canim pek bilgi vermiyorlar genellikle ama bence kesinlikle burada paylaşılan kürleri kullanın sağlık durumunuza göre , hatta takviye ilaç bile alın derim.Meraba dogal yollarla esinize ve kendinize ne kullaniyorsunuz?bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu 3 gundur doktor bir bilgi vrmedi devlete ameliyaat olduk anlamadim acikcasi
Merhaba,Varkoselden sonra e vitamini desteği çok önemli eşim kullandı bize dr e vitamini hapı ve toz bir ilaç daha vermişti
Hangi kurleri oneriyorsunuzcanim pek bilgi vermiyorlar genellikle ama bence kesinlikle burada paylaşılan kürleri kullanın sağlık durumunuza göre , hatta takviye ilaç bile alın derim.
Sperm değerleriniz nasıldıMrb ben eşim ameliyat olduktan sonra hamile kaldım. Evlendikten 2 buçuk yıl sonra. Ameliyattan 5 ay sonra. 2 yaşında bir bebeğim var ikinciye gebeyim. Ameliyat olduktan sonra eşim spermleri güçlendiren vitamin kullandı. İkinci de aynı şekilde vitamin kullandıktan sonra oldu.
Benim eşimde özel hastahanede ameliyat oldu grade 4 varikosel ama dün öğrendik ki nüks etmiş doktor tekrar ameliyat diyor ne yapacağız hiç bilmiyorum sperm parametreleri çok düşükvarikoselin derecelerini bilen var mı kızlar ?
bizim raporumuzda grade III ve grade V diyor .
3ü duydum ama 5i duymamıştım nette araştırdım 1,2,3 var derecelerde.
Sayıları normaldi hareketleri yavaştı. Tam sayıları hatırlamıyorum üstünden çok geçti.Sperm değerleriniz nasıldı
bizim değerlerimiz aslında iyi sayımız toplam 105 milSperm değerleriniz nasıldı
bende bilmiyorum canım bizimkide 3 tüvarikoselin derecelerini bilen var mı kızlar ?
bizim raporumuzda grade III ve grade V diyor .
3ü duydum ama 5i duymamıştım nette araştırdım 1,2,3 var derecelerde.
atabilirsin canımKızlar sperm testi atsam yorumlayacak olan var mı? Benim eşimde yıllar önce varikosel ameliyatı olmuş
Merhaba hız sorununu hangi takviyelerle çözdünüz acaba bizde de ileri hareketlilik sorunu varda takviyelerle ilgili pek bilgim yokBizim hız takviyelerle arttı ama morfoloji hep sıfır kaldı. Ameliyat bize çözüm olur mu bilemyrm sayı sıkıntısı olanlarda genelde ameliyat işe yarıyor. Bizim en çözümsüz en kötü yerinde problemimiz sanrm
Hız sorununu hangi takviyelerle çözdünüz acabaBizim hız takviyelerle arttı ama morfoloji hep sıfır kaldı. Ameliyat bize çözüm olur mu bilemyrm sayı sıkıntısı olanlarda genelde ameliyat işe yarıyor. Bizim en çözümsüz en kötü yerinde problemimiz sanrm
Keçiboynuzu kürü yapmstk 3 ay boyunca. Sonra evicap ace selenyum artmed proxed plus hepsni kullandk. Ama bence en iyisi iyi bir aktarda macun yaptrmakHız sorununu hangi takviyelerle çözdünüz acaba
Toplam sperm 56 milyon ml sperm 22milyon morfoloji 7 hareketli sperm yüzde 50 ileri hareket 22atabilirsin canım
maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah. hangi vitaminleri kullandınız lütfen yazar mısınız?Mrb ben eşim ameliyat olduktan sonra hamile kaldım. Evlendikten 2 buçuk yıl sonra. Ameliyattan 5 ay sonra. 2 yaşında bir bebeğim var ikinciye gebeyim. Ameliyat olduktan sonra eşim spermleri güçlendiren vitamin kullandı. İkinci de aynı şekilde vitamin kullandıktan sonra oldu.
Çok teşekkür ederim canım tabi yazarım. Bir tanesi yurt dışındayken kullandığımız. İsmini hatırlamıyorum ama içerik olarak aynı. Buradaki ise promotil m forte saşe.maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah. hangi vitaminleri kullandınız lütfen yazar mısınız?
Bu değerler çok çok iyi bizimkine göre canımToplam sperm 56 milyon ml sperm 22milyon morfoloji 7 hareketli sperm yüzde 50 ileri hareket 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?