Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet bizim de kanamıştı geçti sonra

Merhaba daha önce görüşmüştük çok da görustuklerım oluyor unutuyorum esınınz varıkosel ameliyatı olmuştu düzeltmesi nekadar buldu değerleri ameliyattan önce nasıldı sonra nasıl oldu
Ameliyattan önce ve 3Ay sonra değerler aynıydı canım 7milyondu , Sonra iyileşti 1-2yıl sürdü ama

Eşindeki sorun neydi acaba ?

Kızlar eşim mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat olmuştı tek taraflı 3. Derece ve ameliyatın 8. Ayı hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Doğal kürler vs denediğimizde oldu ama denemeyi 2 ay bırakmıştık o sıralarda oldu ilaçlarından çok memnun kaldık sperra ve royall jelly. Tavsiye ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınız

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hayrlı olsun ne güzel. O dediğin ilaçları ilk defa duyuyorum. Bizmde grade1 varikosel var doktorlar kimi ameliyat ol dio kimi de olma dio 1.5 yıldır ilaçlar sadece hızını artırdı. Sayımız iyi zaten ama morfoloji sıfır tek sorunumuz bu. Ameliyat ile morfoloji sıfır düzelir mi arkdslar düzelen var mı

Biİm üroloji doktoru morfolojıyı pek etkılemez demişti ama eşimin bır olmasına ragmen cok şükür gebe kaldım bnce dna hasarı düşüyor sperm şekli bnce varıkosel ameliyatı şart

Biİm üroloji doktoru morfolojıyı pek etkılemez demişti ama eşimin bır olmasına ragmen cok şükür gebe kaldım bnce dna hasarı düşüyor sperm şekli bnce varıkosel ameliyatı şart
Morfolji etkilemez olur mu 2 yıldır tüp bebekle bile hamile kalamdm. Eşiniz ameliyat oldu mu. Dna hasarından mı morfoloji düşer iyice kafam karıştı ama bence de ameliyat şart

Konu baya eskiymş yeni farkettm

Morfolji etkilemez olur mu 2 yıldır tüp bebekle bile hamile kalamdm. Eşiniz ameliyat oldu mu. Dna hasarından mı morfoloji düşer iyice kafam karıştı ama bence de ameliyat şart
Doktorumuz doc morfolojıyı 1 se ameliyattan sonrada cok artcanı dusunmuyorum demişti ve dedıgı gıbı 6 ay olmuştu hepsı artmış sadece morfolojısı 1 de kalmıstı ama dna hasarı şekil bozuklugu daha ıyı olmuştu ve Rabbım nasıp ettı cogu doktor morfolojı üzerınde cok durmuyor 0 ve 1 le kalan cok var öndmli olan dna hasarının düşmesı bnce

Ameliyattan sonra sayı hız mırfoloji hepsi düzeldi ama 1. Derece iken ameliyat bilemiyorum takviyelerle düzelir diyolar genelde

Evet o sekilde hamile kalan çok var ama bu morfolojiyi bozan bi sebep de vardr onu bulup onu çözmek gerekir. Bi durumda dna hasar testi yaptrmamz lazm sanrm

Ameliyattan sonra sayı hız mırfoloji hepsi düzeldi ama 1. Derece iken ameliyat bilemiyorum takviyelerle düzelir diyolar genelde
Bizim hız takviyelerle arttı ama morfoloji hep sıfır kaldı. Ameliyat bize çözüm olur mu bilemyrm sayı sıkıntısı olanlarda genelde ameliyat işe yarıyor. Bizim en çözümsüz en kötü yerinde problemimiz sanrm

ilaçları günde kaç kez ve nasıl kullanıyordunuz anlatır mısınız. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ilaçları günde kaç kez ve nasıl kullanıyordunuz anlatır mısınız. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sperra sabah ve akşam aç karnına yemeklerden önce. Royall jelly gün içinde 1 tane aç tok farketmiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum sperrayı diğer bilindiklerin aksine içeriği çok daha sağlam. Aminn çok sağolun inşallah darısı size olsun en kısa zamanda

Amin amin inşallah tez zamanda nasip olur da sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Meraba dogal yollarla esinize ve kendinize ne kullaniyorsunuz?bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu 3 gundur doktor bir bilgi vrmedi devlete ameliyaat olduk anlamadim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…