- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.081
herşeygüzelolacak arkadasım haklısın aslında yıne bınlerce şükür halımıze.
bazen her şey üst üste gelınce ağızdan çıkıyo işte o cümleler.
elbette herkes anne olacak dıye bı şart yok.
elbette Rabbım benı en zayıf noktamla sınıyo. sabrımla..
hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın
amelıyat olmus esı canm degerlerı nasıl acaba duzelmısmı onu merak etm inş tutar canm ikizleri olur ne guzel:))))
ayy ne güzel yaaa inşallah ikiz olur bir kız erkek yani i oda yapmak zorunda kalın mavi ve pempe :))
bnde bazen öyle oluyorum canımm şimdi melsela kür yapmıyorum 10 güne kdr test yapacaz ama faydası olmayack blki diye erteliyorum hep
ben seni anlatıyorum burda canım.canım merhabalar...
beni sormuşsun hemen duydum geldim.
evet tüp bebek tedavisindeydik.ve bugün transferim oldu.
2 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU.YAVRULARIMIZI ALDIK GELDİK.
evet eşimde varikosel vardı.ve hiç sperm yoktu.1 tane bile ne canlı ne ölü görülememişti.aralık ayında ameliyat oldu.
aslında 6 ay sonraydı kontrolümüz 1 ay sonra bi gelin bakalım dedi son anda doktorumuz.ameliyat çok iyi geçti.
gittik kontrole.test istemişti.çıkmaz umutlanmayın demişti.
allaha şükür çıkış başlamıştı.50 bin sperm görüldü.ve biz şok olduk.
normal yolla olmayacağını söylemişti doktor.zaten öylede bi beklentimiz yoktu.
1 şubatta regli oldum ve tadaviye başladık hemen.
14 şubatta yumurtalar toplandı.
bugün transfer gerçekleşti.
inşallah yavrularım annesini hiç bırakmaz.12 gün beklicez şimdi.:26::26::26:
ewettt her brimiz bir köşeyizz ya.ney urfa mı kız harbi çok uzaktaymışız yaa tüh...
.
Iyiyim bende çok şükür.başladık bir haftaya daha.annemin bensiz ilk güzleri nice zamandan sonra onu merak ediyorum gün içinde çok akşam olunca hemen koşuyorum yanına.
çok geçmiş olsun canım.çok ağrı yapar dimi?
:
ben seni anlatıyorum burda canım.
canım merhabalar...
Beni sormuşsun hemen duydum geldim.
Evet tüp bebek tedavisindeydik.ve bugün transferim oldu.
2 tane 3. Gün embriyosu.yavrularımızı aldık geldik.
Evet eşimde varikosel vardı.ve hiç sperm yoktu.1 tane bile ne canlı ne ölü görülememişti.aralık ayında ameliyat oldu.
Aslında 6 ay sonraydı kontrolümüz 1 ay sonra bi gelin bakalım dedi son anda doktorumuz.ameliyat çok iyi geçti.
Gittik kontrole.test istemişti.çıkmaz umutlanmayın demişti.
Allaha şükür çıkış başlamıştı.50 bin sperm görüldü.ve biz şok olduk.
Normal yolla olmayacağını söylemişti doktor.zaten öylede bi beklentimiz yoktu.
Bugün transfer gerçekleşti.
Inşallah yavrularım annesini hiç bırakmaz.12 gün beklicez şimdi.:26::26::26:
yok karamsar dğilizde ister istemezz üzülüyoruzz..ama olacak inanıyoruz..karamsarlık yok karamsarlık yok aaaaaaa
ben gideli herkes karamsar olmuş.
şişttt canım benim :)
yap o kürü lütfen :)
ewettt her brimiz bir köşeyizz ya.
Netten baktığım da 2 ay ağrısı faln olur muş..15 gün yatması gerekiyormuşş...
saolasın canım benim. baktım saolsunlar kızlar beni soruyor.
hemen yazayım dedim.
amin ya inşh :)merhaba canım hoş geldinn ..nereleresin yaaa ???
Ayy inşallah ikizin olurr kızz..ikisi de sonunna kadr sana tutunurr ....
evet canım benim inşh vakti zamanı gelince sırayla :)yok karamsar dğilizde ister istemezz üzülüyoruzz..ama olacak inanıyoruz..
inşh çabukcak atlatır canım benim.
Iyi yaptın evet :)
amin ya inşh :)
evet canım benim inşh vakti zamanı gelince sırayla :)
kızını ALLAH bağışlasın canm..bizlerin çoğu çocuk için olduk..AMAameliyat herkesin için olumlu olacak diye bir durum yok..bizimde hızımız düştü ama yükselecğeine inanaıyorum..RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUNN...
eşin ameliyat olduktan sonra mı hamile kaldın canım? peki ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?
ınsallah canım benım esım ameıyat olalı 3 yıldan fazla oldu o yüzden dedım ben.allah yardımcınız olsun
bızde test yaptıktan sonra onumuze bakcaz canm olsun yaw ıkız olsun nolcak toptan ıkılemıs olurum inş sennde gonlune gore bebişin olur canmayy ne güzel yaaa inşallah ikiz olur bir kız erkek yani i oda yapmak zorunda kalın mavi ve pempe :))
bnde bazen öyle oluyorum canımm şimdi melsela kür yapmıyorum 10 güne kdr test yapacaz ama faydası olmayack blki diye erteliyorum hep
ohhhhhhhhhh canmmmm maasallah inan burdakı amelyat olan herkesı merak edıyorum inş bebişlerin sana tutunur 2 bebişide kendılıgınden gelır inş tatlım heyecanla beklıyoruzcanım merhabalar...
beni sormuşsun hemen duydum geldim.
evet tüp bebek tedavisindeydik.ve bugün transferim oldu.
2 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU.YAVRULARIMIZI ALDIK GELDİK.
evet eşimde varikosel vardı.ve hiç sperm yoktu.1 tane bile ne canlı ne ölü görülememişti.aralık ayında ameliyat oldu.
aslında 6 ay sonraydı kontrolümüz 1 ay sonra bi gelin bakalım dedi son anda doktorumuz.ameliyat çok iyi geçti.
gittik kontrole.test istemişti.çıkmaz umutlanmayın demişti.
allaha şükür çıkış başlamıştı.50 bin sperm görüldü.ve biz şok olduk.
normal yolla olmayacağını söylemişti doktor.zaten öylede bi beklentimiz yoktu.
bugün transfer gerçekleşti.
inşallah yavrularım annesini hiç bırakmaz.12 gün beklicez şimdi.:26::26::26:
gordum tatlım geldı inş bebişleri gelrde topıgımızn uguru olurr....canım sakın yanlış anlama beni yaşamış biri olarak diyorum eşim varikosel ameliyatına girerken öldüm öldüm dirildim sanki ölecek.
kötü düşünceler kötüleri çekiyor.
yazımı okuduysan inan ki yaşadığım 1 sene herşeyin üstte geldiği 1 sene oldu.
ama zaman öylede geçiyor böylede...
zor elbette içinde bulunduğumuz durum insanlar kazayla hamile kaldım derken şaşıyorum.
çin takvimi hesabı yaptım ona göre kız erkek oldu sende söyle sanada yaparız diyenler var etrafımda...
elbette canımız yanıyor.
ama insanın sevdiği canı kansere yakalınca acaba hayatta kalıp görebilcek mi korkusu daha da ağır geliyor şimdilerde.
kötü düşüncenin sonu yok galiba..
o yüzden diyorum dertleşelim paylaşalım ama karamsarlık daha kötüye gideriz.
yanlış anlama yazdıklarımı akıl vermek değil.ukalalıkta anlama sakın sadece yardımcı olmak isterim farkındalık yaratarak..
canım eşi azospermiydi.ameliyat sonrası çıkış başladı.ve hemen türp bebek yaptıılar.inşh canım.:)
karamsarlık yok karamsarlık yok aaaaaaa
ben gideli herkes karamsar olmuş.
şişttt canım benim :)
yap o kürü lütfen :)
anladım canm..peki ameliyattan sonra ki 3 yıll için de yaptığınız testler yine inişli çıkışlı mı idi..
bızde test yaptıktan sonra onumuze bakcaz canm olsun yaw ıkız olsun nolcak toptan ıkılemıs olurum inş sennde gonlune gore bebişin olur canm
ohhhhhhhhhh canmmmm maasallah inan burdakı amelyat olan herkesı merak edıyorum inş bebişlerin sana tutunur 2 bebişide kendılıgınden gelır inş tatlım heyecanla beklıyoruz
gordum tatlım geldı inş bebişleri gelrde topıgımızn uguru olurr....
kımı zaman sıfırmı zaman yıne yukseldı ama hıcbırzaman ameliyattan oncesı kadar yukselmedı maleseff..tabbı bu herkesde böyle olucak dıye ısey yok
Merhaba arkadaşlar eşim azospermi sebebi varikosel olabilir mi diye düşünüyorum hangi aşama veya testten sonra varikosel olduğu anlaşılıyo cevap verirseniz sevinirim.İnsan bu durumda herşeyi düşünebiliyor.
Merhaba arkadaşlar eşim azospermi sebebi varikosel olabilir mi diye düşünüyorum hangi aşama veya testten sonra varikosel olduğu anlaşılıyo cevap verirseniz sevinirim.İnsan bu durumda herşeyi düşünebiliyor.
merhaba canım hoş geldinn ..nereleresin yaaa ???
Ayy inşallah ikizin olurr kızz..ikisi de sonunna kadr sana tutunurr ....
ohhhhhhhhhh canmmmm maasallah inan burdakı amelyat olan herkesı merak edıyorum inş bebişlerin sana tutunur 2 bebişide kendılıgınden gelır inş tatlım heyecanla beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?