Merhaba daha önce görüşmüştük çok da görustuklerım oluyor unutuyorum esınınz varıkosel ameliyatı olmuştu düzeltmesi nekadar buldu değerleri ameliyattan önce nasıldı sonra nasıl olduHemen doktora gitsin bence bizde olmamıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba daha önce görüşmüştük çok da görustuklerım oluyor unutuyorum esınınz varıkosel ameliyatı olmuştu düzeltmesi nekadar buldu değerleri ameliyattan önce nasıldı sonra nasıl olduHemen doktora gitsin bence bizde olmamıştı
Evet bizim de kanamıştı geçti sonramerhabalar herkese benim eşimde geçen hafta cift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama şişlik ve sarkıklık var ve dikiş yerleri ara ara kanıyor normal mi sizce başına boyle bırsey gelen oldumu yardımcı olurmusunuz
Ameliyattan önce ve 3Ay sonra değerler aynıydı canım 7milyondu , Sonra iyileşti 1-2yıl sürdü amaMerhaba daha önce görüşmüştük çok da görustuklerım oluyor unutuyorum esınınz varıkosel ameliyatı olmuştu düzeltmesi nekadar buldu değerleri ameliyattan önce nasıldı sonra nasıl oldu
Eşindeki sorun neydi acaba ?Geçen yaz 5 doktora gittim ama hiçbiri rahim filmi çektir demedi eşimde varikosel olduğu için herkes ona odaklandı eşim ameliyat oldu 8. Ayimizda doktora gittik o da artık sizi bekletmek istemiyorum aşılama ile başlayalım sonrası tüp bebek tedavisi yaparız dedi. Bu süreç de devlet desteği için. Aşılama öncesi rahim filmi istedi orda çıktı tuplerimde sıvı olduğu. Geçen yaz çok fazla doktora gidince hepsi de kafamı karıştırdı bazıları ağlattı doktorun biri de çok fazla doktora gidip de kafanı karıştırma guvendigin bir doktorla devam et dedi ben de bu yüzden 3 aydır aynı doktora gidiyorum univ hastanesinde Prof. Aslında çok haklısın kolay verilecek bir karar değil tuplerim alınacak ve bu da normal yolla asla çocuğumun olamaması demek. Çok da üzüldüm bunu ilk duyduğumda ama 2 yıldır bekliyoruz biz eşimde sorun sanmıştık ki değerleri çok da kötü değildi ama şimdi düşününce benim yüzümden olmuyormuş başka çarem yok gibi şu an. Ben de bilmiyorum artık Allah hakkımızda hayırlısıni versin.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar eşim mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat olmuştı tek taraflı 3. Derece ve ameliyatın 8. Ayı hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Doğal kürler vs denediğimizde oldu ama denemeyi 2 ay bırakmıştık o sıralarda oldu ilaçlarından çok memnun kaldık sperra ve royall jelly. Tavsiye ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Hayrlı olsun ne güzel. O dediğin ilaçları ilk defa duyuyorum. Bizmde grade1 varikosel var doktorlar kimi ameliyat ol dio kimi de olma dio 1.5 yıldır ilaçlar sadece hızını artırdı. Sayımız iyi zaten ama morfoloji sıfır tek sorunumuz bu. Ameliyat ile morfoloji sıfır düzelir mi arkdslar düzelen var mıKızlar eşim mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat olmuştı tek taraflı 3. Derece ve ameliyatın 8. Ayı hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Doğal kürler vs denediğimizde oldu ama denemeyi 2 ay bırakmıştık o sıralarda oldu ilaçlarından çok memnun kaldık sperra ve royall jelly. Tavsiye ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Biİm üroloji doktoru morfolojıyı pek etkılemez demişti ama eşimin bır olmasına ragmen cok şükür gebe kaldım bnce dna hasarı düşüyor sperm şekli bnce varıkosel ameliyatı şartHayrlı olsun ne güzel. O dediğin ilaçları ilk defa duyuyorum. Bizmde grade1 varikosel var doktorlar kimi ameliyat ol dio kimi de olma dio 1.5 yıldır ilaçlar sadece hızını artırdı. Sayımız iyi zaten ama morfoloji sıfır tek sorunumuz bu. Ameliyat ile morfoloji sıfır düzelir mi arkdslar düzelen var mı
Morfolji etkilemez olur mu 2 yıldır tüp bebekle bile hamile kalamdm. Eşiniz ameliyat oldu mu. Dna hasarından mı morfoloji düşer iyice kafam karıştı ama bence de ameliyat şartBiİm üroloji doktoru morfolojıyı pek etkılemez demişti ama eşimin bır olmasına ragmen cok şükür gebe kaldım bnce dna hasarı düşüyor sperm şekli bnce varıkosel ameliyatı şart
merhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandık ama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ameliyattan iki ay sonra hamile kaldım
Konu baya eskiymş yeni farkettmmerhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandık ama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
Doktorumuz doc morfolojıyı 1 se ameliyattan sonrada cok artcanı dusunmuyorum demişti ve dedıgı gıbı 6 ay olmuştu hepsı artmış sadece morfolojısı 1 de kalmıstı ama dna hasarı şekil bozuklugu daha ıyı olmuştu ve Rabbım nasıp ettı cogu doktor morfolojı üzerınde cok durmuyor 0 ve 1 le kalan cok var öndmli olan dna hasarının düşmesı bnceMorfolji etkilemez olur mu 2 yıldır tüp bebekle bile hamile kalamdm. Eşiniz ameliyat oldu mu. Dna hasarından mı morfoloji düşer iyice kafam karıştı ama bence de ameliyat şart
Aminn inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ameliyattan sonra sayı hız mırfoloji hepsi düzeldi ama 1. Derece iken ameliyat bilemiyorum takviyelerle düzelir diyolar geneldeHayrlı olsun ne güzel. O dediğin ilaçları ilk defa duyuyorum. Bizmde grade1 varikosel var doktorlar kimi ameliyat ol dio kimi de olma dio 1.5 yıldır ilaçlar sadece hızını artırdı. Sayımız iyi zaten ama morfoloji sıfır tek sorunumuz bu. Ameliyat ile morfoloji sıfır düzelir mi arkdslar düzelen var mı
Evet o sekilde hamile kalan çok var ama bu morfolojiyi bozan bi sebep de vardr onu bulup onu çözmek gerekir. Bi durumda dna hasar testi yaptrmamz lazm sanrmDoktorumuz doc morfolojıyı 1 se ameliyattan sonrada cok artcanı dusunmuyorum demişti ve dedıgı gıbı 6 ay olmuştu hepsı artmış sadece morfolojısı 1 de kalmıstı ama dna hasarı şekil bozuklugu daha ıyı olmuştu ve Rabbım nasıp ettı cogu doktor morfolojı üzerınde cok durmuyor 0 ve 1 le kalan cok var öndmli olan dna hasarının düşmesı bnce
Bizim hız takviyelerle arttı ama morfoloji hep sıfır kaldı. Ameliyat bize çözüm olur mu bilemyrm sayı sıkıntısı olanlarda genelde ameliyat işe yarıyor. Bizim en çözümsüz en kötü yerinde problemimiz sanrmAmeliyattan sonra sayı hız mırfoloji hepsi düzeldi ama 1. Derece iken ameliyat bilemiyorum takviyelerle düzelir diyolar genelde
ilaçları günde kaç kez ve nasıl kullanıyordunuz anlatır mısınız. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar eşim mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat olmuştı tek taraflı 3. Derece ve ameliyatın 8. Ayı hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Doğal kürler vs denediğimizde oldu ama denemeyi 2 ay bırakmıştık o sıralarda oldu ilaçlarından çok memnun kaldık sperra ve royall jelly. Tavsiye ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Sperra sabah ve akşam aç karnına yemeklerden önce. Royall jelly gün içinde 1 tane aç tok farketmiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum sperrayı diğer bilindiklerin aksine içeriği çok daha sağlam. Aminn çok sağolun inşallah darısı size olsun en kısa zamandailaçları günde kaç kez ve nasıl kullanıyordunuz anlatır mısınız. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah tez zamanda nasip olur da sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahSperra sabah ve akşam aç karnına yemeklerden önce. Royall jelly gün içinde 1 tane aç tok farketmiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum sperrayı diğer bilindiklerin aksine içeriği çok daha sağlam. Aminn çok sağolun inşallah darısı size olsun en kısa zamanda
Meraba dogal yollarla esinize ve kendinize ne kullaniyorsunuz?bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu 3 gundur doktor bir bilgi vrmedi devlete ameliyaat olduk anlamadim acikcasiKesinlikle ne varsa dogadan var.bizde caksir suyu zeytinyaginda bekletilmis incir(extradan ben kendimce birseyler kattim arastirmalarim dogrultusunda)ve emodex diye antioksidan vitamin kullaniyoruz.doktor birsey vermemisti bize benim zorlamamla emodexi aldirdim cunku ilk 3 ay birsey vermemelerinin nedeni ameliyatlarinin basarisini gormek.ama ben destegin sart olduguna inaniyorum.bu sitedende cok sey ogrendim.yardimci olan tum arkadaslarimada minnettarim.
Dusugun varikosel kaynakli oldugunu dusunuyorum bende cunku sagliksiz embrio tutunamayip dusuyor.benimki cok tuhaf bi gebelik sureciydi uzun hikaye...
Ve son olarakta sunu soyliyim biz ilk doktora gittigimizde sizin bu degerlerle kesinlikle dogal yolla bebeginiz olmaz tup bebek yapalim dedigi ay hamile kalmistim.yani demem o ki doktorlar sadece ilmini okuyup elinden geldigince yardimci olmaya calisan(hepsi icin gecerli degil bu sözüm sinek sersemken okuyup ahkam kesenlerde var) senin benim gibi insanlar.kesinlikle,cok zor,imkansiz gibi terimlerine bunu yasadiktan sonra asla inanmiyorum.Rabbim en tez zamanda bekletmeden aratmadan sanada banada isteyen ve hakeden herkesede saglikli hayirli salih ve saliha evlatlar nasip etsin kardesim