Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
PerŞembe gÜnÜ gıtmenız lazım canım..pazarı 1.gÜn kabul edıyorsun. 5. GÜn test yaptırıyosun..5.gÜn perŞembe..

5. mi 4. gün müydü ay çok heyecanlıyız bakalım ne diyecek doktor Emel bir gün daha bekletiyosun :-)))

canım ben tv den bir ürologdan duydum bu hesaplama yöntemini..5 parmağını açıp detaylıca anlattı..en son ilişki gününü 1.gün kabul edicez ve 5 gün kadar sayıp 5. gün test yaptırıcaz dedi..biz hep öyle yaptırıyoz..

tamam canım teşekkür ederim sonuçları yazarım artık haftaya hep beraber yorumlarız .....

çok teşekkür ederim kızlar allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah. Tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün.

kızlar bugün sonuçları alıyoruz c.tesi doktora gösterceğiz yarın yazarım dua edin .yarın sabahtan girerim burda olun yorumlarını bekliyo olacam ....

kızlar sonuçları yazıyorum sizce nasıl bildiğiniz var mı ?

Görünüm : Opak
Ph : 7,8
Viskozite : Normal
Miktar : 3,5 cc
Sper Sayısı : 22.000.000/ ml
Total Sperm Sayısı :77.000.000/ml
ıleri Hızlı Hareketli : %10
Yavaş Hareketli : %30
Yerinde Hareketli : %20
Hareketsiz : %40
Progresif Hareketli Sperm Yüzdesi:%40
Progresif Hareketli Sperm Sayıs:8.800.000/ml
Morfolaji (Normal ) :%15
Yuvarlak Hücre :3.000.000/ ml
Aglütinasyon :Yok
Not :Normospermi

canım anladıgım kadarıyla söyleyim ben. sayınız iyi sınırı geçmiş 22milyon. sınır 20milyon.
harekette sorunlu gibi. bildigim kadarıyla hızlı ilerinin ve yerinde yavaş hareketlinin toplamı %50 olması lazım.tek basına ileri hızlınız %10muş. morfolojiniz de cok iyi maşallah :nazar:
onunda sınırı %4 ile %14 sizinki %15 sınırı geçmiş.çok iyi canım sadece harekette sorun var bence..
bizimde hareketimiz cok iyi morfolojimiz kötüüüü mafoldumben
zaten zamanı gelmişse olur merak etmeyin :))))

yok ya bence harekette iyi kurtarır yani bu degerlerle maşallah cok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun canııım insallah gelir bebişlerimiz cok bekletmeden! :nazar:

Öyle mi canııımcım 3ay sonra yaptırdınız yani sizde bizim gibi.
bizim de 2 temmuzda olmuştu. ben eşimin ameliyat öncesi degerlerini bilmiyorum ama dr bu 3 ay sonraki degerleri gorunce süper demiş beklicez demiş. bi ilaç vermiş takviye etsin diye ama almadım o ilacı yurd dışından getirmek lazım burada satışı yasak ve içeriginde domuz pankreası varmış incelemiştim de,o yüzden almadım o ilacı keci boynuzu pekmezi ve evicap veriyorum.
sen herhangi birşey yediriyormusun canım ?

bizde yarın doktorumuza göstereceğiz sonuçları bize hiç ilaç vermemişti belki yarın verir bilmiyorum ama biz yeni başladık keçiboynuzu suyu içiyo eşim pek güzel değil ama sıkıyo dişini yarında pekmezini alayım ben bakalım doktor bişey vercek mi sizin sonuçlar nasıldı süper demiş ya doktor belki bu ay hamilesindir :-))))inşallah

Yok be tatlıım dün regl oldum :KK66:
ben herşeyin bir vakti zamanı olduguna inanıyorum. demek ki vakti gelmedi.
Eskisine göre süper ilerleme var dedi. anacııım herşey normal oldugunda hamiş kalamayan bir sürü insan var diyorum ya herseyin hayırlısı..
Suyuda iyiymiş te tadı çok kötüüüymüüş haklılar adamlar ya yazık kaydirigubbakcemile3 pekmezini al yedir çörek otuda ver onuda yesin. pekmez kavonozu açarken ben bile iğreniyorum da bakma belli etmiyorum ona yoksa yemez zavallımmm :KK66:))))))))
insallah senden güzel haberler bekliyorum ben bu degerlerle :nazar:

sorma ben kaynatıyorum kokusundan mutfağa giremiyorum garibim içiyo onu evet pekmzini alayım ben de inşallah ben biraz sanırım büyük konuştum dark ben burçlara çok inanıyorum çocuğum hep akrap olsun istedim 2010 şubattan önce çocuk yapmayacam diyodum ama olmadığını öğrenince şans eseri istiyoz olmuyo belki de Rabbim benim gönlüme göre verecektir heee 2010 şubat yada Ocak :-))) inşllah

arkadaşlar keçi boynuzu pekemezini boşuna almayın saraçoğlu çok kaynatıldığı için vitaminin öldüğünü ve kaynatılır kaynatılmaz şişelenmediği için faydasının olmayacağını bunu ancak bi iki güvenilir firma yapıyodur heralde dedi bilgilerinize arzolunur.:enbuyukkk:

biz ocak ve şubatta yapmıştık tahlil onlara bakarsak sper sayısı düşmüş ama ileri hareketli 0 'dı şimdi 10 olmuş sizin kaç degerler

X