- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalık... ilerledikçe ciddi anlamda sperm kaybına hatta kısırlığa yol açıyor keşke bunu da söyleselerdi...Canım varikoselden sonra bazen sperm artışı olmuyor benim esimdede vardı bahcecide tedavi olduk biz eşime ağrı yolsa operasyon yapmayalım çoğu zaman sperm artışı olmuyo dediler
olmasa bile varikosel ihtimalini ortadan kaldırmış oluyorsunuz canım, yani evet yüzde 50 si düzeliyor, yüzde 50 si düzelmiyor diyorlar ama uzun vadede yine iyi olan ameliyat olmakCanım varikoselden sonra bazen sperm artışı olmuyor benim esimdede vardı bahcecide tedavi olduk biz eşime ağrı yolsa operasyon yapmayalım çoğu zaman sperm artışı olmuyo dediler
Yok canım biz zaten tüp bebek deneyecektik ameliyat olsa tüp bebek denemeden olur mu dedik ama öyle olmadi bir kaç doktora gittik hiçbiri önermedi ameliyat en son bahcecinin doktoru eşimle detaylı görüştü ve olmama kararı aldikSaçmalık... ilerledikçe ciddi anlamda sperm kaybına hatta kısırlığa yol açıyor keşke bunu da söyleselerdi...
Ameliyattan sonra içilmiş :) tikederimÇok fazla bisey kullanmadk çünkü eşim içmedi ameliyattan 5 ay sonraya kadr birşey kullanmadk keçi boynuzu pekmezi hariç sonuçlar iyi geldi ama eşime doktor trentilin diye bir ilaç verdi eşim o ilaçtan sonra rahatladı ağrıları faln ve keçi boynuzu kürü ve pekmezi içti bir ay bn hamile kalınca bıraktı sonra kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar test yaptırdı sonuç kotulemisti geri birşey yapmadı bir ay geçen ayda keçi boynuzu kürü 3 hafta içti bir kilo pekmez yedi 5 gün at kestanesi çayı içti 1 haftada macun yedi yani anlayacağınız hiçbirşeyi doğru düzgün içmedi arada farkettirmeden balina faln çakşır otu tozu katiyordum gizlice hee suda var kırmızı Kore ginseng tozu almistk onu içiyordu her akşam süte bir çay kaşığı katip ..
Merhaba trentilin nekadar zaman kullandıHanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi
Gecmis olsun canim.Tez zamanda mujdenizi almanizi diliyorum.biz 8.ayda mujdemizi aldik.kullandiklarimizsa 2,5ay kesintisiz keciboynuzu kuru.1,5ay(3kutu) proxedplus aksamlari kabakcekirdegi,ceviz,incir,avakado falan.tabiki en basta dualar..ama keciboynuzu kurune ve dualarima ben cok inandim.Rabbimde verdi cok sukur.darisi isteyen herkeseHanımlar eşleriniz ameliyat olalı nekadar oldu yazarmısınız benim eşim şubatta oldu şuan neofortil ve trentilin diye damar açıcı bir ilaç kullanıyor ben bunun yanında eşime bazı aksamlar keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sizde eşinizin kullandıgı ilaçları yazarmıaınız hamile olan arkadaslarda kaçıncı aylarında hamile kaldılrını yazabilirlermi
canım sıcak bakmasa da beslenmenin çok faydası var, sen yedirmeye çalış, ortalık yerlere koy badem fındık vs. yesin,, ahhhh ahhh bilirim o hissi, ama tabiki öyle değil canım yaşayacaksın Allahın izniyle, insan çok umutsuzluğa düşüyor. sırf bu yüzden gebeliğimi 6 haftalıkken öğrendim inanmıyordum hamile kalabileceğime, oldu elhamdülillah:)) sabırlı olmaya çalış biraz zaman gerektiren bi süreç, hobiler bul kendini oyala. ben o kadar psikolojimi bozmuştum ki bebe kıyafeti satan yerleri görünce ağlıyordum. bebekleri sevemiyordum ağlamaya başlıyordum. ama hepsi geçti çok şükür :) rabbim en kısa zamanda sana da nasib etsin inşallah:)
canım çok gecikebiliyor stres den ben çok yaşardım, 2 gün daha bekle olmazsan kan testi ver baktır emin ol.2 günlük gecikme yaşıyorum normalde erken olurum geç olmam hiç psikolojik mi yoksa hamile olabilir miyim acaba :/
olacağım güne kadar adet sancısı gibi ağrılarım oldu adet oluyorum sandım akşama doğru tüm belirtiler yok oldu şaşkınım heyecanlıyım test yapmamak için kendimi zor tutuyorumcanım çok gecikebiliyor stres den ben çok yaşardım, 2 gün daha bekle olmazsan kan testi ver baktır emin ol.
bazen yerleşme kanaması denen çok açık renk kahve ya da pembemsi kanama da olabiliyor canım, zaten adetle çok benziyor belirtileri, yapacaksan da sakın idrar testi yapma insanı çok muallakta bırakıyor, yarın kan ver aile hekimine olmadı.olacağım güne kadar adet sancısı gibi ağrılarım oldu adet oluyorum sandım akşama doğru tüm belirtiler yok oldu şaşkınım heyecanlıyım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Dimi bende öyle düşünüyorum, teşekkür ederim :)bazen yerleşme kanaması denen çok açık renk kahve ya da pembemsi kanama da olabiliyor canım, zaten adetle çok benziyor belirtileri, yapacaksan da sakın idrar testi yapma insanı çok muallakta bırakıyor, yarın kan ver aile hekimine olmadı.
Merhabalar benim elimde azo ve bizde varikoselden şüpheleniyoruz acaba son durumunuz nedir yardımcı olursanız çok sevinirimarkadaşlar merhaba benim eşim azospermi ve varikosel teşhisi kondu bu durumda olan var mı hiç ve ameliyattan sonra sperm sayısı artan var mı ne kadar sürede arttı
Tatlım var mı bir gelişme ??İnşallah canım amin
biz üniversiteye gittik sadece tüp bebekle olur bebeğiniz dediler birde eşimden genetik test aldılar onun sonucunu bekliyoruz sonuç olumsuz çıkarsa hiç tüp bebeğe bile başlamaya gerek yokmuş boşuna umutlanmaya gerek yok dediler bekliyoruz. 1 buçuk ayda çıkıyormuş sonuçlarMerhabalar benim elimde azo ve bizde varikoselden şüpheleniyoruz acaba son durumunuz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
Biz umudumuzu sadece doktorlarda aramıyoruz Bir de herkese Kadir olan Allah var. Hiç umudunuzu yitirmeyin inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar Ameliyat olmadı mı eşiniz.ya da genetik sonuçlarından sonra mı olucak çünkü burdan okuduğum kadarıyla ameliyattan sonra sperm çıkışı olanlar oluyomuşbiz üniversiteye gittik sadece tüp bebekle olur bebeğiniz dediler birde eşimden genetik test aldılar onun sonucunu bekliyoruz sonuç olumsuz çıkarsa hiç tüp bebeğe bile başlamaya gerek yokmuş boşuna umutlanmaya gerek yok dediler bekliyoruz. 1 buçuk ayda çıkıyormuş sonuçlar
Yok canımTatlım var mı bir gelişme ??