• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım pes etme.Erkekler hep böyle ben eşime o kadar zor macun kür veriyorum ki ama son teste 270 milyonu gorunce ne verirsen yicem dedi .Tabi hala söyleniyor bal polen ari sütü falan bide kendi yaptığım macun tadları cok kotu ama yapacak birşey yok hele çarşısı kendim kaynatıp veriyorum zehir gibi oluyodu .Ama ben hiç yılmadım ve cok zaman söyledim ben çocuğu kendimeme yapcam sadece diye sabır biraz onlar bizim hissetgmzn %10 hissetmiyolr ne yazık ki

Merhabalar arkadaşlar yaklaiık 3 aydır eşim kombi fertil kullanıyo sol tarafında damar genişliği vardı fakat sol tarafımda sarkma oldu biraz daha diyo sizce neden olabilir

Canım bildigim kadaryla testis vücuttan uzak durmak için sarkıyor. Çünkü damar genislgnden dolayı ısınıyor spermde bozulma oldgu için

Kızlar merhaba, eşimde grade 2 varikosel vardı bundan 2,5 sene önce.. morfoloji ve hız değerleri cok kötü. 9 ay kaan aydosla alternatif tedaviler denedik pek bişey değişmeyince tüp bebeğe gectik ve cok sükür bebeğimi kucagıma almak üzereyim. Ancak eşimin varikoselinin bu dönemde iyice ilerlediğini ve artık ameliyat olması gerektigini düsünüyorum. Bu konuyla ilgili istanbulda uzman doktor öneriniz var mı?

Biz umudumuzu sadece doktorlarda aramıyoruz Bir de herkese Kadir olan Allah var. Hiç umudunuzu yitirmeyin inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar🙏 Ameliyat olmadı mı eşiniz.ya da genetik sonuçlarından sonra mı olucak çünkü burdan okuduğum kadarıyla ameliyattan sonra sperm çıkışı olanlar oluyomuş
öyle tabi ki de umudumuz rabbimde ameliyat olmadı hiç çünkü ameliyatla çıkma şansı çok düşükmüş öyle dedi doktorlar bizde genetiği bekliyoruz hala çıkmadı. Genetik testi olumsuz ise zaten başlamayız dediler tüp bebeğe :(

Merhaba benim esimde gecen ay muhsin beye tedavi oldu cift tarafli varikosol vardi sperm sayisi 2 million . Sizde artis oldumu sayida ve tedavi öncesi ne kadardi?

Merhaba benim esimde gecen ay muhsin beye tedavi oldu cift tarafli varikosol vardi sperm sayisi 2 million . Sizde artis oldumu sayida ve tedavi öncesi ne kadardi?
Artış için 6 ay beklemelisiniz demişti bize doktorumuz. Ben tam 6 ay sonra hamile kaldım. Rabbim şifa versin inşallah

Massallah... cok merak ediiyorum esinizin ameliyat öncesi ve sonraki sperm sayilarini
Merhaba Sinoplu musunuz? Ben de Sinopluyum. Ameliyat öncesi eşimin değeri tam hatırlamıyorum ama 10 milyon civarıydı. Ameliyattan sonra 42 milyon oldu. Zaten sınır 40 milyonmuş. Bende PKOS olduğundan hamile kalamadım. Tüp bebekler kızımıza kavuştuk. Kızım 16 aylıkken doğal yolla ilk denemede hamile kaldım. Allah size de nasip eder inşallah

Merhaba kızlar , bugun eşimde grade 1 varikosel olduğunu öğrendik.Sperm hareketliliğimiz 0 olduğundan doktorlar ameliyat öneriyor. Benim durumumda olup da doğal yolla hamile kalan var mı?Kafam çok karışık.

Merhaba kızlar , bugun eşimde grade 1 varikosel olduğunu öğrendik.Sperm hareketliliğimiz 0 olduğundan doktorlar ameliyat öneriyor. Benim durumumda olup da doğal yolla hamile kalan var mı?Kafam çok karışık.
Ameliyat çok küçük bir kesiyle ve uyutulmadan yapılıyor. Doktorun ameliyathaneye girmesi çıkması 15 dakika sürdü. Doktor öyle dediyse yaptırın bence

Arkadaslar ikizlerden sonra tekrar hamileyim . Korkuyorduk varikosel tekrar eder diye ama cok sukur tekrarlamamis. İyi doktorlar bulun esinize. Doktorun cok onemi var bence. Allahim biran once bu sayfada bebek haberi bekleyen tum arkadaslarimi sevindir yarabbim. Amin.

Arkadaslar ikizlerden sonra tekrar hamileyim . Korkuyorduk varikosel tekrar eder diye ama cok sukur tekrarlamamis. İyi doktorlar bulun esinize. Doktorun cok onemi var bence. Allahim biran once bu sayfada bebek haberi bekleyen tum arkadaslarimi sevindir yarabbim. Amin.
Aa ne güzel bir haber hayırlı olsun. Ben de korkuyorum çünkü eşim spora devam ediyor. Bebeğim henüz küçük ( 9.5 aylık) yaklaşık iki yıla ikinciyi istiyoruz inşallah darısı başımıza ve tüüüm isteyenlere.

Aa ne güzel bir haber hayırlı olsun. Ben de korkuyorum çünkü eşim spora devam ediyor. Bebeğim henüz küçük ( 9.5 aylık) yaklaşık iki yıla ikinciyi istiyoruz inşallah darısı başımıza ve tüüüm isteyenlere.
İnsallah kuzumm.. isteyen herkese nasip etsin mevlam. Hic korkma. Olur yine allahin izniyle

merhabalar herkese benim eşimde geçen hafta cift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama şişlik ve sarkıklık var ve dikiş yerleri ara ara kanıyor normal mi sizce başına boyle bırsey gelen oldumu yardımcı olurmusunuz

merhabalar herkese benim eşimde geçen hafta cift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama şişlik ve sarkıklık var ve dikiş yerleri ara ara kanıyor normal mi sizce başına boyle bırsey gelen oldumu yardımcı olurmusunuz
Hemen doktora gitsin bence bizde olmamıştı

Back