- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.721
camn sıkıntı yapma olacak inşallah...her hamile kalan umut oluyor bize..hata değerleri yükseldiğini gördüğüm de bile seviniyorum.
canım ben kursa gidiyorum..sonra görüşürüzz..
kızlar merhaba, argınmax alıcam internetten almak güvenli olur mu acaba, daha önce alan arkadaşlar nereden temin ettiniz ?
slm kizlar nasilsiniz?
ben adetimi bekliyorum, hala gelen giden yok...biraz asilamadan dolayi degisti sanirim....
2.asilamamizi olacayiz...
gelisme varmi?
Tatlum merhaba.. bende klomenin son gunundeyim onumuzdeki hafta ikinci asilamayi oluyorum hayirlisiyla...
canim merhaba...
ya receteler yanimda, gelince hemen eczaneye gidecem ama gelen giden yok...
asilamadan senin döngün degismismiydi?
benim döngüm hep 31-33 gün arasiydi, asilamada 27 gün olmustu.o yüzden ola bilirmi? sende nasil olmustu
kızlar merhaba, argınmax alıcam internetten almak güvenli olur mu acaba, daha önce alan arkadaşlar nereden temin ettiniz ?
merhaba arkadaşlar,
hala hamilelik haberi göremiyorum iyice moralim bozuluyor.artık kendimden umudu tamamen kestim,ameliyat olalı 14 ay oldu
hala bebiş yok
yetmiyormuş gibi birde kahve lekelenmem var,adet biteli 2 gün oldu,bu lekelenme ne olabilir acaba bilgisi olan var mı?geçen ay aşılama yaptırmıştım,kistim de yok...offfffffffffff....
merhaba arkadaşlar,
hala hamilelik haberi göremiyorum iyice moralim bozuluyor.artık kendimden umudu tamamen kestim,ameliyat olalı 14 ay oldu
hala bebiş yok
yetmiyormuş gibi birde kahve lekelenmem var,adet biteli 2 gün oldu,bu lekelenme ne olabilir acaba bilgisi olan var mı?geçen ay aşılama yaptırmıştım,kistim de yok...offfffffffffff....
Tatlim asilamanin 17. Gunu adet oldum.. senin asilamanin kacinci gunu bugun? Donguler tabii ki degisir yumurtayi catlattiklari gune gore..
Canim umudunu kaybetme olacak insallah... adetim bitti benimde ama 2 gundur kahve akintim var adetin son gunu olan akinti gibi.. heralde kullandigimiz ilaclardandir cunku bendede kist yoktu...
canim stresten ola bilir, adetin yeni bitmis daha ola bilir yani...korkma
veee olacak insallah, umudunu kayip etme...bizlerde bekliyorz.
kac sene oldu evleneli
canim asilama iki ay önceydi ama maalesef bildigin gibi negatif cikmisti, bir ay ara verelim dedi doktor, simdi bekliyorum ama gelen giden yok....yarin randevum var doktorda bakalim ne dicek
canim stresten ola bilir, adetin yeni bitmis daha ola bilir yani...korkma
veee olacak insallah, umudunu kayip etme...bizlerde bekliyorz.
kac sene oldu evleneli
canim asilama iki ay önceydi ama maalesef bildigin gibi negatif cikmisti, bir ay ara verelim dedi doktor, simdi bekliyorum ama gelen giden yok....yarin randevum var doktorda bakalim ne dicek
ayy içim ferahladı tatlım,demek ki ilaçlardan kaynaklanıyo.neler düşündüm bir bilsen
kist var ama doktor görmüyo,kist patlıyo, tüplerim tıkanıyo filan falan
senin nasıl gidiyo tatlım aşaılama gidişatın?
Ayyy kuzum yaaa cok guldum.. yoktur bisey merak etmecanimm bugun klomen bitiyor haftaya pzrtesi kontrolum var sali carsamba olur heralde asilama.. keske sende dewam etseydin bu ay kistinde yokmus.. baska asilama dusunmuyormusun tatlim?
Canim kac gun gecti adetin hamile olabilirmisin?
mayısta 3 yıl olacak tatlım.27 aydırda bebiş bekliyoruz,eşim ameliyat olalı 14 ay oldu...öyle yani.
hayırlısı artık diyecek söz bulamıyorm.
canım benim aynen ya adetim 1 gün gecikse nasıl olsa adet olacağım diye test olaylarına hiç bulaşmıyorum artık 2.5 yıl aynı şey yaşamaktan gına geldi...en güzeli test yapmadan beklemek şimdi daha iyi anlıyorum ilk zamanlar her ay test yapıyordum o ayrı bi stres o yüzden şuan o konuda çok rahatım hiç test yapmak içimden gelmiyor o konudaki duygularım köreldi resmen
bu günlerde gelmesi gerek iste canim...bir haftadir adet sancim var...yarin doktor randevum var..acaba ilaclardan adetimi gelmiyor diye düsündüm...ilaclarin recetelerini okudum, ola bilir yaziyor...
yarina kadar beklicem artik
hayirlisi canim yaa...
hic hamile kaldinmi?
yas kac
kalmadım
yaşım 24 tatlım.hep genç anne olmak istemiştim,olmayacak galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?