Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen tatlım kesinlikle katılıyorum onların hamilelik haberlerini alınca hemen eşime haber veriyordum eğer evde değilse düşün yani o derece seviniyordum ah bi hamile kalsam herkese umut olacağım ama nerde

aynen tatlım kesinlikle katılıyorum onların hamilelik haberlerini alınca hemen eşime haber veriyordum eğer evde değilse düşün yani o derece seviniyordum ah bi hamile kalsam herkese umut olacağım ama nerde

olacaksın canım inşallah hayırlısı ile...RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH...BİZLERE UMUT OLANLAR OLUYOR İNŞALLAH BİZLERDE BAŞKALARINA UMUUT OLACAĞIZ..

olacaksın canım inşallah hayırlısı ile...RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH...BİZLERE UMUT OLANLAR OLUYOR İNŞALLAH BİZLERDE BAŞKALARINA UMUUT OLACAĞIZ..

inş amin canım blaze azh diye biri burada yazışmış şuan 8 haftalık hamile canım tanıyor musun varikosel sorunu var mydı

evet canım hemde ikiz hamile profiline girdim yazıştığı msjlara baktım ne güzel ya eşine keçi boynuzu kürü çakşır otu ve kuru yemiş yedirmiş

İKİZZZ :))

AYYY ÇOK SEVİNDİMM İNŞALLAH HEPİMİZN İKİZİ OLU YA...Rabbim nasip edrse şifa olur onlar inşaalh..

İKİZZZ :))

AYYY ÇOK SEVİNDİMM İNŞALLAH HEPİMİZN İKİZİ OLU YA...Rabbim nasip edrse şifa olur onlar inşaalh..

bende çok sevindin canım öyle bir iki kişi daha tanıyorum istersen listeye yaz burada yazıştılar biri hisarbuselik eşinde varikosel vardı ama ameliyat olmadan hamile kaldı bi de insanbul var o da aynen eşinde varikosel vardı ameliyat olmadan hamile kaldı.

ekledim canm..ameliyat olmadan hamile diye ekledim...
neyse canm ben çıkıyorum kendine iyi bak...

canım seninle hemen hemen benzer duyguları yaşıyoruz eminim ki tüm arkadaşlarda öyle.bugün bi arkadaşla karşılaştık bizden sonra evlendi 4 aylık oğlu var onun adına çok sevindim ama kendimi düşünmeden edemedim..gözlerim doldu eşim de çok kötü oldu(dizilerde bile herkez hamile yahu bu sene ( ona bile kötü oluyorum...

çoooooooooooooooooooook duygulandım.Allah tez zamanda nasip etsin...

Aslinda gayet iyiydim taa ki dune kadar karsimda karnini oksaya oksaya nasil tekmelediginden hareket ederken karninin nasil sekil degistirdiginden bahsedene kadar hatta eve gelene kadarda iyiydim eve geldim hungur hungur agladim banyoda gizlice.Sonrada agladigim icin uyuyakaldim her nekadar senin gibi dusunmeye calissam zorlasam da olmuyor insanlar bir sekilde hatirlatiyor.Dune gore daha iyiyim ama.Dogru daha 1 ay oldu birsey beklememek lazim ama iste umut var oldukca 1 tane olacak olan belli olmaz diyip umitleniyorsun.Bizde oyle en fazla 1 sene daha bekleyecegiz olmadi asi yada tup hatta asiyi erken bile yaptirabilirim gelecek ay asi icin ozel doktordan randevumuz var.Burda asilamayi yapan doktor ayri sirf o isi yapiyor.Gidecegiz bakalim ne diyecek,belki beni asi olmaya bile ikna edebilir.

Degerleriniz artmis insallah asilaman tutar hayirli haberler aliriz.Asiyi ameliyattan sonraki 3. ay mi olmus oluyor yani?

Iste karni tok olan acin halinden ne anlar ki her nekadar anliyorum deselerde o acligi ac kalmadiktan sonra hissedemezler.Anca halimize acirlar.Insallah tupe gerek kalmadan hamile kaliriz,en cok korktugum sey benim tup bebek yaptirmak.Allah gunah yazmasin buyukte konusmak istemem ama oyle cok korkuyorum ki.Hayret birsey insanlara valla.Ben de hadi burda kaciyorum Turklerden calisiyorum vs diye cok gormuyorum kimseyi gorunce hallediyorlar ya zaten neyse oraya gelince benimde duyacagim seyler belli 1.5 sene once bana tembih etmislerdi cocuksuz gelemezsin buraya bidaha ne varmis beklicek diye azar yemistim simdi ne bahane bulacagim bilmiyorum Turkiye donusumde o ay hamile kalacagimi saniyordum uzerinden 1.5 yil gecti dun gibi halen.Insanlar nankor bulupta buldumcuk oluyorlar hicbirseyin kendi kanlarinin canlarinin bile degeri yok cunku aramadan zorlanmadan sahip olduklari icin.Insallah bizim yakinda olacak ve herseyden herkesten daha kiymetli olacaklar.Onlar mutsuz ama biz mutlu olacagiz cunku o yoklugu biliyoruz varligini da bilecegiz insallah.

artık güzel günler yaşayalm inşallah.
ben inanıyorum hepimiz çok yakında hamile kalacağız.çok az kaldı hissediyorum.

Insallah Zeynebim o guzel haberleri hepimizde tadariz.Dedigin gibi umarim yakindir o gunler

Evet canım artış var ama sabrım klamadı artık.Kürleri eşim pek içmediği için bıraktık ,onun doktoru nolvadex-d diye bi ilaç verdi onu kullanıyor.Doktoru bunu kullanın tüpe gerek kalmaz dedi.3 ay oldu kullanalı martın başında kontrole gidecek, zaten ilacı 4 ay kullan dedi. ama ben martta tüp yaptırıcam sanırım

aminn ..amiinnn...amin...
içimizden gelen her duaya hayırlısı AMİN...

inşallah canm..rabbim hepimize nasip etsin inşalla...evlat hasreti çekmezz çok zorr...dediğin gibi yaşamayan kimse bunu bilemezz...anca konuşurlar işte..bnde tüp bebek ten çok korkuyorumm..eşim ve kaynanam da aynı şekilde bişey oldugun dan yine millet laf edeck çocukkları olmuyor tü pyapıyorlar diye..o yüzden ne kadr ertelesek insanlar canımızı o kadr sıkacaklar...bnde bir an önce yapmak istiyorum..dün bir kadın yoldabn gördü çocuk yokmu dedi hyr dedim üzülerek ..sıcak ir kdın merak etmee bnm de 4 yıl olamdı insnaalrın laflarına konuştkları insanın içini acıtır ama sabret inşalah olacak..rabbim nasip edeck deei..inşalalh ikizin olur dedi...en sonunda daöyle hissediyorum deemz mi..eve gidin ce iyne boş koarnımkla kaonuştum

"Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)

hAYIRLI SABAHALR KIZLAR..GÜZEL MUTLU BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE...

Öncelikle Herkese Günaydın
iyi haftalar hepinizi özledim.

Canım öncelikle geçmiş olsun yaşadığın her duyguya burdaki her arkadaşım gibi ortak oluyorum yaşıyorum.
Varikosel ameliyatı için bizde enaz 6 ay bekledik olmadık normal yolla olur dendi.yok olmadı.varikosel ameliyatu olduk daha 3.ayımız oluyor test vermedk değişti mi değişmedi bilmiyorum ama.
tam o gün annemin göğüs kanseri haberini aldım eşim amelliyattayken.
malesef çalışmaları siz düşünün tek kız evlat annem söz konusu olunca gözüm ilk zamanlar eşimi görmedi bile.
şimdi şimdi kendime geliyorum ama söylediğin gibi işe giden bizler için bu süreç bile artık iki eş uyum ve zevkkinden eğlencesinden çıkıp gergin bir hal alıyor.
Allahım hakkımızda hayırlı nasip etsin burda paylaşıp rahatlıcaz gerekirse samimiyetlerimize inannırsak buluşcaz görüşcez benle ve güçlenecez çünkü anladığın insanların yanında olmak güçlendiriyor insanı...
sağlıcakla canım görüşürüz.

geçen ay aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı.şimdi doğal yolla olmasını bekliyoruz tatlım.olacak inşallah

inh canım hayırlı bakalım.1 kişi yolu açsana bu topikte patlama olcak inşh di mi?:)

aynısı geçen bende düşündüm ister istemez sonra insan düşündüğünden utanıyor ama
öğle yemeğine çıktım.dönüşte tatlı tatlı bir kıza gözüm takıldı 2 yaşıdna var yok.annesi yalancı memesini vermiyor diye ne ağlıyor ne ağlıyor.kadın vermesini nededi yanlarına yaklaşınca anlıyorum ya kaybederseymiş o çocuk nasıl ağlıyor ama biliyormusunuz sanki canından can kopuyor.sonra ağzına memeyi bir taktı çocuğun ağzına vurdu resmen al al bunu bir kaybet asıl ben seni nasıl ağlatacam.

tam onları geçtim gözüm çocukta kaldı içim buruldu Allah seni kahretsin dedim yaa senin gibi anneyi sana çocuk veren Alahım dedim ya.
sonra utandım gene hepimiz yaşıyoruz galiba benzerlerini.

Maşallah bayağı güzel olmuş çalışmalara devam o zaman.

bunu yaşan çok doğal canım ya sıkma canını bizler hep burdayız.üzülmüyoruz ki senin ne yaşadığını çok iyi anlıyoruz.Allahım hepimize nasip etsin.

Hayırlı olsun canım inşh güzel haberler verirsin bize...

ayy ben bu sohbeti kaçırmışızz kızlar...ama ankara bize de çok uzak...ee bizimki de haliylee kıskançççç olunca pek izn veileceğizin sanmıyorum..
kızlar hangi şehirde yaşıyorsunzzz ????

evet ya bende kaçırmışım aslında toplansak ne güzel olur mu ben Kocaelideyim.

İşte bu yazı..............
Gerçkten burda yazılan herşeyi yaşıyorum.çocuklara hamilere takılıyor gözüm sonra nazarım değcek diye nasıl korkuyorum.

olimpiyat yarismacilari gibi hazirliklar ayyy çok güldüm buna yaaaaaaaaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…