- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.701
o zaman ilaç kullanmak istiyorsanız 3.ay verin test duruma göre dr.belki ilaç verir canım.doktor bize de 6.aya kadar ilaç kullanmadan bekleyin dedi keşke ilaç kullansaydık canım daha iyi sonuç alırdık yanii
Kızlaaarrrrrr
Benim eşim de 2009 da varikosel ameliyatı olmuş. Ameliyat sonrası verileri gayet iyiymiş ama sonradan nüksedebilir demişler.
İki gündür testisleri ağrıyo. Nüksetmesinden tırsıyorum
Benim de sol yumurtalığım diğerinden küçük. Çocuğumun olup olmayacağını AMH testi ile öğrenecekmişiz. Perşembe AMH sonucumu alcam.
Ne olacak ne bitecek bilmiyorum ama korkuyorum da:26:
canım içini ferah tut.Allah hayırlısını versin.Tek yumurtalıkla hamile kalan arkadaşım var:)eşinde ürolojiye görünsün kasık ağrısı yapabiliyor varikosel....
Aynen tek yumurtayla çocuk oluyomuş ama sağ yumurtalığımın sağlam olup olmadığı belli değil suan.
Sağlam değilse yandık
umarım öyle bişey yoktur.ama ister istemez stres yapıyor insan.sana dua edeceğim inş güzel haberler alırsın cnm:)
tatlım benim bi kere adetim 2 gün geçti eşimi test almaya gönderdim o gelene kadar on kere tuvalete gittim adet oldum mu diye kontrol etmek için neyse eşim geldi testi hazırladım idrarımı toplayacam test yapmak için bi baktım adet oldum ya o gün deli olmuştum wşimi teste gönderene kadar bin bir türlü ikna yolunu denerken başıma gelene bak yani bari bir gün sonra ya da bir saat sonra olsaydım dedimüzülme bitanem inş önümüzdeki ay hamile haberlerini alırız.
bu arada biz yaklaşık 3 aydır keçi boynuzunu kullanıyoruz.daha ne kadar kullanıcaz bi süresi var mı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
canım ben sömestr tatilindeyken eşimin 3 ayı doldu test verdi..sen de yorumlar mısın .eşim 3 ay boyunca klomen trental evicap,keçi boynuzu,fınfık fıstık ceviz içeren bol çerez yedi.ameliyatın etkisi var mı yok mu anlamadık
ameliyat öncesi
sperm sayısı 1 ml de 5.5 mil toplam 16.5 mil
hareketlilik %20
morfoloji:%4(kruger)
ameliyat sonrası 3.ay
sperm sayısı 1 ml 16 mil toplam 48 mil
hareketlilik % 18
morfoloji%2
doktorumuz 3 ay daha klomen trental içsin dedi biz bunların yanında evicap ve keçi boynuzuna devam ediyoruz...geçen aktardan çakşır tozu buldum bala katıştırılıp yiyiliyormuş.beraber kullanmak da sıkıntı var mı acaba.herşeyi karıştırıyom ben havuç suyu da ara ara veriyorum:) okulda tüm öğretmen arkadaşlarım neredyse hamile.1.sınıf okutmanın stresi yetmezmiş gibi bi de her teneffüs hamile bebek muhabbetleri sorduklarında daha istemiyorum diyorum yaşın da var çok geciktirme diyorlarelimden bişey gelmiyor...bizim her ikimizde de sıkıntı var bende 5 ay önce miyom ameliyatı oldum...polikistik over da var.herhalde imkansız bizim durumda.Hepinize ve kendime sürekli dua ediyorum.Allah dualarımızı tez zamanda cevaplasın
hhehehe halimize gulsem mi aglasam mi bilemedimSende bendensin Insallah canim ikimizde gelecek aya hamile oluruz ama sanki sen yakinlarda olacakmissin gibi hissediyorum ben insallah oyle olur.Ama eger ben adet olcaksam o hafta cok kotu oluyorum hergun herseye aglayasim geliyor kavga edesim geliyor psikolojim bozuluyor ne zaman ki kirmiziyi goruyorum sIkIntim gidiyor.Aslinda daha cok uzuntu gormek ama olana kadarda catliyorum stresten bugun gayet sakinim psikoloji olarak
kızlar ya bu ay cok umutluydum ama olmadı malesef bıde ystune adetımde gecıktı yarın tam 3 ay doldu artık ama twst yapmaya korkar olduk napsak bılmıyorum yaa
Bizim daha 1 ay dolmasina 3 gun var :/
canm 13 gün geciktimm kan testi yaptım çıkmadı ultrasyon da da çıkmadı en son 3 gün önce adet oldummmcanım kaç günün geçti.inşallah stersten değildir..kan testi de yaptır istersen için rahat olsun.
QUOTE=jonguil;33957697]tatlım kaç gün oldu yap artık test inş bu ay sen verirsin hamile haberi.
Kizlar saka gibi resmen yaa dun gece ben test yaptim yapmicaktim aslinda biliyordum tek cizgi cikacagini bile bile yaptim yinede acaba olabilirmi ki dedim kendi kendime testten yarim saat sonra adet oldum inanabiliyormusunuz yaa yok boyle birsey sanki benim test yapip uzulmemi bekliyordu gicik seyYani malesefki hamile degilim benim zaten olsaydi mucize olurdu cunku yum gunlerinde calismadik olduysa bir kere falan oldu belkide.Adetim cok duzenli asiri duzenli hatta aman nazar degmesin bide onla ugrasmayayim hep gununde geliyor ((
tatlım jade86 ve tubik volki hamile canım ilk sayfalara göz atarken gebelik takvimlerini gördüm.jade86 ameliyatın 5.ayı hamile kalmış sanırım tubik volki 1 eylül eşi ameliyat olmuş aralıkta hamile olduğunu öğrenmiş ameliyattan 3 ay sonra kalmış listeye ekle istersen jade86 listede var zaten.tubik volki de 10.sayfada beni listeye ekler misin diye yazmış onuda ekle istersen
tamam canımm.iyi iyi listede hamile eklemek güzelmiş :)
evet canım yav bu hamile olanlar niye buraya uğramıyor acaba ne çabuk unutuyorlar biziMinel hamile kaldığını öğrendiği zaman anında kayboldu Neyse bakalım allah sağlıkl hamilelik yaşatsın hepsine ben hamile kalırsam burayı bırakmam başınızı şişirmeye devam ederim
ewet haklısın..canm sen hamile kalda burda başımızda her dk yaz hamileyim hamileyim diye yazzz...razıyızz kızz...
ahhh canım nerde o günler görecek miyiz acaba allah hepimize nasip etse keşke valla buradan biri hamile kalınca kendimin hamileliğine az kalmış gibi hissediyorum. şu şekilde düşünüyorum varikosel sorunu olan biri hamile kaldı o zaman bende kalırım tabii daha sonra hamile haberleri gelmeyince geri üzülmeye başlıyor, hamile kalamayacağım diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?