Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba, argınmax alıcam internetten almak güvenli olur mu acaba, daha önce alan arkadaşlar nereden temin ettiniz ?

kızlar merhaba, argınmax alıcam internetten almak güvenli olur mu acaba, daha önce alan arkadaşlar nereden temin ettiniz ?

Canim ben gnc magazasindan aldim.. alisveris merkezlerinde vardir.. hangi sehirdeysen satis yerlerini arastir netten.. ama bildigim kadariyla gnc nin internet sitesinden alacaksan guvenlidir..

slm kizlar nasilsiniz?

ben adetimi bekliyorum, hala gelen giden yok...biraz asilamadan dolayi degisti sanirim....
2.asilamamizi olacayiz...

gelisme varmi?

Tatlum merhaba.. bende klomenin son gunundeyim onumuzdeki hafta ikinci asilamayi oluyorum hayirlisiyla...

canim merhaba...

ya receteler yanimda, gelince hemen eczaneye gidecem ama gelen giden yok...
asilamadan senin döngün degismismiydi?
benim döngüm hep 31-33 gün arasiydi, asilamada 27 gün olmustu.o yüzden ola bilirmi? sende nasil olmustu

Tatlim asilamanin 17. Gunu adet oldum.. senin asilamanin kacinci gunu bugun? Donguler tabii ki degisir yumurtayi catlattiklari gune gore..

merhaba arkadaşlar,

hala hamilelik haberi göremiyorum iyice moralim bozuluyor.artık kendimden umudu tamamen kestim,ameliyat olalı 14 ay oldu
hala bebiş yok
yetmiyormuş gibi birde kahve lekelenmem var,adet biteli 2 gün oldu,bu lekelenme ne olabilir acaba bilgisi olan var mı?geçen ay aşılama yaptırmıştım,kistim de yok...offfffffffffff....

canım yanlış hatırlamıyorsam sen ankaradaydın.ankamall de ya da antaresteki GNC mağazalarından alabilirsin.en azından kargo gelecek diye 1-2 gün beklememiş olursun.

Canim umudunu kaybetme olacak insallah... adetim bitti benimde ama 2 gundur kahve akintim var adetin son gunu olan akinti gibi.. heralde kullandigimiz ilaclardandir cunku bendede kist yoktu...

canim stresten ola bilir, adetin yeni bitmis daha ola bilir yani...korkma
veee olacak insallah, umudunu kayip etme...bizlerde bekliyorz.
kac sene oldu evleneli

Tatlim asilamanin 17. Gunu adet oldum.. senin asilamanin kacinci gunu bugun? Donguler tabii ki degisir yumurtayi catlattiklari gune gore..

canim asilama iki ay önceydi ama maalesef bildigin gibi negatif cikmisti, bir ay ara verelim dedi doktor, simdi bekliyorum ama gelen giden yok....yarin randevum var doktorda bakalim ne dicek

Canim umudunu kaybetme olacak insallah... adetim bitti benimde ama 2 gundur kahve akintim var adetin son gunu olan akinti gibi.. heralde kullandigimiz ilaclardandir cunku bendede kist yoktu...

ayy içim ferahladı tatlım,demek ki ilaçlardan kaynaklanıyo.neler düşündüm bir bilsen
kist var ama doktor görmüyo,kist patlıyo, tüplerim tıkanıyo filan falan

senin nasıl gidiyo tatlım aşaılama gidişatın?

Canim kac gun gecti adetin hamile olabilirmisin?

mayısta 3 yıl olacak tatlım.27 aydırda bebiş bekliyoruz,eşim ameliyat olalı 14 ay oldu...öyle yani.
hayırlısı artık diyecek söz bulamıyorm.

Ayyy kuzum yaaa cok guldum.. yoktur bisey merak etme canimm bugun klomen bitiyor haftaya pzrtesi kontrolum var sali carsamba olur heralde asilama.. keske sende dewam etseydin bu ay kistinde yokmus.. baska asilama dusunmuyormusun tatlim?

Ayyy kuzum yaaa cok guldum.. yoktur bisey merak etme canimm bugun klomen bitiyor haftaya pzrtesi kontrolum var sali carsamba olur heralde asilama.. keske sende dewam etseydin bu ay kistinde yokmus.. baska asilama dusunmuyormusun tatlim?

inşallah bu kez pozitif sonuç alırsın tatlım.
tatlım bırak aşılama yaptırmayı hastane önünden geçerken bile ruhum daralıyo.biraz toparlanmam lazım ağustos eylül gibi tüp bebek yaptırırız artık.

Canim kac gun gecti adetin hamile olabilirmisin?

bu günlerde gelmesi gerek iste canim...bir haftadir adet sancim var...yarin doktor randevum var..acaba ilaclardan adetimi gelmiyor diye düsündüm...ilaclarin recetelerini okudum, ola bilir yaziyor...
yarina kadar beklicem artik

mayısta 3 yıl olacak tatlım.27 aydırda bebiş bekliyoruz,eşim ameliyat olalı 14 ay oldu...öyle yani.
hayırlısı artık diyecek söz bulamıyorm.

hayirlisi canim yaa...
hic hamile kaldinmi?
yas kac

canm ya bıde sımdı 3 ay dokdu sperm testı yaptrmakta istemıyoruz napcaz bıkemedım ya

kalmadım

yaşım 24 tatlım.hep genç anne olmak istemiştim,olmayacak galiba...

kalmadım

yaşım 24 tatlım.hep genç anne olmak istemiştim,olmayacak galiba...

benimde yasim 27 canim...annem beni 17 ile dünyaya getirmis....
bir bucuk senedirde biz deniyoruz bir bos gebelik gecirdim, allahim kimseye yasatmasin, cok kötü birsey...
hayirlisi allahim bilir en iyisini...
sen kontrol oldunmu?
esasinda birsey yapmican kafana takmican ama olmuyor iste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…