- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.741
teşekkür ederim canım, sonradan baktım ankamall yakın bana oradan alıcamcanım yanlış hatırlamıyorsam sen ankaradaydın.ankamall de ya da antaresteki GNC mağazalarından alabilirsin.en azından kargo gelecek diye 1-2 gün beklememiş olursun.
arkadaşlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı.tedavi olduğumuz hastanede bir gece yatışlı fiyatı 14 bin çıkardı.bize bu ücret fazla geldi.sizin önereceğiniz bir yer var mı.herkese teşekkür ediyorum.
benimde yasim 27 canim...annem beni 17 ile dünyaya getirmis....
bir bucuk senedirde biz deniyoruz bir bos gebelik gecirdim, allahim kimseye yasatmasin, cok kötü birsey...
hayirlisi allahim bilir en iyisini...
sen kontrol oldunmu?
esasinda birsey yapmican kafana takmican ama olmuyor iste....
zor ne diyim ki...artık diyecek bişey bulamıyorum,yaşamayan bilemez halimizi.
evet tüm kontrollerimi yaptırdım,rahim filmi filanda ektirdim.şükür hiç bir problemim yok.
eşiminde sperm sayısı artsa sorun kalmayacak.hareket ve morfolojiyi düzelttik,sayı biraz kötü.
tamam tatlım kendine iyi bak...inş döndüğünde güzel haberler okursun
kızlar merhaba, argınmax alıcam internetten almak güvenli olur mu acaba, daha önce alan arkadaşlar nereden temin ettiniz ?
slm kizlar nasilsiniz?
ben adetimi bekliyorum, hala gelen giden yok...biraz asilamadan dolayi degisti sanirim....
2.asilamamizi olacayiz...
gelisme varmi?
Tatlum merhaba.. bende klomenin son gunundeyim onumuzdeki hafta ikinci asilamayi oluyorum hayirlisiyla...
merhaba arkadaşlar,
hala hamilelik haberi göremiyorum iyice moralim bozuluyor.artık kendimden umudu tamamen kestim,ameliyat olalı 14 ay oldu
hala bebiş yok
yetmiyormuş gibi birde kahve lekelenmem var,adet biteli 2 gün oldu,bu lekelenme ne olabilir acaba bilgisi olan var mı?geçen ay aşılama yaptırmıştım,kistim de yok...offfffffffffff....
aynen canim yasayan bilir tek....sippp diye bebisi olan bilemez neler cektigimizi...
filim cekilmedi bende, cünkü bir kere hamis kaldim ben ama bos gebelik gecirdim
esimdede cok kötü hareket ve morfolojisi....anlican bizde bekliyoruz, doktor hap önerdi onu iciyor
merhaba canm..hoş geldnn ama umutsuz bir şekilde gelmişsinnumutsuzluğa kapılma nolurrr...aşılamadan sonra ilk adet blki ondandır..kafana takıp strese girmee...
şimdi ne yapacksınızzz ? aşılama mı deneyecksin tekrar yoksa bkleme demisin.. ?
arkadaşlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı.tedavi olduğumuz hastanede bir gece yatışlı fiyatı 14 bin çıkardı.bize bu ücret fazla geldi.sizin önereceğiniz bir yer var mı.herkese teşekkür ediyorum.
ama hiç hamile yok,üzülüyorum...
dildildem de aynısını yaşamış,galiba aşılamada kullanılan ilaçların etkisi.
tatlım ağustos yada eylülde tüpe geçeceğiz.aşılama benlik değil.
üzülme kızz bugün 2 kişi hamile olarak ekledikk...bizim kızlar hamile kalınca bizlere haber vermeden başka yerlere kaçıyorlar sğaolsunlarr :)))
inşallah tüp gerek klamdan hamile kalırsın canm..
bizde çok bklemiyeceğizzz hazirana kadr tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum eşim kaynana parayı bahane ediyor ama be kredi çekr yine yaparım dedimmm ...olsunn artık ..olacak mı olmayacak diye düşüne düşüne mraktan anne olmadan ölecemm ...
aaaa kızzz kim hamile???ben kaçırmışm yaaaaa....
hakkaten hamile kalan kaçıyo,ba söz ben kaçmıycam,sen de kaçma
inşallah o zor sürece girmek zorunda kalmayız tatlım.ama en azından tüp umudumuz var ya buna da şükür.
jade86 ve tubik volki arkadaşlar hamilee...
ayy inşallah hamile kaldaa uğramamana da raziyımm kızzz..ya da uğraaa uğrraaa başımızda söylen hep hamileyim diye :)))
çk şükür canm dediğin gibi normal olmasa bilee tüp bebek yapabiliyoruzzz ....
canım ben sömestr tatilindeyken eşimin 3 ayı doldu test verdi..sen de yorumlar mısın .eşim 3 ay boyunca klomen trental evicap,keçi boynuzu,fınfık fıstık ceviz içeren bol çerez yedi.ameliyatın etkisi var mı yok mu anlamadık
ameliyat öncesi
sperm sayısı 1 ml de 5.5 mil toplam 16.5 mil
hareketlilik %20
morfoloji:%4(kruger)
ameliyat sonrası 3.ay
sperm sayısı 1 ml 16 mil toplam 48 mil
hareketlilik % 18
morfoloji%2
doktorumuz 3 ay daha klomen trental içsin dedi biz bunların yanında evicap ve keçi boynuzuna devam ediyoruz...geçen aktardan çakşır tozu buldum bala katıştırılıp yiyiliyormuş.beraber kullanmak da sıkıntı var mı acaba.herşeyi karıştırıyom ben havuç suyu da ara ara veriyorum:) okulda tüm öğretmen arkadaşlarım neredyse hamile.1.sınıf okutmanın stresi yetmezmiş gibi bi de her teneffüs hamile bebek muhabbetleri sorduklarında daha istemiyorum diyorum yaşın da var çok geciktirme diyorlarelimden bişey gelmiyor...bizim her ikimizde de sıkıntı var bende 5 ay önce miyom ameliyatı oldum...polikistik over da var.herhalde imkansız bizim durumda.Hepinize ve kendime sürekli dua ediyorum.Allah dualarımızı tez zamanda cevaplasın
o zamannnn jade 86 ve tubik volki arkadaşları tebrik ediyorummmm
darısı başımıza inşallahhhh....
uğramam mı kızzz..ayy hepimiz sıra sıra hamile kalıverelimde topik mutluluktan dolsun taşsınninşallahhhh
kızlar RABBİM EMEKLERİNİ boşa çıkarmasın inşallah...
inşalah 2. aşılamanız tutr...
ameliyat olalı ne kadar olmuştu?morfoloji ve hareket kaç?
keçi boynuzu kürü yapmıyorsan mutlaka yap.faydası çok fazla.biz bugünlere keçi boynuzu sayesinde geldik.
canım ben ankara'da yaşıyorum, ankara üniversitesinde yaptırdık amelıyatı... yalnızca özel oda ücretini ödedık 90 lira.. bence araştırmanızda fayda var. 14 bin deli para, tekrar geçmiş olsun.arkadaşlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı.tedavi olduğumuz hastanede bir gece yatışlı fiyatı 14 bin çıkardı.bize bu ücret fazla geldi.sizin önereceğiniz bir yer var mı.herkese teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?