Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm ya bıde sımdı 3 ay dokdu sperm testı yaptrmakta istemıyoruz napcaz bıkemedım ya
çok merak ediyorsanız bence yaptırın test o bile inasanı strese sokuyor en azından rahatlarsınız.ben eşime sordum merak ediyorsan 3.ay yaptıralım test dedim 6.ayı bekleyelim çok merak etmiyorum dedi,zamanı gelmediği için yani...bizde yaptırmadık canım.

çok merak ediyorsanız bence yaptırın test o bile inasanı strese sokuyor en azından rahatlarsınız.ben eşime sordum merak ediyorsan 3.ay yaptıralım test dedim 6.ayı bekleyelim çok merak etmiyorum dedi,zamanı gelmediği için yani...bizde yaptırmadık canım.

yaptrcaz galıba canm ama artk bıseyler yoluna grsn dımi spor yapcam yapamym adete yakın bırakıym ya bıseh varsa dıye bı dogursam konturolu ele alıcam herseydn mahrum kaldık

[Kizlar saka gibi resmen yaa dun gece ben test yaptim yapmicaktim aslinda biliyordum tek cizgi cikacagini bile bile yaptim yinede acaba olabilirmi ki dedim kendi kendime testten yarim saat sonra adet oldum inanabiliyormusunuz yaa yok boyle birsey sanki benim test yapip uzulmemi bekliyordu gicik sey:20::20:Yani malesefki hamile degilim benim zaten olsaydi mucize olurdu cunku yum gunlerinde calismadik olduysa bir kere falan oldu belkide.Adetim cok duzenli asiri duzenli hatta aman nazar degmesin bide onla ugrasmayayim hep gununde geliyor:nazar:[/QUOTE]

benim de aynı olur ya,test yaparım 2 saate adet olurum.Bu arada bugün adet günümdü pembe akıntı geliyor her ay beni çıldırtıyor yaaav..1-2 gün böyle lekeleniyorum tam umutlanıyorum ertesi gün kırmızıları görüyorum.. neyse umudum da yoktu zaten

yaptrcaz galıba canm ama artk bıseyler yoluna grsn dımi spor yapcam yapamym adete yakın bırakıym ya bıseh varsa dıye bı dogursam konturolu ele alıcam herseydn mahrum kaldık

hiç sorma tatlım aynen hamileyimdir belki diye ne doğru dürüst temizlik yapabiliyorum ne de spor korkudan valla bir şey yapılmıyor kii hele diğer daha önemli sanki görevmiş gibi çalışmak beni deli ediyor zaten her şeyin düzeni bozuldu:5: biran önce hamile kalsak bari hayatımız düzene girer

öyle tatlım kırmızıları görene kadar sıkıntı zaten ondan sonra rahatlıyor insan.stres yapma tatlım dur bakalım eşin daha ameliyat oldu şimdi senin için 1 adım daha ileri atmış oldunuz varikosel vardı ve kurtuldunuz beklemekten başka yapacak bir şey yok tatlım varikosel sorunumuz olduğu zamanlar gezmediğim site okumadığım makale kalmamıştı nerdeyse varikosel ameliyatı olan çoğu kişi er ya da geç hamile kalıyor...

Evet yeni oldu daha ben cok basindayim insallah kurtulmusuzdur bu dertten beklemek stres bitmiyor ki simdide acaba artis varmi ne kadar artti dusuncesi var esime tek kelime etmiyorum ama kend kendime dusunmuyor degilim insallah bizde birgun hamile kalacagiz.Bende doktor kadar oldum yani bi ameliyat yapmayi bilmiyoruz onu da bir kere gorsek bizden iyi doktor olur haa:1:

Bizim daha 1 ay dolmasina 3 gun var :/

canm 13 gün geciktimm kan testi yaptım çıkmadı ultrasyon da da çıkmadı en son 3 gün önce adet oldummm :(((

Hayirlisi olsun cnm bu gecikmeler de iyi degil insan heveslenip umitleniyor bisey olmadigini ogrenincede hadi hoopp en bastan dibe git yine.Aslinda belki eslerimiz iyi spermler saglikli biz cok stres yaptigimiz icin tutmuyor.Gecenlerde bir tanidik ikinci cocugunu da asiyla oldu onunda tutmuyormus heralde artik bizimde asi yada tup olur gibime geliyor insallah onlara gerek kalmaz

[Kizlar saka gibi resmen yaa dun gece ben test yaptim yapmicaktim aslinda biliyordum tek cizgi cikacagini bile bile yaptim yinede acaba olabilirmi ki dedim kendi kendime testten yarim saat sonra adet oldum inanabiliyormusunuz yaa yok boyle birsey sanki benim test yapip uzulmemi bekliyordu gicik sey:20::20:Yani malesefki hamile degilim benim zaten olsaydi mucize olurdu cunku yum gunlerinde calismadik olduysa bir kere falan oldu belkide.Adetim cok duzenli asiri duzenli hatta aman nazar degmesin bide onla ugrasmayayim hep gununde geliyor:nazar:

benim de aynı olur ya,test yaparım 2 saate adet olurum.Bu arada bugün adet günümdü pembe akıntı geliyor her ay beni çıldırtıyor yaaav..1-2 gün böyle lekeleniyorum tam umutlanıyorum ertesi gün kırmızıları görüyorum.. neyse umudum da yoktu zaten[/QUOTE]

her ay diyorum bu ay umutlanmak yok akisina birakcam herseyi bi sure tamam adet yaklastimi psikopata baglayip umitlenip takiyorum yine en buyuk hatamiz

Evet yeni oldu daha ben cok basindayim insallah kurtulmusuzdur bu dertten beklemek stres bitmiyor ki simdide acaba artis varmi ne kadar artti dusuncesi var esime tek kelime etmiyorum ama kend kendime dusunmuyor degilim insallah bizde birgun hamile kalacagiz.Bende doktor kadar oldum yani bi ameliyat yapmayi bilmiyoruz onu da bir kere gorsek bizden iyi doktor olur haa:1:

aynen canım bileydim tıp okurdum:1: valla seni çok iyi anlıyorum tatlım ameliyat öncesi ayrı bi stres ameliyat sonrası ap ayrı bi stres. ama bu bebek olayı bana,gerçekten hayatta bazı şeylerin boş olduğunu,ufak tefek olup dert ettiğim sorunların aslında dert edecek şeyler olmadığını öğrendim...

canım yeter ki Rabbim ol desin benim bir arkadaşımda pcoluydu eşinin sayısı iyiydi ama hareketlilikde ileri hareketli %1 di morfoloji %2... ve şu an 2 aylık hamile arkadaşım...Kimsenin dediğini kafaya takmamaya çalışın diyor onlara da tüp bebekle ancak tutar, aşılama bile olmaz demişler ama noldu aşılamaya başlayacakları ay hamile olduğu haberini aldı. rahim filminden 1 ay sonra hamiş:49: Rabbim inşallah bizlere de nasip eder:34: Öğretmenler odası öyle ya...keşke orayla kalsa baskılar hiç bitmiyor aileler akrabalar "daha neyi bekliyosunuz, siz öyle durun şu hamile şu hamile" hep laf çarpmalar...bize de sadece "daha düşünmüyoruz"lar kalıyor...insan üzülüyor elbette ki ama zamanı var belki de... artık eskisi kadar kafaya takmamaya çalışıyorum ben ama hala herkes başımın etini yiyor "1,5 sene oldu yeter artık"... kimseye de anlatamıyorsun derdini... aslında içinden haykırıyorsun "evet düşünüyorum hem de çok istiyorum ama olmuyor" diye ama yalan ifadelerle geçiştiriyorsun söylenenleri...zor hepsi zor bu duyguların... herkesin sınavı vardır ya bu duygu da bir sınav oluyor...Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla evletlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

evet canım çok doğru söylemişsin psikolojik baskı mahvetti bizleri.Allah dan ümit kesilmez.Allah bize de annelik duygsunu yaşatsın inş...

tatlım varikosel ameliyatı tam olarak 6 ay ile 1 sene arası düzeliyor eğer sorun gerçekten varikosel kaynaklı ise...o yüzden sizin 3.ayınız da sayınızın artması ameliyatın başarılı geçtiğini gösteriyor yani ameliyat olup düzelmeyen sonuçlar var.o yüzden siz kürlere ve ilaç içmeye bence devam edin 6.ay inş daha iyi sonuçlar alacaksınız canım.senin sorununa gelince tatlım pko çaresi olmayan bir hastalık değil inan o kadar pko lu kişiler var ki hamile kalıyorlar...bayanların tedavisi kolay ama erkeklerin ki zor düzelen bir şey canım sen kendi sorununu dert etme eşinin değerleri de inş daha iyi olacak canım...

sayı da artış var diğerleri de geriledi.bakalım 3 aydır keçi boynuzu kullanıyorduk 15 20 gün sonra ara vericez inş güzel sonuçlarla karşılaşırız...Allah hepimizin duasını biran önce kabul eylesin...

kızlar ya bu ay cok umutluydum ama olmadı malesef bıde ystune adetımde gecıktı yarın tam 3 ay doldu artık ama twst yapmaya korkar olduk napsak bılmıyorum yaa

canım bence yapın ona göre kür falan takviyeler yaparsınız.çok stres oluyor insan eşim sonucu getirene dek kalbim ağzıma geldi.

canım bilgilerin için. inş çok yakın bir zamanda güzel haberini alırsın...

Kizlar bugun nutrition diye biyer var sirf dogal caylar dogal hap sampuan vs vitamin ama hepsi dogal olan burda unlu biyer dandik biyer degil.Neyse oraya ginseng kapsulu almaya gittim adam geldi yardim edebilirmiyim diye ben dedim esim icin ginseng almak istiyorum o anladi zaten bende dedim sayisini yukseltmek icin ameliyat oldu dedim.O da biliyorum sen o ginsengi birak ondan birsey olmaz o sadece stresi azaltmaya yardimci dedi Black Maca diye birsey verdi hic duymamistim boyle birsey ve tedirgin oldum almak istemedim ilk basta adam dediki bende cocuk istiyorum benimde az bana guven bunu sana soyluyorum burda dedi ve ben almaya karar verdim isede gidecgim hemen telefondan internetten arastirdim Ender Saracta onermis bunu Turk sitelerinde de bayaa methini gordum insallah faydasi olur icimde bir umut var bunun iyi gelecegine dair.Icinde 45 kapsul gunde 2 kez kullanilcak.Turkiye de adi maka olarakta geciyor.Bakin faydalari burda denemeek isterseniz o kadar cok sey varki kafalarimiz karisiyor artik ama adam bende kullaniyorum cocuk istiyoruz esimle deyince karar verdim almaya

http://www.sagligim.org/maca-maka-bitkisi-ve-faydalari-2/

Kadinlarda da bayaa faydalari var esim sende kullan dedi ben internetten okuyunca bende dedim sen kullan ama kullansam mi diye dusunmuyor degilim

aynen canım bileydim tıp okurdum:1: valla seni çok iyi anlıyorum tatlım ameliyat öncesi ayrı bi stres ameliyat sonrası ap ayrı bi stres. ama bu bebek olayı bana,gerçekten hayatta bazı şeylerin boş olduğunu,ufak tefek olup dert ettiğim sorunların aslında dert edecek şeyler olmadığını öğrendim...

Jonguilim yukardaki yazimi da oku lutfen ve dikkate al derim ben cok inandim insallah faydasini gorururz icime bir umut doldu tekrardan yukselecegine dair sanki umudum yoktu sanki onu kullaninca yukselcekmis gibi hisseettim.Esime karsi biraz daha anlayisli olacagim bunun icinde karar verdim ve esime dedim bazen tartisirken seni kirdirysam ozur dilerim o da benden diledi sabredecegim hamile kalana kadar sirf stres olmasin degerler yukselsin diye Allah bana sabir versin bu arada :1: Bugun bitane sigara icmis kizdim biraz ama sadece icme lutfen soz ver dedim tamam dedi bakalim.Doktorluktan sonra simdide Ender Saraci,Adnan Saracoglunu vs kim varsa yakinda bizimde adimiz duyulacak doktor ve ot uzmani olduk resmen doktorlar halt etmis yanimizda biz iki turlusunude biliyoruz:27:Sorma megerse ne sacma minik seylere kafayi takmisiz ki halende aslinda oyle yapiyoruz Dunyada okadar dertli ac insanlar varki sukretmeyi unutuyoruz nankorluk yapiyoruz bazen.Herseyin hayirlisi aslinda.Bak benim bi tanidigim vardi iki kizi vardi 1 yil icinde iki kizinida kaybetti kadin ikiside gencecik cocuklardi birisi grip gibi biseyden bilmem kac milyonda olan bir virusten oburude beyin kanamasi gecirdi deli oldu herkes ozellikle annesi o kadini nezaman gorsem Allaha sukrediyorum Allah daha iyisini bilir elbette bizi dahada uzecek seyler vermesin.Ve bu kadin senden benden hepimizden daha dirayetli,inancli cunku Allaha gitti evlatllari hepimiz gidecegiz.Neler var yani hayatta Allah verirde alirda insallah bizlere saglikli uzun omurlu akli basi yerinde mutlu bir ailenin icinde buyuyecek evlatlar versin.Veripte alabilirde oyuzden uzulmeyelim kizlar herseyin hayirlisi.

Cok konustum ben bugun cenem dustu yazdim yani.Bugun optimistigim ben baya sevdim bu halimi:1:Nerdesiiin optimistiik ablaaaaam gel gor bak beni:52::52:Sanirim kizlar ben bugun meditasyon yaptim birde dinlendirici muzikler var onlardan dinledim sanirim onlarmi beni boyle biseyler kullanmis gibi ucurdu olumlu ve relax yapti bilmiyorum :52::52:

Kizlar bugun nutrition diye biyer var sirf dogal caylar dogal hap sampuan vs vitamin ama hepsi dogal olan burda unlu biyer dandik biyer degil.Neyse oraya ginseng kapsulu almaya gittim adam geldi yardim edebilirmiyim diye ben dedim esim icin ginseng almak istiyorum o anladi zaten bende dedim sayisini yukseltmek icin ameliyat oldu dedim.O da biliyorum sen o ginsengi birak ondan birsey olmaz o sadece stresi azaltmaya yardimci dedi Black Maca diye birsey verdi hic duymamistim boyle birsey ve tedirgin oldum almak istemedim ilk basta adam dediki bende cocuk istiyorum benimde az bana guven bunu sana soyluyorum burda dedi ve ben almaya karar verdim isede gidecgim hemen telefondan internetten arastirdim Ender Saracta onermis bunu Turk sitelerinde de bayaa methini gordum insallah faydasi olur icimde bir umut var bunun iyi gelecegine dair.Icinde 45 kapsul gunde 2 kez kullanilcak.Turkiye de adi maka olarakta geciyor.Bakin faydalari burda denemeek isterseniz o kadar cok sey varki kafalarimiz karisiyor artik ama adam bende kullaniyorum cocuk istiyoruz esimle deyince karar verdim almaya

Kadinlarda da bayaa faydalari var esim sende kullan dedi ben internetten okuyunca bende dedim sen kullan ama kullansam mi diye dusunmuyor degilim

Jonguilim yukardaki yazimi da oku lutfen ve dikkate al derim ben cok inandim insallah faydasini gorururz icime bir umut doldu tekrardan yukselecegine dair sanki umudum yoktu sanki onu kullaninca yukselcekmis gibi hisseettim.Esime karsi biraz daha anlayisli olacagim bunun icinde karar verdim ve esime dedim bazen tartisirken seni kirdirysam ozur dilerim o da benden diledi sabredecegim hamile kalana kadar sirf stres olmasin degerler yukselsin diye Allah bana sabir versin bu arada :1: Bugun bitane sigara icmis kizdim biraz ama sadece icme lutfen soz ver dedim tamam dedi bakalim.Doktorluktan sonra simdide Ender Saraci,Adnan Saracoglunu vs kim varsa yakinda bizimde adimiz duyulacak doktor ve ot uzmani olduk resmen doktorlar halt etmis yanimizda biz iki turlusunude biliyoruz:27:Sorma megerse ne sacma minik seylere kafayi takmisiz ki halende aslinda oyle yapiyoruz Dunyada okadar dertli ac insanlar varki sukretmeyi unutuyoruz nankorluk yapiyoruz bazen.Herseyin hayirlisi aslinda.Bak benim bi tanidigim vardi iki kizi vardi 1 yil icinde iki kizinida kaybetti kadin ikiside gencecik cocuklardi birisi grip gibi biseyden bilmem kac milyonda olan bir virusten oburude beyin kanamasi gecirdi deli oldu herkes ozellikle annesi o kadini nezaman gorsem Allaha sukrediyorum Allah daha iyisini bilir elbette bizi dahada uzecek seyler vermesin.Ve bu kadin senden benden hepimizden daha dirayetli,inancli cunku Allaha gitti evlatllari hepimiz gidecegiz.Neler var yani hayatta Allah verirde alirda insallah bizlere saglikli uzun omurlu akli basi yerinde mutlu bir ailenin icinde buyuyecek evlatlar versin.Veripte alabilirde oyuzden uzulmeyelim kizlar herseyin hayirlisi.

Cok konustum ben bugun cenem dustu yazdim yani.Bugun optimistigim ben baya sevdim bu halimi:1:Nerdesiiin optimistiik ablaaaaam gel gor bak beni:52::52:Sanirim kizlar ben bugun meditasyon yaptim birde dinlendirici muzikler var onlardan dinledim sanirim onlarmi beni boyle biseyler kullanmis gibi ucurdu olumlu ve relax yapti bilmiyorum :52::52:

canım merhaba;
sabah sabah araştırmacı ruhum harekete geçti.Meraklandım araştırdım bende ilginç yazılan birçok şey var denemek istiyor insan yazılanları görünce ama emin olamadım.Acaba yan etkisi olurmu diye.Biz proxeed kullanıyoruz birde o yüzden çok meraklansamda herşeyi kullanamıyoruz.Sen aldığına göre durumdan haberdar edersin.Rabbim inşallah vesile kılar sizede bebeğine kavuşursun canım kendini iyi hissetmene sevindim zira hepimizin ihtiyacı olan şey iyi hissedebilmek.Hayırlı haberlerin olur inşallah canım.

canımm seni bugün bi hayli mutlu gördüm...:52:
bnde çok sevndim bunaa..
dediğin kapsul ne kadr fiyatı..
birde aktarda adece kapsul mu var yoksa bitkisinin kendisi de vwar mı ?? bitki nasıl kullanıyor yemekten önce sonraa kürü mü kensimi ??:27:

benim de aynı olur ya,test yaparım 2 saate adet olurum.Bu arada bugün adet günümdü pembe akıntı geliyor her ay beni çıldırtıyor yaaav..1-2 gün böyle lekeleniyorum tam umutlanıyorum ertesi gün kırmızıları görüyorum.. neyse umudum da yoktu zaten

her ay diyorum bu ay umutlanmak yok akisina birakcam herseyi bi sure tamam adet yaklastimi psikopata baglayip umitlenip takiyorum yine en buyuk hatamiz[/QUOTE]

Dün akıntı tam gelmedi sadece wc de silince pembe bişey geliyordu.Ona da adet beklediğim için dikkat ettim.Bugün de kesildi bakalım ne olacak bir iki güne sökülür diye düşünüyorum.hayırlısı artık

günaydın kızlar, eşi sigara kullanan var mı aranızda? benım eşim amelıyattan sonra içmemişti,dün yine 1 paket sigara içmiş. tiksinmesini sağlayabilir miyim sizce? kızmak, üstüne gitmek istemiyorum çünkü bu konuda ne konuşursam konuşayım ters tepti:(

günaydın kızlar, eşi sigara kullanan var mı aranızda? benım eşim amelıyattan sonra içmemişti,dün yine 1 paket sigara içmiş. tiksinmesini sağlayabilir miyim sizce? kızmak, üstüne gitmek istemiyorum çünkü bu konuda ne konuşursam konuşayım ters tepti:(

Tatlim benim esim kullaniyor maalesef.. ama ameliyattan sonra sarma tutun iciyor ona baslayinca gunde 6 taneyi gecmiyor ama ne yaptimsa vazgecmedi...:53:

Tatlim benim esim kullaniyor maalesef.. ama ameliyattan sonra sarma tutun iciyor ona baslayinca gunde 6 taneyi gecmiyor ama ne yaptimsa vazgecmedi...:53:
n'apsak acaba, bir yolu var mıdır vazgeçirmenin:( 1 paket sigara içmişsin amelıyatı boşa oldun , boşuna bu eziyeti çekiyosun dedim... sırıttı, tamam bende karışma halledicem deyip güldü:DD bişey diyemedim artık;( tütünün kalitelisini kullansın hiç olmazsa, pofff ne illet bi bağımlılıkmış :43:

slm cnm benim esimde onceleri iciyordu hep soylerdim birak birak diye birakamiyordu en son doktor soyledikten sonra birakti yani ameliyatdan 2 ay once birakti yaklasik 5 aydir kullanmiyor sen de esine birakmasi icin destek ol insallah birakir sigara cok etkiliyor

slm cnm benim esimde onceleri iciyordu hep soylerdim birak birak diye birakamiyordu en son doktor soyledikten sonra birakti yani ameliyatdan 2 ay once birakti yaklasik 5 aydir kullanmiyor sen de esine birakmasi icin destek ol insallah birakir sigara cok etkiliyor
evet canım, illa doktorun söylemesi gerekiyor sanırım. bir dönem bırakmıştı, sonra tekrar başladı, umarım tekrar bırakabilir . sen atlatmışsın o stresli dönemı darısı başıma inş:)

tatlım şimdi biz argınmax içiyoruz o bitsin olmazsa onu da deneriz deneme tahtası olduk zaten:1: haa şöyle seni umut dolu gördüm seni bu bir adım daha ileri götürür seni tatlım burada birimizin morali bozuk olunca özellikle değerler konusunda hepimiz üzülüyor,dert ediyoruz derdimiz ortak tatlım inancını yitirme yeter...

canım merhaba;
sabah sabah araştırmacı ruhum harekete geçti.Meraklandım araştırdım bende ilginç yazılan birçok şey var denemek istiyor insan yazılanları görünce ama emin olamadım.Acaba yan etkisi olurmu diye.Biz proxeed kullanıyoruz birde o yüzden çok meraklansamda herşeyi kullanamıyoruz.Sen aldığına göre durumdan haberdar edersin.Rabbim inşallah vesile kılar sizede bebeğine kavuşursun canım kendini iyi hissetmene sevindim zira hepimizin ihtiyacı olan şey iyi hissedebilmek.Hayırlı haberlerin olur inşallah canım.

sagol cnm bende ilk basta tereddut ettim korktum hatta ya yan etkisi olursa diye sonra adam dedi bende kullaniyorum diyorum birde satmak icinde mi dedi acaba neys sonra internetten arastirinca kotu birsey degil gibi geldi insallah faydasi olur bakalim denemek lazim gidince doktora da soracagim doktorda dermis birde niye kullandin bunu vs aman Allah korusun.Insallah faydasi olurda sizlerde faydalanirsiniz

canımm seni bugün bi hayli mutlu gördüm...:52:
bnde çok sevndim bunaa..
dediğin kapsul ne kadr fiyatı..
birde aktarda adece kapsul mu var yoksa bitkisinin kendisi de vwar mı ?? bitki nasıl kullanıyor yemekten önce sonraa kürü mü kensimi ??:27:

Canim benim bu gittigim yer sirf bitkilerin haplarini satiyor actim bitane baktim ici sirf bitki tozu kokusu da bi garip sanki keci boynuzu tozu gibi goruntusu kokusu da garip bisey.Burda belki marketlerde vardir ama orayi bilmiyorum canim ender sarac onerdigine gore heralde aktarlarda vardir buyuk ihtimal bi kac aktara sorman lazim.Benimki hap seklinde acilan haplar varya mesela antibiyotikler disi seffaf icini acinca toz gibi oyle birsey.Ben 27 dolara aldim bunu.Turkiyede varmi bilmiyorum acikcasi

Back
X