Kizlar bugun nutrition diye biyer var sirf dogal caylar dogal hap sampuan vs vitamin ama hepsi dogal olan burda unlu biyer dandik biyer degil.Neyse oraya ginseng kapsulu almaya gittim adam geldi yardim edebilirmiyim diye ben dedim esim icin ginseng almak istiyorum o anladi zaten bende dedim sayisini yukseltmek icin ameliyat oldu dedim.O da biliyorum sen o ginsengi birak ondan birsey olmaz o sadece stresi azaltmaya yardimci dedi Black Maca diye birsey verdi hic duymamistim boyle birsey ve tedirgin oldum almak istemedim ilk basta adam dediki bende cocuk istiyorum benimde az bana guven bunu sana soyluyorum burda dedi ve ben almaya karar verdim isede gidecgim hemen telefondan internetten arastirdim Ender Saracta onermis bunu Turk sitelerinde de bayaa methini gordum insallah faydasi olur icimde bir umut var bunun iyi gelecegine dair.Icinde 45 kapsul gunde 2 kez kullanilcak.Turkiye de adi maka olarakta geciyor.Bakin faydalari burda denemeek isterseniz o kadar cok sey varki kafalarimiz karisiyor artik ama adam bende kullaniyorum cocuk istiyoruz esimle deyince karar verdim almaya
http://www.sagligim.org/maca-maka-bitkisi-ve-faydalari-2/
Kadinlarda da bayaa faydalari var esim sende kullan dedi ben internetten okuyunca bende dedim sen kullan ama kullansam mi diye dusunmuyor degilim
Jonguilim yukardaki yazimi da oku lutfen ve dikkate al derim ben cok inandim insallah faydasini gorururz icime bir umut doldu tekrardan yukselecegine dair sanki umudum yoktu sanki onu kullaninca yukselcekmis gibi hisseettim.Esime karsi biraz daha anlayisli olacagim bunun icinde karar verdim ve esime dedim bazen tartisirken seni kirdirysam ozur dilerim o da benden diledi sabredecegim hamile kalana kadar sirf stres olmasin degerler yukselsin diye Allah bana sabir versin bu arada

Bugun bitane sigara icmis kizdim biraz ama sadece icme lutfen soz ver dedim tamam dedi bakalim.Doktorluktan sonra simdide Ender Saraci,Adnan Saracoglunu vs kim varsa yakinda bizimde adimiz duyulacak doktor ve ot uzmani olduk resmen doktorlar halt etmis yanimizda biz iki turlusunude biliyoruz

Sorma megerse ne sacma minik seylere kafayi takmisiz ki halende aslinda oyle yapiyoruz Dunyada okadar dertli ac insanlar varki sukretmeyi unutuyoruz nankorluk yapiyoruz bazen.Herseyin hayirlisi aslinda.Bak benim bi tanidigim vardi iki kizi vardi 1 yil icinde iki kizinida kaybetti kadin ikiside gencecik cocuklardi birisi grip gibi biseyden bilmem kac milyonda olan bir virusten oburude beyin kanamasi gecirdi deli oldu herkes ozellikle annesi o kadini nezaman gorsem Allaha sukrediyorum Allah daha iyisini bilir elbette bizi dahada uzecek seyler vermesin.Ve bu kadin senden benden hepimizden daha dirayetli,inancli cunku Allaha gitti evlatllari hepimiz gidecegiz.Neler var yani hayatta Allah verirde alirda insallah bizlere saglikli uzun omurlu akli basi yerinde mutlu bir ailenin icinde buyuyecek evlatlar versin.Veripte alabilirde oyuzden uzulmeyelim kizlar herseyin hayirlisi.
Cok konustum ben bugun cenem dustu yazdim yani.Bugun optimistigim ben baya sevdim bu halimi

Nerdesiiin optimistiik ablaaaaam gel gor bak beni

Sanirim kizlar ben bugun meditasyon yaptim birde dinlendirici muzikler var onlardan dinledim sanirim onlarmi beni boyle biseyler kullanmis gibi ucurdu olumlu ve relax yapti bilmiyorum