurduk büyüttük ya...
bı hala kızı vardı bu işlerden anlayan. ne duysam sorardım öyle mı yapalım böyle mı yapalım sen bilirsin diye.
geçen gelınlerının yanında abısı de balkonda çok geçmeden ikinciyi de doğur bla bla bla.... kısık bi sesle bakalm yaz geçsinde dedim ama daha bittim ben ne yediğimden bir şey anladım ne içtiğimden....
eve kendimi zor attım ağla ağla ağla...
ne kadar kolay değil mi bazı şeyler insanlar için...
artık arayıp danışmıyorum bile..
kendi doğru bildiğim yolda ilerleyeceğim...
ama tavsiye ederim ayda bir bu genelde adet olmaya yakın daha çok oluyo..
oturun böyle hıçkıra hıçkıra ağlayın. bi dökün içinizi...
ben yapıyorum tavsıye ederim işe yarıyo
sonra bi ay rahatım ..
diğer ay adete yakın yine...
dün eşimle konuşuyoruz yatakta. konu nasıl açıldıysa yaşamaktan açıldı. dedim ki şimdi deseler ki senin canını alacağız yaşamın bitti. hiç itiraz etmem dedim. beni şu an da hayata bağlayana hiç bir şey yok bi amacım yok dedim. benimde öyle dedi.
belki bi çocuğumuz olsa yaşama sebebim olur dedim. onu ben de düşündüm dedi
meleğim sana yazdığım mektuplar çoğaldı gel artık...
"Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
hAYIRLI SABAHALR KIZLAR..GÜZEL MUTLU BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE...
arkadasim madem ismin evli mutlu - evli oldugun icin saglikli oldugun icin mutlu olmalisin .. sadece kendimizi cocuk sahibi olmaya sartlarsak en buyuk imtihanimiz bu olur .. elbette bende istiyorum ama hayirlisi ise olsun diyorum olmazsa da bu benim yasamim niye bitsinki - cocuk sahibi olamadiysak baska kimsesiz cocuklara sahip cikariz evlatlik alabilirsek aliriz alamazsak uzaktan ilgileniriz - onlari mutlu edereek mutlu oluruz .. bence bu isi saplanti haline getirmeyelim - hem yazdiklarini okudum daha 25 yasindaymissin cok gencsin .. bunlari yazmak icin de cok gencsin bu kadar karamsarlik icinde cok gencsin .. insanlar 45 yasinda anne olabiliyolar artik yani sanki hersey bitmis gibi yazmissin .. azospermi konusunu okuyun bu forumda oyle insanlar var ki 1 tane sperm bulup mikroenjeksiyon yapiyolar cok zayif ihtimal ama deniyorlar ..hadi hepimiz karar alalim daha olumlu seyler paylasalim birbirmizi de motive edelim olurmu ..
sevgiler ..
Öncelikle Herkese Günaydın
iyi haftalar hepinizi özledim.
evet ya bende kaçırmışım aslında toplansak ne güzel olur mu ben Kocaelideyim.
İşte bu yazı..............
Gerçkten burda yazılan herşeyi yaşıyorum.çocuklara hamilere takılıyor gözüm sonra nazarım değcek diye nasıl korkuyorum.
günaydın canım nasılsın :)
hayırlısı olsun canım inşh beklerken böyle normal yolla gelir
inşh bakalım test sonuçları güzel çıkar.
hayırıdr anne ne ameliyatı olur çok geçmiş olsun canım.
hayırlısı olsun canım inşh beklerken böyle normal yolla gelir
inşh bakalım test sonuçları güzel çıkar.
hayırıdr anne ne ameliyatı olur çok geçmiş olsun canım.
Evet canım artış var ama sabrım klamadı artık.Kürleri eşim pek içmediği için bıraktık ,onun doktoru nolvadex-d diye bi ilaç verdi onu kullanıyor.Doktoru bunu kullanın tüpe gerek kalmaz dedi.3 ay oldu kullanalı martın başında kontrole gidecek, zaten ilacı 4 ay kullan dedi. ama ben martta tüp yaptırıcam sanırım
saolasin canim sanada Hayirli sabahlar dualarimiz kabul olsun insallah .. Hayirli evlat nasip olsun hepimize ..
kızlar hep okuyorum yazdıklarınızı ana bu aralar yazmk gelmıyk ucjnden yıne ıcıme kapandım sanurım umutsuzluk sarıyo hef yanımı içinden hıc bısey yapmak gelmıyo sureklı sıkıntılıyım herkes duygularını okadar guzel oaylasmıskı inanın kendımı buluyorumcok yorgunum hemde cokk kabullenmek gerekıyo belkıde olmıcak galıba esımın sonucları duzelse bıle olmayacak gıbı gelıyo bana bu bızım ımtıhanımız
canım öyle deme ilk önce şunu kafandan at ameliyat öncesi korunduğunuz ayları ya da yılları sil at ameliyat sonrası korunmayı yeni bırakmış gibi düşün. inan ben bunu yaptım şuan 6 aydır bebek düşünüyor daha zamanı gelmedi diye düşünüyorum. en azından kafam biraz daha rahatlıyor. belki de hiç olmayacak ama umut işte o bile insanı mutlu ediyor. kafandan sil ata diyeceğim ama ne kadar atmaya çalışsak boş atamayız hiç bir zaman tek şu olur zamanla durumu kabulleniriz, ben ilk başlarda hiç dayanamıyordum çok ağır geliyordu ama zaman geçtikçe artık kabullendim durumu olursa olur olmazsa allahın takdiri. beklemekten başka yapacak hiç bir şey yok canım
canım fsh nın 10 u geçmemesi gerek. fsh si sınırda olan biri olarak bayağı araştrmıştım ordan biliyorumm. bde estradıol e baktırman lazım.
kızlar belirsizlik içimi kavuruyor..
adet bitti yumurtlama gününü beklıyorum..
bu ay sonunda sperm testi vereceğiz..
benim yumurtaların durumu da muallak. kımı fsh normal diyor kımı çok geç kalma hemen arkasından ikinciyi doğur diyo.
birinci doğurduk büyüttük ya...
bı hala kızı vardı bu işlerden anlayan. ne duysam sorardım öyle mı yapalım böyle mı yapalım sen bilirsin diye.
geçen gelınlerının yanında abısı de balkonda çok geçmeden ikinciyi de doğur bla bla bla.... kısık bi sesle bakalm yaz geçsinde dedim ama daha bittim ben ne yediğimden bir şey anladım ne içtiğimden....
eve kendimi zor attım ağla ağla ağla...
ne kadar kolay değil mi bazı şeyler insanlar için...
artık arayıp danışmıyorum bile..
kendi doğru bildiğim yolda ilerleyeceğim...
ama tavsiye ederim ayda bir bu genelde adet olmaya yakın daha çok oluyo..
oturun böyle hıçkıra hıçkıra ağlayın. bi dökün içinizi...
ben yapıyorum tavsıye ederim işe yarıyo
sonra bi ay rahatım ..
diğer ay adete yakın yine...
dün eşimle konuşuyoruz yatakta. konu nasıl açıldıysa yaşamaktan açıldı. dedim ki şimdi deseler ki senin canını alacağız yaşamın bitti. hiç itiraz etmem dedim. beni şu an da hayata bağlayana hiç bir şey yok bi amacım yok dedim. benimde öyle dedi.
belki bi çocuğumuz olsa yaşama sebebim olur dedim. onu ben de düşündüm dedi
meleğim sana yazdığım mektuplar çoğaldı gel artık...
Merhaba arkadaşlar ...bir çok kişi de oldugu gibi eşimde de varikosel var...çift taraflı..sürekli ameliyat olalım mı olmayalım mı diye düşünüyorduk..ama sitede dolaşırken varikosel ameliyatı basıt ve daha önmlisi ameliyattan sonra hamile kalma olasılığı yüksek oldugunu görünce ameliyat olma kararı aldık...
eşimde sperm sonucu 1 milyon çıktı hareketliği iyi..ama hamile kalabilmem için en az 20 milyon olması gerekioyrmuş...ameliyattan sonra bu kadar yükselmesi pek olasılıklı değil miş..aranızda yükselten oldu mu ??
Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız
hisarbuselikameliyat olmadan hamile
insanbulameliyat olmadan Hamile
blaze azh ameliyat olmadan Hamile
ayseeem= 29 eylül 2012
adzeynep= 12 kasım 2012
merinos1= 4 şubat 2013
eyican06= 5 nisan Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...
hykd = 15 nisan 2013
isterseninanma - =20 nisan 2013
dildildem=30 nisan 2013
kelam= 25 Mayıs 2013 Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA
sefcn =13 haziran 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013 hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA
minel= 29 temmuz 2013 hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
mariel= 30 temmuz 2013
estrella06 =ağustos 2013
tubik_volki 1 eylül 2013 Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA
delinefsim= 14 eylül 2013
zelis82=21 eylül 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
optimist3 =8 ekim 2013
leman24= 15 ekim 2013..
umutsuzvakalar =19 ekim 2013
gldrn = 5 kasım 2013
arzugursel54 = 11 kasım 2013 Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA
nazende88 =12 kasım 2013
EsRa1982 =14 Kasım 2013
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
Seremcem =23 kasım 2013
kelesdilek = 25 kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013
dolunay78 =6 ocak 2014
feelcrying= 14 ocak 2014
eses07=17 ocak 2013
benay27=6 şubat 2014
littlebirdie =6 şubat 2014
kızlar hep okuyorum yazdıklarınızı ana bu aralar yazmk gelmıyk ucjnden yıne ıcıme kapandım sanurım umutsuzluk sarıyo hef yanımı içinden hıc bısey yapmak gelmıyo sureklı sıkıntılıyım herkes duygularını okadar guzel oaylasmıskı inanın kendımı buluyorumcok yorgunum hemde cokk kabullenmek gerekıyo belkıde olmıcak galıba esımın sonucları duzelse bıle olmayacak gıbı gelıyo bana bu bızım ımtıhanımız
her adet bıtımı aynı seyı yasıyorum ve tekrar umutlanmakta benı yıpratıyo canm yanı umutlandgım gunler aklıma gelınce kendıme acıyorum resmen cunku sonu hep husran oluyo ama hayat bu ıste kendımızı kandıra kandıra bıde daha kotulerını dusunerek rahatlıyoruz
esım varıkosel amelıyatı oldu,yukselmeyı bırak dahada azaldı tedaviye başladık doktorlar keşke olmasaydın dedı.cunku esım rahatsız degıldı sadece çocuk ıcın oldu amelıyatı.neyse kı suan bır kızımız var ama varıkoselın etkılerı devam edıyor sperm sayısı hala dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?