• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öyle ya ilk variksoel oldugunu öğrediğimde ve buraya girdiğim de tanımıyorsum kimseyi tek tek baktım variksoel ameliaytı olan herkese tek tek mesj attım kimisi boşuna olmayın dedi kimisi de olun dedi...ilerledikçe taikp ettikçe olamktan başa çare olmadıgını ve olanların 3 ay için de hamile kaldıklarını değlerini yüslediğini görünce mutluluktn deliriyordumm bizim de olcak bizimde olacak diye söylenip durdum..
bizde gitmeylim ki bu yola yeni başlayanlrn yardımcısı oluruz inşallah..

aynen tatlım kesinlikle katılıyorum onların hamilelik haberlerini alınca hemen eşime haber veriyordum eğer evde değilse:1: düşün yani o derece seviniyordum ah bi hamile kalsam herkese umut olacağım ama nerde:5:

aynen tatlım kesinlikle katılıyorum onların hamilelik haberlerini alınca hemen eşime haber veriyordum eğer evde değilse:1: düşün yani o derece seviniyordum ah bi hamile kalsam herkese umut olacağım ama nerde:5:

olacaksın canım inşallah hayırlısı ile...RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH...BİZLERE UMUT OLANLAR OLUYOR İNŞALLAH BİZLERDE BAŞKALARINA UMUUT OLACAĞIZ..

olacaksın canım inşallah hayırlısı ile...RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH...BİZLERE UMUT OLANLAR OLUYOR İNŞALLAH BİZLERDE BAŞKALARINA UMUUT OLACAĞIZ..

inş amin canım blaze azh diye biri burada yazışmış şuan 8 haftalık hamile canım tanıyor musun varikosel sorunu var mydı

evet canım hemde ikiz hamile profiline girdim yazıştığı msjlara baktım ne güzel ya eşine keçi boynuzu kürü çakşır otu ve kuru yemiş yedirmiş

İKİZZZ :))

AYYY ÇOK SEVİNDİMM İNŞALLAH HEPİMİZN İKİZİ OLU YA...Rabbim nasip edrse şifa olur onlar inşaalh..

İKİZZZ :))

AYYY ÇOK SEVİNDİMM İNŞALLAH HEPİMİZN İKİZİ OLU YA...Rabbim nasip edrse şifa olur onlar inşaalh..

bende çok sevindin canım öyle bir iki kişi daha tanıyorum istersen listeye yaz burada yazıştılar biri hisarbuselik eşinde varikosel vardı ama ameliyat olmadan hamile kaldı bi de insanbul var o da aynen eşinde varikosel vardı ameliyat olmadan hamile kaldı.

bende çok sevindin canım öyle bir iki kişi daha tanıyorum istersen listeye yaz burada yazıştılar biri hisarbuselik eşinde varikosel vardı ama ameliyat olmadan hamile kaldı bi de insanbul var o da aynen eşinde varikosel vardı ameliyat olmadan hamile kaldı.

ekledim canm..ameliyat olmadan hamile diye ekledim...
neyse canm ben çıkıyorum kendine iyi bak...

Ben iyi olmaya calistikca hayat beni neden neden kotu yapmaya calisiyor neden?Az once disaridan geldik yine ne oldu diyeceksiniz ama inanin bende yoruldum artik uzulmekten ayni seylere olmuyor iste.Esim ben arkadasi esi 4umuz yemege gittik esi yabanci 2.ye hamile butun gece yemekte iste bebegin nasil tekmeledigini esinin tekmelerken karnini nasil oksadigini gormek icin sabirsizlanidigini ilk cocugu 2 yasinda hasta oldugunda nasil icinin acidigindan bahsetti.Istemedigi halde surpriz bir hamilelik oldugundan vs..Ya benim benim icimin acisini bilen varmi acaba?Ben,biz ne zaman iyilesecegiz.Kaldiramiyorum artik yine agliyorum yine bunlari yazarken esim gormeden.Komedi filmine gittik kadin hamilelik testi yapiyor benim gozlerim doluyor komedi filminde dusunebiliyormusunuz?Belki de hicbir zaman bebegimiz olmayacak bunu kabullensem iyi olacak ama yapamiyorum iste o kadar denememe ragmen.Sorunumuzu biliyorlar eside bu kadinda bana calismalara basladiniz mi vs diye sordu.Yemin ediyorum kiskanmiyorum halimize aciyorum uzuluyorum sadece ic geciriyorum boyle otururken bile ahh uhh diye hani hamileler rahatca oturup kalkamazya ona bile imrendim.Sizi de uzuyorum caninizi SIktiysam,moralinizi bozduysam affola:43::43:Sadece yazmak istedim hemen eve gelir gelmez....Cunku icim cok aciyor sanki nefes alamiyorum kalbim sIkIsiyor.

canım seninle hemen hemen benzer duyguları yaşıyoruz eminim ki tüm arkadaşlarda öyle.bugün bi arkadaşla karşılaştık bizden sonra evlendi 4 aylık oğlu var onun adına çok sevindim ama kendimi düşünmeden edemedim..gözlerim doldu eşim de çok kötü oldu:((dizilerde bile herkez hamile yahu bu sene :(( ona bile kötü oluyorum...
sevgili evlat hasreti çeken melekler bu yazıyı okuduğumda çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim bire bir duyguları yansıtan bi yazı bu yazıyı okuyan herkes bi şeyler bulacak kendinden .İnşallah bu hasreti çekenler bi an önce meleklerine kavuşurlar.... Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek… Anne olamamak sokakta parkta gördüğü her bebeğin arkasından uzun süre bakmak demek anne olamamamk başkalarının bebeğini kucağına aldığında gizlice ağlayıp bebeğin kokusunu içine çekebilmek demek .. Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek… Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek… Her test için gittiğinde seni gören Sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek… Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek… Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek… Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek… Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek… Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek… Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek… Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek… Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek… Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek… Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

çoooooooooooooooooooook duygulandım.Allah tez zamanda nasip etsin...

üzülme canım anlıyorum seni ama sen baya yoğun yaşıyorsun anladığım kadarıyla bu durumu kaldıramıyorsun ama tatlım yapacak keşke bir şey olsa...burada hepimiz aynı durumdayız canım sabretmek lazım... senden isteğim canım iyileşme süresinde umut var nede olsa yeniden korunmayı bırakmış gibi yeniden bebek düşünüyor gibi düşünmen geçmişe sine çek yanı...ben öyle düşünüyorum bak ameliyatın üstünden 7 ay geçti hala bebek yok ama en azından bu ameliyat geçmişi az da olsa sildirdi. sanki 7 aydır bebek istiyormuşuz gibi düşünmeme neden oldu iyi de oldu:1: tabii 1 seneye kadar olmazsa artık alternatif olarak aşılama ya da tüpe yöneleceğiz...

Aslinda gayet iyiydim taa ki dune kadar karsimda karnini oksaya oksaya nasil tekmelediginden hareket ederken karninin nasil sekil degistirdiginden bahsedene kadar hatta eve gelene kadarda iyiydim eve geldim hungur hungur agladim banyoda gizlice.Sonrada agladigim icin uyuyakaldim her nekadar senin gibi dusunmeye calissam zorlasam da olmuyor insanlar bir sekilde hatirlatiyor.Dune gore daha iyiyim ama.Dogru daha 1 ay oldu birsey beklememek lazim ama iste umut var oldukca 1 tane olacak olan belli olmaz diyip umitleniyorsun.Bizde oyle en fazla 1 sene daha bekleyecegiz olmadi asi yada tup hatta asiyi erken bile yaptirabilirim gelecek ay asi icin ozel doktordan randevumuz var.Burda asilamayi yapan doktor ayri sirf o isi yapiyor.Gidecegiz bakalim ne diyecek,belki beni asi olmaya bile ikna edebilir.

Arkadaşlar Merhaba...Aşılama yolundaki tecrübelerimi yazmak istiyorum...
1.eşim sol varikosel (3. derece) nedeniyle ameliyat oldu.ameliyat öncesi sperm sayısı 200.000/ml motilite %20
2.klomen ve trental tedavisi aldı 3 ay,ek olarak en önemlisi keçi boynuzu kürü ve proxeed plus kullandı.(keçi boynuzu kesinlikle çok etkili oldu)
3.3ay sonrasında sperm sayısı 19 milyon motilite %42 idi
4.gonalf 150 yi 8gün kullandım.20mm ve 15mm yumurtalar oluştu.ovitrelladan 36 saat sonra aşılamam yapıldı(3gün önce)
5.aşılama esnasında sperm sayısı 19 milyondu yıkama sonrası 6milyon hareketli sperm ile aşılama yapıldı
şimdi ise bende heyecanla bekliyorum..bu ilk aşılama tecrübemiz...kasıklarımda biraz ağrım ve şişkinliğim var ama bu her sabah kullandığım crino jelle bağlı olabilir(içindeki progesterona bağlı)...
Gazi Hastanesinde Ahmet ERDEM şiddetle tavsiye ediyorum

Degerleriniz artmis insallah asilaman tutar hayirli haberler aliriz.Asiyi ameliyattan sonraki 3. ay mi olmus oluyor yani?

tatlım seni çok iyi anlıyorumm zaten bir an olsun aklımızdan çıkmazken birde başka insnalar vura vura içimizi acıtmaya devam ediyorlar...
birde bunu halimizi bilenlerin yapması ne acı...yazık onlara ki halden anlamıyorlar..
sen canını sıkma diyeceğim çünkü bakşa biey yazılmaz ama sıkıldıgını da gayet iyi biliyor ve anlıyorum...
bizi de sıktıgını düşünmee hepimiz burda aynı şeyleri yaşıyor ve bunun için birbirimizle paylaşıyoruz...bnde sırf bu insnalrım lafları üzerinee değerler yükselmezse hemen tüp bebek istiyorum...bizimkiler her ne kdr şimdi sıkıntıdayız deselerde bn kredi çeker yne yaparım diyorumm..çünkü her gün geçtikçe bn daha kötü oluyorumm...artık insanalra söyleyecek laflarım bitti...
kız kardeşim okul tatilinde gelmişti yanına gititm annemlere 6 gün kaldım geldim burdaki komşum tüp bebek mı yaptımm birde üstüne tutttu mu demesn mi...şok oldumm ne tüp bebği ne tutması...gayretler içinde kaldımm...
kadın biliyor tüp bebek için gitmediğimi bebek mevzusunu açmak için bana sordugu soruya bak...
üstelik bnle beraber evlendi 2 çocuğu ynında şimdi de midem bulanıyor hamileyim galiba hamileysen aldracam diyorr.. deli oldum resmenn..
ama yapacak bişey ALLAHA havale ediyoruz yapacak bişey yok...

Iste karni tok olan acin halinden ne anlar ki her nekadar anliyorum deselerde o acligi ac kalmadiktan sonra hissedemezler.Anca halimize acirlar.Insallah tupe gerek kalmadan hamile kaliriz,en cok korktugum sey benim tup bebek yaptirmak.Allah gunah yazmasin buyukte konusmak istemem ama oyle cok korkuyorum ki.Hayret birsey insanlara valla.Ben de hadi burda kaciyorum Turklerden calisiyorum vs diye cok gormuyorum kimseyi gorunce hallediyorlar ya zaten neyse oraya gelince benimde duyacagim seyler belli 1.5 sene once bana tembih etmislerdi cocuksuz gelemezsin buraya bidaha ne varmis beklicek diye azar yemistim simdi ne bahane bulacagim bilmiyorum Turkiye donusumde o ay hamile kalacagimi saniyordum uzerinden 1.5 yil gecti dun gibi halen.Insanlar nankor bulupta buldumcuk oluyorlar hicbirseyin kendi kanlarinin canlarinin bile degeri yok cunku aramadan zorlanmadan sahip olduklari icin.Insallah bizim yakinda olacak ve herseyden herkesten daha kiymetli olacaklar.Onlar mutsuz ama biz mutlu olacagiz cunku o yoklugu biliyoruz varligini da bilecegiz insallah.

artık güzel günler yaşayalm inşallah.
ben inanıyorum hepimiz çok yakında hamile kalacağız.çok az kaldı hissediyorum.

Insallah Zeynebim o guzel haberleri hepimizde tadariz.Dedigin gibi umarim yakindir o gunler

canım seninle hemen hemen benzer duyguları yaşıyoruz eminim ki tüm arkadaşlarda öyle.bugün bi arkadaşla karşılaştık bizden sonra evlendi 4 aylık oğlu var onun adına çok sevindim ama kendimi düşünmeden edemedim..gözlerim doldu eşim de çok kötü oldu:((dizilerde bile herkez hamile yahu bu sene :(( ona bile kötü oluyorum...

Sirf arkadaslar olsa iyi ya kuzenler akrabalar esimin akrabalari hepsinin cocuk yapasi gelmis bu sene azginlik yili ilan ediyorum ben canlari cok sIkIlmis heralde cocuk yapmislar habire.O kadar psikolojimiz bozuk ki herseyden cok cabuk etkileniyoruz:50:

tatlım kiminde ameliyat erken etki yaparken kiminde geç yapıyor bize en son gittiğimiz doktor bazen 2 yıla kadar tam olarak düzelmeler oluyor dedi, sizin değerlerinizde artış olması iyi bir şey canım. ileri hızlınız çok iyi artmış canım bizim de ileri hızlımız düşük:5: canım kür ya da ilaç kullandınız mı kendiliğinden mi arttı?

Evet canım artış var ama sabrım klamadı artık.Kürleri eşim pek içmediği için bıraktık ,onun doktoru nolvadex-d diye bi ilaç verdi onu kullanıyor.Doktoru bunu kullanın tüpe gerek kalmaz dedi.3 ay oldu kullanalı martın başında kontrole gidecek, zaten ilacı 4 ay kullan dedi. ama ben martta tüp yaptırıcam sanırım

çoooooooooooooooooooook duygulandım.Allah tez zamanda nasip etsin...

aminn ..amiinnn...amin...
içimizden gelen her duaya hayırlısı AMİN...

ıste karni tok olan acin halinden ne anlar ki her nekadar anliyorum deselerde o acligi ac kalmadiktan sonra hissedemezler.anca halimize acirlar.ınsallah tupe gerek kalmadan hamile kaliriz,en cok korktugum sey benim tup bebek yaptirmak.allah gunah yazmasin buyukte konusmak istemem ama oyle cok korkuyorum ki.hayret birsey insanlara valla.ben de hadi burda kaciyorum turklerden calisiyorum vs diye cok gormuyorum kimseyi gorunce hallediyorlar ya zaten neyse oraya gelince benimde duyacagim seyler belli 1.5 sene once bana tembih etmislerdi cocuksuz gelemezsin buraya bidaha ne varmis beklicek diye azar yemistim simdi ne bahane bulacagim bilmiyorum turkiye donusumde o ay hamile kalacagimi saniyordum uzerinden 1.5 yil gecti dun gibi halen.ınsanlar nankor bulupta buldumcuk oluyorlar hicbirseyin kendi kanlarinin canlarinin bile degeri yok cunku aramadan zorlanmadan sahip olduklari icin.ınsallah bizim yakinda olacak ve herseyden herkesten daha kiymetli olacaklar.onlar mutsuz ama biz mutlu olacagiz cunku o yoklugu biliyoruz varligini da bilecegiz insallah.

:

inşallah canm..rabbim hepimize nasip etsin inşalla...evlat hasreti çekmezz çok zorr...dediğin gibi yaşamayan kimse bunu bilemezz...anca konuşurlar işte..bnde tüp bebek ten çok korkuyorumm..eşim ve kaynanam da aynı şekilde bişey oldugun dan yine millet laf edeck çocukkları olmuyor tü pyapıyorlar diye..o yüzden ne kadr ertelesek insanlar canımızı o kadr sıkacaklar...bnde bir an önce yapmak istiyorum..dün bir kadın yoldabn gördü çocuk yokmu dedi hyr dedim üzülerek ..sıcak ir kdın merak etmee bnm de 4 yıl olamdı insnaalrın laflarına konuştkları insanın içini acıtır ama sabret inşalah olacak..rabbim nasip edeck deei..inşalalh ikizin olur dedi...en sonunda daöyle hissediyorum deemz mi..eve gidin ce iyne boş koarnımkla kaonuştum :(

"Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)

:31::31:hAYIRLI SABAHALR KIZLAR..GÜZEL MUTLU BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE...

Öncelikle Herkese Günaydın:16:
iyi haftalar hepinizi özledim.

slm kızlar ben ancak gelebildim,
öğretmenler olanlar bilirler dönem başı toplantı üstüne toplantı... kaç gündür fırsat bulamadım birde cenazemiz vardı bir akrabamız vefat etti.. ancak geldim .hemen gelişmeleri anlatayım:

eşimde elle muayenede çok az varikosel var etkilememştr sayıyı demişşti dr. ama sperm testi yapınca etkilediğini gördük. hemen ameliyat demişti bende ilaç diyince proxceed vermişti. 2 kutu kullandık 1 ayın sonunda test yaptrdık. sonuç aynı aşağı yukarı.
ilk test:
ml. de 12.milyon 800 bin ( toplamda 1 ml. zaten çok az çıkıo ama eşim orda stresten az çıkıo evde daha çok çıkıo içine boşalırken diyo :( )
a+b : % 25
yerinde hareketli : % 10
hareketsiz : % 65 :(

ikinci test: sayı 11.milyon 200bin.
hareketler aynı :(
(morfoloji bakılmamış. öteki teste isteyecez dr.a hatrlattım ekranla ilgili bi tuş eksiklğinden dolayı)

ultrason da varikosel ve reflü çıkmadı. dr. bir ilaç önerdi. yeni çıkmış. bi çok prof. önerio dedi. proxceed gibi multivitamin ama tablet 180 tablet var içinde 3 ay kullanacak ila 396 milyon. 3 aylığı yani toplam 396 . proxceed den daha ucuza gelio .
içeriğine baktım proxceed den farklı olarak içinde l-arginin ve l-carnitin var bol miktarde. diğer c b e vitaminleri çinko vs. zaten var.
3 ay bu ilacı içecek 3 ay sonunda yükselmezse sonuç ameliyat olacak.
aslında bana kalsa hhemen ameliyat derdim. ama dr. eşimle ve benle ayrı ayrı görüştü. eşimi çok umutlandırmış. bu sayıdan daha düşükle bile hamile kalanlar oldu demiş. bence bi 3 ay daha bekleyin demiş. bende çok üstüne gitmedim tmm dedim. ama sayının yükseleceğine hiç umudum yok :( bugünlerde yine psikolojim çok kötü...:43::43::43::5::5:
inanırmısınız cenaze evnde bile ölüm dışında konuşulan tek konu bebek:( bi kaç kişi vardı yakın akrabalardan hamile... seninki kaç ay benmki şöle aman şu oldu bu oldu....içim bayıldı.:36::36::36: konuşma aralarında bana dönüp ara ara Allah sana da versin dediler acıyan gözlerle bakarak:(:43::43::43::43:
eve gelip bağıra bağıra ağladım. Allah ım isyan etmiyorum . hiç bir zman ümidimi kesmedim kesmiyorumda ama tahammülüm kalmadı hiç... o kadar çok dua ediyorum ki herkese ve kendime inanıyorumki olacak allah ın izniyle ama anlatamıyorum bunu kendime...:5::5::5:

çalışmalardan bahsetmişsiniz. ben nolur nolmaz diye adet bitiminde başlayıp 8. yada 9.günde adete 2-3 gün kalan kadar devam edioduk gün aşırı. ama gınaa geldi artık. inanırmısınız sabahın körü uyanıp banyo yapıp okula gtimekten sinüzit oldum saçımı kestirdim:( gelecek ay ovlasyon testi alıp ona göre yapmayı deniycem. bizi bizden başkası anlamaz..:50::50:

benden bu kadar... ara ara gelirim inşallah hamilleler çoğalır topiğimizde.:nazar: geçmişi okudum herkese tek tek cvp yazamıorumm kusura bakmayın. Allah a emanet olun...

Canım öncelikle geçmiş olsun yaşadığın her duyguya burdaki her arkadaşım gibi ortak oluyorum yaşıyorum.
Varikosel ameliyatı için bizde enaz 6 ay bekledik olmadık normal yolla olur dendi.yok olmadı.varikosel ameliyatu olduk daha 3.ayımız oluyor test vermedk değişti mi değişmedi bilmiyorum ama.
tam o gün annemin göğüs kanseri haberini aldım eşim amelliyattayken.
malesef çalışmaları siz düşünün tek kız evlat annem söz konusu olunca gözüm ilk zamanlar eşimi görmedi bile.
şimdi şimdi kendime geliyorum ama söylediğin gibi işe giden bizler için bu süreç bile artık iki eş uyum ve zevkkinden eğlencesinden çıkıp gergin bir hal alıyor.
Allahım hakkımızda hayırlı nasip etsin burda paylaşıp rahatlıcaz gerekirse samimiyetlerimize inannırsak buluşcaz görüşcez benle ve güçlenecez çünkü anladığın insanların yanında olmak güçlendiriyor insanı...
sağlıcakla canım görüşürüz.

geçen ay aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı.şimdi doğal yolla olmasını bekliyoruz tatlım.olacak inşallah:49::49::49:

inh canım hayırlı bakalım.1 kişi yolu açsana bu topikte patlama olcak inşh di mi?:)

Canim yaa kiyamam nereye gitsek nekadar kacsakta yok birinden kacsan oburune denk geliyoruz.Bazen diyorum Allah gunah yazmasin ama bencil kotu insanlarin her istedikleri oluyor istemeden hamile kaliyorlar cocuklarinin degerlerini bilmiyorlar ilgilenmiyorlar biz kopek gibi istiyoruz tabiri caizze ama yine de yok yook.Millet halden anlamiyor ki boylelerinin basina degilde bizim basimiza geliyor isyan etmiyorum asla ama gercek bu.

Yukselmis cnm evet ama dahada gerekiyormu bilmiyorum hamile kalacak olduktan sonra 8 milyonla kalanlar var nasip hayirlisi insallah kalirsin.Yasindan dolayi endiseleniyorsan asi yaptirin cnm ozaman benim yas 26 ben bile artik beklemek istemiyorum en fazla 1 yil daha beklicem sonra asi olmadi tup

aynısı geçen bende düşündüm ister istemez sonra insan düşündüğünden utanıyor ama :14:
öğle yemeğine çıktım.dönüşte tatlı tatlı bir kıza gözüm takıldı 2 yaşıdna var yok.annesi yalancı memesini vermiyor diye ne ağlıyor ne ağlıyor.kadın vermesini nededi yanlarına yaklaşınca anlıyorum ya kaybederseymiş o çocuk nasıl ağlıyor ama biliyormusunuz sanki canından can kopuyor.sonra ağzına memeyi bir taktı çocuğun ağzına vurdu resmen al al bunu bir kaybet asıl ben seni nasıl ağlatacam.

tam onları geçtim gözüm çocukta kaldı içim buruldu Allah seni kahretsin dedim yaa senin gibi anneyi sana çocuk veren Alahım dedim ya.
sonra utandım gene :14: hepimiz yaşıyoruz galiba benzerlerini.

ne yapayım canım aynı 7.ayımıza girdik .6.ay test verdik canım hız dışında değerlerimizin hepsi normale döndü

sperm konsantrasyonı:25 milyon
sperm sayısı:76 milyon
morfoloji:%33
hareketlilik%61
oldu canım doktor normal yolla hamile kalabilirsin bekleyin dedi bakalım canım. allah nasip ederse inş olur. allah yardımcımız olsun.
Maşallah bayağı güzel olmuş çalışmalara devam o zaman.

Ben iyi olmaya calistikca hayat beni neden neden kotu yapmaya calisiyor neden?Az once disaridan geldik yine ne oldu diyeceksiniz ama inanin bende yoruldum artik uzulmekten ayni seylere olmuyor iste.Esim ben arkadasi esi 4umuz yemege gittik esi yabanci 2.ye hamile butun gece yemekte iste bebegin nasil tekmeledigini esinin tekmelerken karnini nasil oksadigini gormek icin sabirsizlanidigini ilk cocugu 2 yasinda hasta oldugunda nasil icinin acidigindan bahsetti.Istemedigi halde surpriz bir hamilelik oldugundan vs..Ya benim benim icimin acisini bilen varmi acaba?Ben,biz ne zaman iyilesecegiz.Kaldiramiyorum artik yine agliyorum yine bunlari yazarken esim gormeden.Komedi filmine gittik kadin hamilelik testi yapiyor benim gozlerim doluyor komedi filminde dusunebiliyormusunuz?Belki de hicbir zaman bebegimiz olmayacak bunu kabullensem iyi olacak ama yapamiyorum iste o kadar denememe ragmen.Sorunumuzu biliyorlar eside bu kadinda bana calismalara basladiniz mi vs diye sordu.Yemin ediyorum kiskanmiyorum halimize aciyorum uzuluyorum sadece ic geciriyorum boyle otururken bile ahh uhh diye hani hamileler rahatca oturup kalkamazya ona bile imrendim.Sizi de uzuyorum caninizi SIktiysam,moralinizi bozduysam affola:43::43:Sadece yazmak istedim hemen eve gelir gelmez....Cunku icim cok aciyor sanki nefes alamiyorum kalbim sIkIsiyor.

bunu yaşan çok doğal canım ya sıkma canını bizler hep burdayız.üzülmüyoruz ki senin ne yaşadığını çok iyi anlıyoruz.Allahım hepimize nasip etsin.

Arkadaşlar Merhaba...Aşılama yolundaki tecrübelerimi yazmak istiyorum...
1.eşim sol varikosel (3. derece) nedeniyle ameliyat oldu.ameliyat öncesi sperm sayısı 200.000/ml motilite %20
2.klomen ve trental tedavisi aldı 3 ay,ek olarak en önemlisi keçi boynuzu kürü ve proxeed plus kullandı.(keçi boynuzu kesinlikle çok etkili oldu)
3.3ay sonrasında sperm sayısı 19 milyon motilite %42 idi
4.gonalf 150 yi 8gün kullandım.20mm ve 15mm yumurtalar oluştu.ovitrelladan 36 saat sonra aşılamam yapıldı(3gün önce)
5.aşılama esnasında sperm sayısı 19 milyondu yıkama sonrası 6milyon hareketli sperm ile aşılama yapıldı
şimdi ise bende heyecanla bekliyorum..bu ilk aşılama tecrübemiz...kasıklarımda biraz ağrım ve şişkinliğim var ama bu her sabah kullandığım crino jelle bağlı olabilir(içindeki progesterona bağlı)...
Gazi Hastanesinde Ahmet ERDEM şiddetle tavsiye ediyorum

Hayırlı olsun canım inşh güzel haberler verirsin bize...

ÖYLE CANM İMTİHAN..sıkıntı yaşamadan bolluğa düşmeyeceiz demek ki...çok sıkıntılar yaşamışsın inşallah düzelelcek dualrım seninle tatlım...
5 gn ün kalmış test yapmaya işalah değerlerinz düzelmiştirde az da olsa rahtalarısın cnm...

bizde 5 ay doldu 7 ya da 14 gün sonra tekrar test yapacağız...doktor ameliyata karşılık alamadık dedi tüp bebek yapın dedi..6. ayı bkleyin falan demedi ama ilk 6 ay önemli ..bizde bkledik vitamin takviye aldık eşim 1 aydır kullnıyor bakalım göreceğiz nasıl olacak ..annem bir hafta sonra ameliyat olacak eşime gitmişken test yap diyorum oda 14 günü bkliyelim diyor...nasip RABBİM İNŞALLAH YARDIMCIMIZ OLACAK...

ayy ben bu sohbeti kaçırmışızz kızlar...ama ankara bize de çok uzak...ee bizimki de haliylee kıskançççç olunca pek izn veileceğizin sanmıyorum..
kızlar hangi şehirde yaşıyorsunzzz ????

evet ya bende kaçırmışım aslında toplansak ne güzel olur mu ben Kocaelideyim.

sevgili evlat hasreti çeken melekler bu yazıyı okuduğumda çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim bire bir duyguları yansıtan bi yazı bu yazıyı okuyan herkes bi şeyler bulacak kendinden .İnşallah bu hasreti çekenler bi an önce meleklerine kavuşurlar.... Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek… Anne olamamak sokakta parkta gördüğü her bebeğin arkasından uzun süre bakmak demek anne olamamamk başkalarının bebeğini kucağına aldığında gizlice ağlayıp bebeğin kokusunu içine çekebilmek demek .. Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek… Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek… Her test için gittiğinde seni gören Sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek… Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek… Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek… Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek… Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek… Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek… Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek… Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek… Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek… Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek… Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

İşte bu yazı..............:43::43::43:
Gerçkten burda yazılan herşeyi yaşıyorum.çocuklara hamilere takılıyor gözüm sonra nazarım değcek diye nasıl korkuyorum.:14::14::14::14:

Amin canim insallah.

Zeynep naptin kiz omzunun ustunde :)jimnastikci olacakmisiz masalllah ya bende onceleri bir heves yapiyordum ama artik biraktim.oncesi calis sonrasi calis yoruldum ama ya resmen efor harciyoruz olimpiyat yarismacilari gibi hazirliklar :)

olimpiyat yarismacilari gibi hazirliklar ayyy çok güldüm buna yaaaaaaaaaaaa :):1::1::1::1:

Back
X