Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teoman hoca sadece para ile ilgileniyor arkadaşlar.biz çapada muayene olduk.çapada ameliyata kendisi girmiyor.özel hastane fiyatlarını söylüyor.kadıoğlu hastanesinde 3500 tl istiyor. ha bide 5 yıldızlısı varmış oda 6000 tl.dalga geçiyor resmen.
biz ameliyatı 1 ay önce yaşam hastanesinde yaptırdık.hiç bir problem çıkmadı.eşim çabuk toparlandı.hiç para vermedik.üctersiz yapıyorlar.
bende 1ayı geçti yapıyorum fakat doğruyapıp yapmadığımdan emin olmak istiyorum
ilk 3hafta sabah akşam içti
şimdi sadece akşam yatarken içiyor
ben 2bardak suyu kaynatıp 4 5 keçiboynuzunu kırıp atıyorumm 3 dakika kaynadıktan sora kapatıyorum altını 1saat öle duruyor sora bardağa alıp soğutuyorum öle içiyor. daha sora kaln diğer bardağıda ertesi akşam içiyo
bekletince bişi olmas dimi
illaki tazemi yapmak gerekiyo?
merhaba arkadaşlar benım eşim tek taraflı amelyat olmuştu amelıyat olmadan olmadan önce değeri 3600 milyondu şimdi 13 milyon oldu ama harekete ve morfolojı düzelmedi emleşiyattan önce morfolojı birdi şimdi 2 oldu kızlar sizce bir düzelme varmı bana ltf yardımcı olun
kızlar bebeğim ölmüş durmuş kalbi((((((
10.haftadaydık
gitmiş miniğim ameliyattan 3 ay sonra olmuştu ama tamamı gelmedi
ama doktor varikoselle ilgisi yoktur dedi rahat olun ameliyat olun mutlaka gerisi de Allah a kamış
hayırlısı dedim hep
böyle oldu
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bugün eşim gidecek doktoruna ama değilmi düzelme olmuş 4 ay oldu bugün keçiboynuzuna başlayacam cnm inşallah düzelir
saol cnm çok üzüldüm sonra düşündüm gittikçe düşüyordu yükeslmış diye bir morfolojı birde hareketı düzeltsek allah büyüktür allah sanada hepimizede hayırlısını versin