• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı.tedavi olduğumuz hastanede bir gece yatışlı fiyatı 14 bin çıkardı.bize bu ücret fazla geldi.sizin önereceğiniz bir yer var mı.herkese teşekkür ediyorum.

arkadaşlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı.tedavi olduğumuz hastanede bir gece yatışlı fiyatı 14 bin çıkardı.bize bu ücret fazla geldi.sizin önereceğiniz bir yer var mı.herkese teşekkür ediyorum.

geçmiş olsun arkadaşım, fiyatta mutlaka bir yanlışlık vardır. tekrar sorsanız :34: hangi hastane bi mahsuru yoksa yazar mısın. geçen hafta amelıyat oldu benım eşim, biz üni. hastanesini tercih ettik,fakat özel hastanelerde çift taraflı en fazla 3,5oo diye biliyorum.

benimde yasim 27 canim...annem beni 17 ile dünyaya getirmis....
bir bucuk senedirde biz deniyoruz bir bos gebelik gecirdim, allahim kimseye yasatmasin, cok kötü birsey...
hayirlisi allahim bilir en iyisini...
sen kontrol oldunmu?
esasinda birsey yapmican kafana takmican ama olmuyor iste....

zor ne diyim ki...artık diyecek bişey bulamıyorum,yaşamayan bilemez halimizi.

evet tüm kontrollerimi yaptırdım,rahim filmi filanda ektirdim.şükür hiç bir problemim yok.
eşiminde sperm sayısı artsa sorun kalmayacak.hareket ve morfolojiyi düzelttik,sayı biraz kötü.

zor ne diyim ki...artık diyecek bişey bulamıyorum,yaşamayan bilemez halimizi.

evet tüm kontrollerimi yaptırdım,rahim filmi filanda ektirdim.şükür hiç bir problemim yok.
eşiminde sperm sayısı artsa sorun kalmayacak.hareket ve morfolojiyi düzelttik,sayı biraz kötü.

aynen canim yasayan bilir tek....sippp diye bebisi olan bilemez neler cektigimizi...

filim cekilmedi bende, cünkü bir kere hamis kaldim ben ama bos gebelik gecirdim
esimdede cok kötü hareket ve morfolojisi....anlican bizde bekliyoruz, doktor hap önerdi onu iciyor

tamam tatlım kendine iyi bak...inş döndüğünde güzel haberler okursun:21:

inşallah canımmm...bakayım hani ne vR NE YOK ..

kızlar merhaba, argınmax alıcam internetten almak güvenli olur mu acaba, daha önce alan arkadaşlar nereden temin ettiniz ?

merhaba canımm..biz mağazadan aldık..antepte tek bir mazağda vardı..gnc kndi itesi güvnli olur bnce...ama için rahat etmiyorsa bulungun şehr mağazalrını araştır ..aldıgın da bilgi veirirler..

slm kizlar nasilsiniz?

ben adetimi bekliyorum, hala gelen giden yok...biraz asilamadan dolayi degisti sanirim....
2.asilamamizi olacayiz...

gelisme varmi?

Tatlum merhaba.. bende klomenin son gunundeyim onumuzdeki hafta ikinci asilamayi oluyorum hayirlisiyla...

kızlar RABBİM EMEKLERİNİ boşa çıkarmasın inşallah...
inşalah 2. aşılamanız tutr...

merhaba arkadaşlar,

hala hamilelik haberi göremiyorum iyice moralim bozuluyor.artık kendimden umudu tamamen kestim,ameliyat olalı 14 ay oldu:43:
hala bebiş yok:43::43:
yetmiyormuş gibi birde kahve lekelenmem var,adet biteli 2 gün oldu,bu lekelenme ne olabilir acaba bilgisi olan var mı?geçen ay aşılama yaptırmıştım,kistim de yok...offfffffffffff....

merhaba canm..hoş geldnn ama umutsuz bir şekilde gelmişsinn :( umutsuzluğa kapılma nolurrr...aşılamadan sonra ilk adet blki ondandır..kafana takıp strese girmee...
şimdi ne yapacksınızzz ? aşılama mı deneyecksin tekrar yoksa bkleme demisin.. ?

aynen canim yasayan bilir tek....sippp diye bebisi olan bilemez neler cektigimizi...

filim cekilmedi bende, cünkü bir kere hamis kaldim ben ama bos gebelik gecirdim
esimdede cok kötü hareket ve morfolojisi....anlican bizde bekliyoruz, doktor hap önerdi onu iciyor

ameliyat olalı ne kadar olmuştu?morfoloji ve hareket kaç?

keçi boynuzu kürü yapmıyorsan mutlaka yap.faydası çok fazla.biz bugünlere keçi boynuzu sayesinde geldik.

merhaba canm..hoş geldnn ama umutsuz bir şekilde gelmişsinn :( umutsuzluğa kapılma nolurrr...aşılamadan sonra ilk adet blki ondandır..kafana takıp strese girmee...
şimdi ne yapacksınızzz ? aşılama mı deneyecksin tekrar yoksa bkleme demisin.. ?

ama hiç hamile yok,üzülüyorum...

dildildem de aynısını yaşamış,galiba aşılamada kullanılan ilaçların etkisi.
tatlım ağustos yada eylülde tüpe geçeceğiz.aşılama benlik değil.

14 bin mi ???????
ne yapacakmış doktor baştan mı yaratacakk eşini bu ne fiyt böyle 3 bin 4 bin duydum da 14 bin ilk kez duydumm...
eşinin sağlık güvencesi yokmu canm..hangi şehirdesinizz ????
biz sağlık güvencesi ile özel hast. mikrocerrahi ile 250 tl ye oldukkk...

ama hiç hamile yok,üzülüyorum...

dildildem de aynısını yaşamış,galiba aşılamada kullanılan ilaçların etkisi.
tatlım ağustos yada eylülde tüpe geçeceğiz.aşılama benlik değil.

üzülme kızz bugün 2 kişi hamile olarak ekledikk...bizim kızlar hamile kalınca bizlere haber vermeden başka yerlere kaçıyorlar sğaolsunlarr :)))
inşallah tüp gerek klamdan hamile kalırsın canm..
bizde çok bklemiyeceğizzz hazirana kadr tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum eşim kaynana parayı bahane ediyor ama be kredi çekr yine yaparım dedimmm ...olsunn artık ..olacak mı olmayacak diye düşüne düşüne mraktan anne olmadan ölecemm ...

üzülme kızz bugün 2 kişi hamile olarak ekledikk...bizim kızlar hamile kalınca bizlere haber vermeden başka yerlere kaçıyorlar sğaolsunlarr :)))
inşallah tüp gerek klamdan hamile kalırsın canm..
bizde çok bklemiyeceğizzz hazirana kadr tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum eşim kaynana parayı bahane ediyor ama be kredi çekr yine yaparım dedimmm ...olsunn artık ..olacak mı olmayacak diye düşüne düşüne mraktan anne olmadan ölecemm ...

aaaa kızzz kim hamile???ben kaçırmışm yaaaaa....

hakkaten hamile kalan kaçıyo,ba söz ben kaçmıycam,sen de kaçma:49::49::49:

inşallah o zor sürece girmek zorunda kalmayız tatlım.ama en azından tüp umudumuz var ya buna da şükür.

aaaa kızzz kim hamile???ben kaçırmışm yaaaaa....

hakkaten hamile kalan kaçıyo,ba söz ben kaçmıycam,sen de kaçma:49::49::49:

inşallah o zor sürece girmek zorunda kalmayız tatlım.ama en azından tüp umudumuz var ya buna da şükür.

jade86 ve tubik volki arkadaşlar hamilee...
ayy inşallah hamile kaldaa uğramamana da raziyımm kızzz..ya da uğraaa uğrraaa başımızda söylen hep hamileyim diye :)))
çk şükür canm dediğin gibi normal olmasa bilee tüp bebek yapabiliyoruzzz ....

Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız

ayseeem= 29 eylül 2012

adzeynep= 12 kasım 2012

merinos1= 4 şubat 2013

eyican06= 5 nisanHamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...

hykd = 15 nisan 2013

dildildem=30 nisan 2013

kelam= 25 Mayıs 2013 Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

sefcn =13 haziran 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA

minel= 29 temmuz 2013hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

mariel= 30 temmuz 2013

estrella06 =ağustos 2013

tubik_volki 1 eylül 2013Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA

delinefsim= 14 eylül 2013

zelis82=21 eylül 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

optimist3 =8 ekim 2013

leman24= 15 ekim 2013..

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

gldrn = 5 kasım 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA

nazende88 =12 kasım 2013

EsRa1982 =14 Kasım 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

Seremcem =23 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

feelcrying= 14 ocak 2014

eses07=17 ocak 2013

benay27=6 şubat 2014

littlebirdie =6 şubat 2014

jade86 ve tubik volki arkadaşlar hamilee...
ayy inşallah hamile kaldaa uğramamana da raziyımm kızzz..ya da uğraaa uğrraaa başımızda söylen hep hamileyim diye :)))
çk şükür canm dediğin gibi normal olmasa bilee tüp bebek yapabiliyoruzzz ....

o zamannnn jade 86 ve tubik volki arkadaşları tebrik ediyorummmm:52::52::52::52:
darısı başımıza inşallahhhh....

uğramam mı kızzz..ayy hepimiz sıra sıra hamile kalıverelimde topik mutluluktan dolsun taşsınn:49::49::49: inşallahhhh:46::46::46::46:

canım ben sömestr tatilindeyken eşimin 3 ayı doldu test verdi..sen de yorumlar mısın .eşim 3 ay boyunca klomen trental evicap,keçi boynuzu,fınfık fıstık ceviz içeren bol çerez yedi.ameliyatın etkisi var mı yok mu anlamadık:(

ameliyat öncesi
sperm sayısı 1 ml de 5.5 mil toplam 16.5 mil
hareketlilik %20
morfoloji:%4(kruger)

ameliyat sonrası 3.ay
sperm sayısı 1 ml 16 mil toplam 48 mil
hareketlilik % 18
morfoloji%2
doktorumuz 3 ay daha klomen trental içsin dedi biz bunların yanında evicap ve keçi boynuzuna devam ediyoruz...geçen aktardan çakşır tozu buldum bala katıştırılıp yiyiliyormuş.beraber kullanmak da sıkıntı var mı acaba.herşeyi karıştırıyom ben havuç suyu da ara ara veriyorum:) okulda tüm öğretmen arkadaşlarım neredyse hamile.1.sınıf okutmanın stresi yetmezmiş gibi bi de her teneffüs hamile bebek muhabbetleri sorduklarında daha istemiyorum diyorum yaşın da var çok geciktirme diyorlar:( elimden bişey gelmiyor...bizim her ikimizde de sıkıntı var bende 5 ay önce miyom ameliyatı oldum...polikistik over da var.herhalde imkansız bizim durumda.Hepinize ve kendime sürekli dua ediyorum.Allah dualarımızı tez zamanda cevaplasın

canım yeter ki Rabbim ol desin benim bir arkadaşımda pcoluydu eşinin sayısı iyiydi ama hareketlilikde ileri hareketli %1 di morfoloji %2... ve şu an 2 aylık hamile arkadaşım...Kimsenin dediğini kafaya takmamaya çalışın diyor onlara da tüp bebekle ancak tutar, aşılama bile olmaz demişler ama noldu aşılamaya başlayacakları ay hamile olduğu haberini aldı. rahim filminden 1 ay sonra hamiş:49: Rabbim inşallah bizlere de nasip eder:34: Öğretmenler odası öyle ya...keşke orayla kalsa baskılar hiç bitmiyor aileler akrabalar "daha neyi bekliyosunuz, siz öyle durun şu hamile şu hamile" hep laf çarpmalar...bize de sadece "daha düşünmüyoruz"lar kalıyor...insan üzülüyor elbette ki ama zamanı var belki de... artık eskisi kadar kafaya takmamaya çalışıyorum ben ama hala herkes başımın etini yiyor "1,5 sene oldu yeter artık"... kimseye de anlatamıyorsun derdini... aslında içinden haykırıyorsun "evet düşünüyorum hem de çok istiyorum ama olmuyor" diye ama yalan ifadelerle geçiştiriyorsun söylenenleri...zor hepsi zor bu duyguların... herkesin sınavı vardır ya bu duygu da bir sınav oluyor...Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla evletlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

o zamannnn jade 86 ve tubik volki arkadaşları tebrik ediyorummmm:52::52::52::52:
darısı başımıza inşallahhhh....

uğramam mı kızzz..ayy hepimiz sıra sıra hamile kalıverelimde topik mutluluktan dolsun taşsınn:49::49::49: inşallahhhh:46::46::46::46:

AYYYY İNŞallah biri hamleyim yazınca çok mutlu oluyorumm inşallah bizlerde yazarak omutluluğun nasıl bişey oldugunu anlarızzz...yaza kadrr inşallah çok hamileleik haberleri alacağızz malum bahar geliyorr:49::49: :)))) bahar da daha güzel tutarmış bebişler annelerinee.
:52::52::52::52::52:

kızlar RABBİM EMEKLERİNİ boşa çıkarmasın inşallah...
inşalah 2. aşılamanız tutr...

amin insallah canim

ameliyat olalı ne kadar olmuştu?morfoloji ve hareket kaç?

keçi boynuzu kürü yapmıyorsan mutlaka yap.faydası çok fazla.biz bugünlere keçi boynuzu sayesinde geldik.

ameliyat olmadi canim daha, randevu aldim urolojiden bir ay sonraya...
burda ögrendim böyle bir ameliyat oldugunu, bilmiyorum esimdede varmi..bir ay sonra belli olacak
ismarladim canim keci boynuzu, bekliyoruz :)

canım ben ankara'da yaşıyorum, ankara üniversitesinde yaptırdık amelıyatı... yalnızca özel oda ücretini ödedık 90 lira.. bence araştırmanızda fayda var. 14 bin deli para, tekrar geçmiş olsun.

Back
X