Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maviumutolsun geçmiş olsun kardeşim Rabbim sabrını versin ama ameliyatınız başarı geçmiş bununla teselli olmanı dilerim .....

rüzgar10 haklısın kardeşim bizede 3500 milyarlardan kapı açtılar ücretsiz yerlerde vardı ama biz şifa hastanesinde 370 TL yaptırdık doktoru beğenmiştik 3. ay oldu hakkımızda hayırlısı pendikte mi oturuyosun canım ...

kızlarr bu topiğede girmek kısmetmiş valla eşimde çift taraflı varikosel çıktı ya dünden beri moralim bozuldu sizin yazdıklarınızı da okudum moralim biraz düzeldi hepinize sevgiler...

bitte geçmiş olsun kardeşim hoşgeldin demek gelmiyo içimden keşke tabi gelmene gerek kalmasaydı ...

teoman hoca sadece para ile ilgileniyor arkadaşlar.biz çapada muayene olduk.çapada ameliyata kendisi girmiyor.özel hastane fiyatlarını söylüyor.kadıoğlu hastanesinde 3500 tl istiyor. ha bide 5 yıldızlısı varmış oda 6000 tl.dalga geçiyor resmen.
biz ameliyatı 1 ay önce yaşam hastanesinde yaptırdık.hiç bir problem çıkmadı.eşim çabuk toparlandı.hiç para vermedik.üctersiz yapıyorlar.

çok doğru söylüyosun arkadaşım biz de burda reklamını görüp atladık gittik bize 460 ytl ye patladı.200 ytl muayene 260 testler.3500 ytlye ameliyat edeceği hastaneyi görmeye gittik ve inanaın anadolunun ücra köşelerinde olan hastanelere benziyodu sanki dağ başında görüntüsü veriyo ama mecidiyeköyün göbeğinde bu yer.hastane görevlileri desen hiç hastane görevlisine benzemiyo çok sinir olduk.ve gittik fatih sultan mehmet araştırma hastanesine bostancı e-5 yolunda inanaın özel hastane muamelesi gördük perşembe eşim muayene oldu salı günü ameliyata çağırdılar ve yattığı oda olsun doktorların ilgisi olsun hepsi süperdi ve 1 ytl vermeden çıktık hastaneden.ameliyat olacaklara belki faydası olur diye yazdım bunları.vereliniortak

merhaba arkadaşlar benım eşim tek taraflı amelyat olmuştu amelıyat olmadan olmadan önce değeri 3600 milyondu şimdi 13 milyon oldu ama harekete ve morfolojı düzelmedi emleşiyattan önce morfolojı birdi şimdi 2 oldu kızlar sizce bir düzelme varmı bana ltf yardımcı olun

bende 1ayı geçti yapıyorum fakat doğruyapıp yapmadığımdan emin olmak istiyorum
ilk 3hafta sabah akşam içti
şimdi sadece akşam yatarken içiyor
ben 2bardak suyu kaynatıp 4 5 keçiboynuzunu kırıp atıyorumm 3 dakika kaynadıktan sora kapatıyorum altını 1saat öle duruyor sora bardağa alıp soğutuyorum öle içiyor. daha sora kaln diğer bardağıda ertesi akşam içiyo
bekletince bişi olmas dimi
illaki tazemi yapmak gerekiyo?

arkadaşlar kürleri tekrara tekrar okuyun ben de burda kürcü başı oldum ama yine karışcam olaya.:hulya:ilk hafta sadece sabah akşam içilecek yani 1 hafta.sonra 3 ay sadece akşam.sonra ihtiyaç olursa tekrar akşamları içilecek.ve 7 -8 tane keçiboynuzu yarım litre kaynayan suya atılacak.3 dk kaynıcak ve altı kapatılıp 20 dk bekletilecek bunlar önemli yoksa kimyası değişiyo diyo saraçoğlu hocam.3 gün dolapta dursa bozulmaz diyo havalar serin olduğu için ben dolapta bekletmiyorum geri kalan 1 bardağı eşim ertesi akşam içiyo.buyrunnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar benım eşim tek taraflı amelyat olmuştu amelıyat olmadan olmadan önce değeri 3600 milyondu şimdi 13 milyon oldu ama harekete ve morfolojı düzelmedi emleşiyattan önce morfolojı birdi şimdi 2 oldu kızlar sizce bir düzelme varmı bana ltf yardımcı olun

harekette sorun varsa keçiboynuzu yapabilirsin bir de 3 ay sonra yapıldıysa bu test değerler kötü olması normal .3. ada değerleri kötü olup da 6. ayda hamile kalanı çok duydum doktor ilaç veriyo böyle durumlarda size vermedi mi

bugün eşim gidecek doktoruna ama değilmi düzelme olmuş 4 ay oldu bugün keçiboynuzuna başlayacam cnm inşallah düzelir

kızlar bebeğim ölmüş durmuş kalbi:KK43:((((((
10.haftadaydık
gitmiş miniğim ameliyattan 3 ay sonra olmuştu ama tamamı gelmedi
ama doktor varikoselle ilgisi yoktur dedi rahat olun ameliyat olun mutlaka gerisi de Allah a kamış
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ilk hamileliklerde bu oluyo bence hiç üzülme demek ki hamile kalabiliyosun inşallah hemen peşinden gelir diğerini unutturur sana hayırlısını versin Rabbimiz.:1hug:

saol cnm çok üzüldüm sonra düşündüm gittikçe düşüyordu yükeslmış diye bir morfolojı birde hareketı düzeltsek allah büyüktür allah sanada hepimizede hayırlısını versin

saol cnm çok üzüldüm sonra düşündüm gittikçe düşüyordu yükeslmış diye bir morfolojı birde hareketı düzeltsek allah büyüktür allah sanada hepimizede hayırlısını versin

amin inşallah bizlerden çok daha kötü durumda olanlar var hiç sperm bulunamayanlar var o yüzden halimize şükredelim elbet bi gün o güzel haberi biz de vericez kızlar kaydirigubbakcemile5

akkanarya geçmiş olsun kardeşim korkma sperm sayınız artmış kesin sonuç 6. ayda oluyo 6.aya kadar daha düzelir doktor ne derse yaz buraya olur mu hareketliliğiniz ne kadar ....

arkadaşlar aşağıya eşimin ameliyat öncesi değerlerini yazıyorum yorumlarsanız çok sevinirim.1 ay önce ameliyat oldu.henüz test yaptırmadık.

sperm sayısı:26 milyon
toplam sperm sayısı:104 milyon
hızlı ileri hareketli:%10
yavaş ileri hareketli:%24yerinde hareketli:%4
hareketsiz:%64
morfoloji normal:%15
anormal:%85

X