- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
- #3.081
herşeygüzelolacak arkadasım haklısın aslında yıne bınlerce şükür halımıze.
bazen her şey üst üste gelınce ağızdan çıkıyo işte o cümleler.
elbette herkes anne olacak dıye bı şart yok.
elbette Rabbım benı en zayıf noktamla sınıyo. sabrımla..
hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın
canım sakın yanlış anlama beni yaşamış biri olarak diyorum eşim varikosel ameliyatına girerken öldüm öldüm dirildim sanki ölecek.
kötü düşünceler kötüleri çekiyor.
yazımı okuduysan inan ki yaşadığım 1 sene herşeyin üstte geldiği 1 sene oldu.
ama zaman öylede geçiyor böylede...
zor elbette içinde bulunduğumuz durum insanlar kazayla hamile kaldım derken şaşıyorum.
çin takvimi hesabı yaptım ona göre kız erkek oldu sende söyle sanada yaparız diyenler var etrafımda...
elbette canımız yanıyor.
ama insanın sevdiği canı kansere yakalınca acaba hayatta kalıp görebilcek mi korkusu daha da ağır geliyor şimdilerde.
kötü düşüncenin sonu yok galiba..
o yüzden diyorum dertleşelim paylaşalım ama karamsarlık daha kötüye gideriz.
yanlış anlama yazdıklarımı akıl vermek değil.ukalalıkta anlama sakın sadece yardımcı olmak isterim farkındalık yaratarak..
amelıyat olmus esı canm degerlerı nasıl acaba duzelmısmı onu merak etm inş tutar canm ikizleri olur ne guzel:))))
canım eşi azospermiydi.ameliyat sonrası çıkış başladı.ve hemen türp bebek yaptıılar.inşh canım.:)
ayy ne güzel yaaa inşallah ikiz olur bir kız erkek yani i oda yapmak zorunda kalın mavi ve pempe :))
bnde bazen öyle oluyorum canımm şimdi melsela kür yapmıyorum 10 güne kdr test yapacaz ama faydası olmayack blki diye erteliyorum hep![]()
karamsarlık yok karamsarlık yok aaaaaaa
ben gideli herkes karamsar olmuş.
şişttt canım benim :)
yap o kürü lütfen :)