Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar, tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. eşim Mayıs Ayı'nda varikosel ameliyatı oldu. geçen hafta test sonucu ameliyat öncekine göre daha düşük çıktı (8 ml ) bugün doktoruma gittim, bu değerlerle gebelik imkasız dedi HSG istedi. sonuca göre önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım. eşimin doktoru ise gebelik olabilir diyor. aşılama için beklesem mi yoksa yaptırsam mı karar veremedim. tavsiyelerinize ihtiyacım var

arkadaşlar ne güzel haberler bunlar ayhu ameliyattan öönce galiba sizinde sperm sayınız cok düşükmüş bizde bayramdan sonra nasipse bizim sperm sayısıda cok düşük ve cok umutsuzdum ama böyle üzel haberlerle heycanlanyorum allahım inş bütün isteyenlerle birlikte banada nasip et anne olayı

aycank iğnenin ismini bilmiyorum.yarın dr a gidersem eğer sorarım belki söyler.gitmeyedebilirim ama o zaman da hafta içi eczacımdan öğrenirim.aaaa bak şimdi aklıma geldi karneme bakıyım di mi? ama şimdi değil bakıca yazarım hemen.

hkn, evet bizim değerler çoooookkk düşüktü hatta kısırlık seviyesi 20 milyonken bizimki ameliyattan sonra 10 milyon olmuştu.rabbim ol diyor ve oluyor gerisi hikaye..

kızlar yenı hamısler var.masallah dıyelım.hayırlısı olsun.guzel mevla kucagınıza aldıgınız gunlerıde gostersın.bızlerede nasıp etsın ınsallah..
herkesın bayramını sımdıden kutluyorum..

haklısın ahyu ama işte insan üzüldügüyle kalıyo ya balın içine bi karışım yaptıgını okudum ve spermler üzerinde polenin faydasının cok oldugunu okudum bana içindeki karışımı yazarsan bende tedarik ederim cnm :ALLAH VARKEN GAM YOK....

hkn sevdim bu sözü "ALLAH VARKEN GAM YOK"
ya ben öyle bi karışımdan bahsettim ama onu doğru dürüst uygulamadık bile.hem karışım sayılmaz.biz yazın bursa oylat a gitmiştik.orda köylü pazarı kuruluyordu.bal satan bir yer vardı.ilaç bal yazıyordu.hiç el değmiyormuş kovanlarda değil dağlarda ağaçlardan alıyorlarmış.fiyatı da pahalıydı orta boy aldık bi de kahvaltılık aldık (o daha ucuzdu).daha sonra eve gelince ben aylar önce aktadarn polen almıştım.eşime dedimki sabah akşam bu baldan alacaksın üstüne de bu poleni dökeceksin.saonra bi baktım eşim bunu uyguluyo bazen de dr un verdiği l-arginine denen ilacı balla birlikte alıyordu.bende ara sıra aklıma geldikçe 1 tatlı kaşığı balı polenle birlikte alıyorum.sonra ben tatile gittim geldiğimde eşim balı bitirmişti.kahvaltılığı da bitirmiştik.ama bu belli bi sürede olmadı.2 ay gibi bi zamanda oldu.balı satan kadın daimi müşterilerimiz filan var diyordu...tabi senin oylata gitmene gerek yok aktadlardan bulabilirsin.kilosu 80-100 civarı. uzun uzun anlattım umarım işe yarar.ama ben daha çok eşimin kullandığı ilacın etkili olduğunu düşünüyorum....

ben 3 gün gecikmeyle adet oldum kızlar benimki kolay kolay gecikmediği için çok ümitlenmiştim çocuğun gideceği okula kadar düşündümsırnaşık şey bi daha ki ay bu arada eşim sigara içtiği için artık ona keçiboynuzu ve aldığım bitkisel çayı kaynatmamaya karar verdim ve bunu söyledim ve bozustuk :umursamaz:

sıkma canını incili kaftan...
adet gecikmesi bizim gibiler için çok kötü bir şey.eğer hamile değilsek mümkünse 2-3 gün erkenden gelsin ümitlendirmesin bizi di mi?

eşinle aranı iyi tutmaya çalış moral çok önemli.tabi bu arada sigarayı bırakmasını konuşarak halletmeye çalış.ama bırakamıyorsa da yapcak bir şey yok.belki de teselliyi onda buluyordur.:nazar: her sigara içenin çocuğu olmuyor diye bi şey yok ki.benim hepinize tavsiyem meryem suresini okumanız ve l-arginine denen ilacı bir şekilde temin etmeniz.
bayramın mübarek olsun...

sıkma canını incili kaftan...
adet gecikmesi bizim gibiler için çok kötü bir şey.eğer hamile değilsek mümkünse 2-3 gün erkenden gelsin ümitlendirmesin bizi di mi?

eşinle aranı iyi tutmaya çalış moral çok önemli.tabi bu arada sigarayı bırakmasını konuşarak halletmeye çalış.ama bırakamıyorsa da yapcak bir şey yok.belki de teselliyi onda buluyordur.:nazar: her sigara içenin çocuğu olmuyor diye bi şey yok ki.benim hepinize tavsiyem meryem suresini okumanız ve l-arginine denen ilacı bir şekilde temin etmeniz.
bayramın mübarek olsun...

saol ayhu ben de güzellikle çok uğraştım bazen içmesinie de bişey demedim de bugün içiceksen eğer daha kaynatmıyım dedim beni ksıtlama filan gibi laflar etti daha bişeyine karışmıcam ne hali varsa görsün ilacı da o araştırsın bana ne daha beni hiçççççç ilgilendirmiyo benim uğraştığım yeter

kızlar benim kociş ayın 16 sında sol varikoselden ameliyat oldu..benimde ayın 16 sı bilemedin 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım...eger hamileysen seni boğarım diyo benimki ,kaydirigubbakcemile ayy bebiş olsa sevinirmiyim bilemedim şimdi.:uhm:..beni boşunamı bıçak altına yatırdın diye şaka yollu söyleniyor valla.bide benim korkum bizim morfoloji %10 du krugere göre acaba bebek varsa anomalli olurmu çünkü bir ölü gebelik yaşadım bidahada yaşamak hiç istemem....kızlar şaştım kafamda senaryolar yazıyorum..eger hamileysem kimseye söylemem 1 ay sonra kaldım derimki bilenler ameliyatın faydası olmuş desinler...yoksa kaynanam ölenece söylenir durur...çocuğuma boşuna eziyet çaktirdin acele ettiniz işte vs..:eek:klava:..ayyy tüylerim şimdiden ürperdi.....bakalım kızlar allahtan hayırlısı..benide varikosel listesine eklemeyi unutmayın..

Merhaba arkadaşlar benim eşiminde varikoselden dolayı sperm azlığı var. Eşim ilk ürolağa gittiğinde ameliyat olmalısın ama bir garanti vermiyorum işe yarayacağını sanmıyorum demişti ağır varikosel demişti. ama yinede ilaç tedavisi verdi bir de vitamin adlarını hatırlamıyorum ama tam klomen di galiba 4 yıl olmuştur. Dr böyle deyince bizde micro denedik geçen sene hamile kaldım ama düştü bebeğim. Şimdi keşke ameliyat olsaydı diyorum elbet bişeyler farkederdi. ilaçla bile sayısı değişmişti. bir etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama kabak çekirdeği ve havuç suyu içiyordu. iyi bayramlar herkeze.

kızlar benim kociş ayın 16 sında sol varikoselden ameliyat oldu..benimde ayın 16 sı bilemedin 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım...eger hamileysen seni boğarım diyo benimki ,kaydirigubbakcemile ayy bebiş olsa sevinirmiyim bilemedim şimdi.:uhm:..beni boşunamı bıçak altına yatırdın diye şaka yollu söyleniyor valla.bide benim korkum bizim morfoloji %10 du krugere göre acaba bebek varsa anomalli olurmu çünkü bir ölü gebelik yaşadım bidahada yaşamak hiç istemem....kızlar şaştım kafamda senaryolar yazıyorum..eger hamileysem kimseye söylemem 1 ay sonra kaldım derimki bilenler ameliyatın faydası olmuş desinler...yoksa kaynanam ölenece söylenir durur...çocuğuma boşuna eziyet çaktirdin acele ettiniz işte vs..:eek:klava:..ayyy tüylerim şimdiden ürperdi.....bakalım kızlar allahtan hayırlısı..benide varikosel listesine eklemeyi unutmayın..

kız hem güldüm hem ne diyeceğimi bilemedim akannehir ne dnir ki.ameliyat olacağı gün hamile olduğunu öğrenen başka bi arkadaş daha vardı.o ne yaptı bilmiyorum.nasıl tesadüftür ki ben de eşim ameliyat olduğu gün adet olmuştum.hatta refakatçi koltuğunu kana bulamış sonra da bir türlü çıkaramamıştım kaydirigubbakcemile3

ya aslında hemen bi test yap.baktın pozitif ne etkili ameliyatmış ilk gün de tesir etti filan de kaydirigubbakcemile2

şaka bir yana bu ameliyatın sadece bebek için olmadığını ilerde oluşabilecek çok daha büyük sıkıntıları önlediğini inşallah 2.bebek içi olduğunu söyle. prostat kanserine bile yol açabilecğini okumuştum bir yerde ya da iktidarsızlığa...çok ilerleyince de ağrı yapıyormuş.varikoselin sonuçlarını iyice araştır ve eşine de kayınvalidene de anlat.bu ameliyatın kendi sağlığı için de olduğunu inandır ona...

hadi kolay gelsin.test sonucunu mutlaka yaz....

Merhaba arkadaşlar benim eşiminde varikoselden dolayı sperm azlığı var. Eşim ilk ürolağa gittiğinde ameliyat olmalısın ama bir garanti vermiyorum işe yarayacağını sanmıyorum demişti ağır varikosel demişti. ama yinede ilaç tedavisi verdi bir de vitamin adlarını hatırlamıyorum ama tam klomen di galiba 4 yıl olmuştur. Dr böyle deyince bizde micro denedik geçen sene hamile kaldım ama düştü bebeğim. Şimdi keşke ameliyat olsaydı diyorum elbet bişeyler farkederdi. ilaçla bile sayısı değişmişti. bir etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama kabak çekirdeği ve havuç suyu içiyordu. iyi bayramlar herkeze.

canım ne yazık ki varikoselin ameliyattan başka çözümü yok.bazen varikosel olmasına rağmen çocuk oluyor ama 1 tane 2. çocuk olmuyor.benim tanıdğım arkadaşlar var 2. çocuk olmuyor.keşke 4 sene beklemeseydiniz çok uzunmuş.tabi hayırlısı.
düşük yapmış olman bile çok güzel demek ki olabliyor diye sevin.

bence vakit kaybetmeden ameliyat ettirin.inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız.bak biz inşallah 8 ay sonra sonuç aldık.Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

saol ayhu ben de güzellikle çok uğraştım bazen içmesinie de bişey demedim de bugün içiceksen eğer daha kaynatmıyım dedim beni ksıtlama filan gibi laflar etti daha bişeyine karışmıcam ne hali varsa görsün ilacı da o araştırsın bana ne daha beni hiçççççç ilgilendirmiyo benim uğraştığım yeter

incilikaftan erkeklerin duyguları biraz daha farklı oluyor.hele cinsellik konusunda.varikoselin onunla hiç ilgis yok ama kendilerini iktidarsızmış gibi yetersizmiş gibi hissediyorlar.kaç defa aktarın önünde şu polenli kuvvet macunlarından almak istedim diye tartıştık.benim öyle bir sorunum yok diye bana kızıyordu.halbuki onlar vücut direncini arttırıyor.yerimseniben

ben eşime ilaç konusunda 28 yaşında adamsın çocuk gibi peşine düşüp ilacını iç diye yalvaracak değilim dedim bu senin sorumluluğn ve ikimizin meselesi dedim.ürolağa hep kendi gitti ilacı da kendi aldı.ama benimki biraz mülayimdir.annesi de beni destekliyordu ona ne yapman gerekiyorsa yapacaksın diyordu.

biraz kendi haline bırakın bu meseleyi aylardır olmuyor 1-2 ay daha olmasa ne çıkar diye düşün.sessiz kal.sigara içmesine bir şey deme ilaç filan konusunu hiç açma.senin içten üzldüğünü bilsin yeter.küslük yapma.ama içinde bir yerlerde kırgın olduğunu hissetsin.dadim ya 1-2 ayı gözden çıkar.erkekler bir kadının sessizliğine dayanamazlar.inşallah sonradan kendi çaba gösterecektir.bakıyor ki sen çaba gösteriyorsun o bırakıyor şimdi sen çaba gösterme...vereliniortak

canım ne yazık ki varikoselin ameliyattan başka çözümü yok.bazen varikosel olmasına rağmen çocuk oluyor ama 1 tane 2. çocuk olmuyor.benim tanıdğım arkadaşlar var 2. çocuk olmuyor.keşke 4 sene beklemeseydiniz çok uzunmuş.tabi hayırlısı.
düşük yapmış olman bile çok güzel demek ki olabliyor diye sevin.

bence vakit kaybetmeden ameliyat ettirin.inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız.bak biz inşallah 8 ay sonra sonuç aldık.Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

canım çok sevindim böyle güzel bir sonuç almana Allah tamamına erdirsin. Bende düşürdükten sonra çok pişman oldum ameliyat olmadığına. Bunun uğrunda her yolu denemeliydi. Doktorun bir lafıyla hareket etti. Benim eşimde kendi gitti kendi dinledi ve bildiğini yaptı. Ben aslında kendime inanamıyorum nasıl dışında kaldım bu durumun ama...Oluyormuş demek ki...
8 ay sonra kalmışsın hamile beklenmiycek bir süre değil beklediğimin yanında hele. Ben şimdi ikinci denememi mi yapsam hemen o sırada ameliyat mı olsa.Yoksa ilk ameliyat sonra mı normal gebelik beklesem karar veremiyorum. Bir an evvelde olsun istiyorum hamile kalıp kaybettik ten sonra hiç gücüm kalmadı beklemeye.Bilmiyorum.

Benim eşimde ağustos 14 de soldan varikosel ameliyatı oldu.

Biz evlendikten bir kaç ay soınra eşim her adet olduğumu öğrendiğinde yine mi ya diye söylenirdi.

Çok üzülürdü bende eğer o kadar istiyosan sende git doktora dedim :)

Bir ara adet günümden erken bir kanamam oldu sanırım dış gebelikti anlamadık nasıl olduğunu.

Doktorum daha 8 aylık evlisin 1 yılını doldur araştırma yapalım dedi ama benim hassasiyetimi bildiği için benimle ilgili olan araştırmaları yaptırdı ve bütün değerlerim normal çıktı.
Ve eşin bir üroloğa görünsün dedi.

Eşime söyledim oda tamam demişti.

Benimde idrar yollarında ki iltihabımdan dolayı muayene olmam gerekiyordu eşimde görevli olduğu hastanede muayene olmamı istemişti kendiside o gün testlerimi yaptırırm dedi.

Neyse ben muayenemi oldum eşimi bekliyorum ama bekle bekle bu adam gelmiyo yaklaşık 45 dk gibi sonra geldi belli etmiyo ama morali bozulmuştu değerlerini gösterdi malesef ameliyatın dışında çocuk sahibi olmamız imkansız gibi değerlerle karşılaştık.
Dedim hemen öyle ameliyat mı olunurmuş hemen fakulte ve başka özel hastaneleri araştırdık.
Eşimle aynı gün özel bir hastaneye gittik doktor değerlerine bakmadan önce benim verdiğim tepkiyi verdi sonra değerlere bakınca evet bizimde muayenemizden sonra bu sonuç çıkarsa malesef ameliyatı acilen olman gerekiyor dedi.
Gereken bütün testleri yaptı elle dahi yaptı ve ameliyat dedi.
Eve geldik kendisi çekindiği için annesi ve babasına ben söyledim.
Annesi şaşırdı sinirlendi sanki sorun bende de iftira atıyomuşum gibi tepki verdi.
Bir kaç gün konuşmadı benimle.
Halasıda öğrenmişti gözleri doldu çünkü eşim onların gözbebeği herkes için çok değerlidir eşim.
Dört gözle beklenen bebek bir türlü gelmiyo diye üzülüyorlardı.
Ertesi gün Kayınvalidem ben tam eşimle evime girerken eşimi kapıda önünü kesti ve resmen tehdit eder gibi kesinlikle ameliyat olmayacaksın dedi bende tabi duyuyorum seslerini.
Eşim geldi biraz daha beklesek olur mu dedi.
Beynimden kaynar sular döküldü yinede onu kırmamk için seninle çocuk için evlenmedim ve sen bilirsin dedim.
Tabi ameliyat olmadan çocuk sahibi olmamız imkansız ya bizde çabalamıyoruz :)

O ay tam 1 hafta günüm geçmişti cesaret edipte gidemiyorum test yaptırmaya.
Eşimin halası beni kandırrarak heyecanla test yaptırmaya götürdü ve pozitif çıkınca olduğum yere yığıldım kaldım.
Ağlamaktan artık dk larca konuşamadım doktor şaşırdı hayrdır hiçbir anne adayını böyle görmedim diye sormaya başladı.
Gerçekten çok sevinmiştim inanmıyordum.
Ordan çıktığımızda kardeşim aradı tevafuk ya doktordan çıkıyorum dedim hayrdır abla diyince bende söyledim oda annemlere babamlara yetiştirmiş babam annem ağlamaya başlamış kardeşlerim sevincinden hayaller kurmaya bile başlamışlar ablamda çocuk vesilesi ile yanıma gelecek diye sevinmiş :KK43:
O gün Cumaydı ..

pazartesi gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama leke gelmeye başlayınca anladım ki düşük yapacam.
Hiç ayağa kalkmadan iki gün boyunca yattım ama adet sancısı gibi şiddetli ağrılarım oluyordu.
Çarşamba günü tam lavaboya kalktım birden pıhtı şeklinde kanamam oluyo tabi bebeğim gidiyo diye çığlıkları basmışım eltim o hışımla yanıma geldi acile götürdü hemen kürtaj deyince ben tabi kabul etmedim iyi öl geber dedi doktor :)
iyi ölüp gebereyim ama kürtaj olmam dedim çünkü çocuk daha düşmemişti.
git eve dinlen hala düşük yok ama tehliken var dedi.
Evde akşama kadar dinlendim eşim gelene kadar onun kapı zilini çalması ile beraber sancılarım sıklaştı doğum sancısından daha şiddetli.
1 saat günahına kefaret olur bu ağrıların onu düşün Allah tan şifa dile başka şey düşünme diye telkin etmişti ve hemen acile kaldırdılar doktor düşük gerçekleşiyor dedi ve kürtaj yapmadan çekti aldı.
Ama illa kürtaj olmam gerekiyor diye diretti bende ısrarla hayr deyince hala parça kalmış zehirler seni dedi bende ağırmı giderecek ilaç ver başka bişey istemiyorum dedim.
Eşim o akşam hemen ilaçlarımı aldı geldim kullandım 15 dk kadar eşimle eltimin yemek hazırlamasını beklerken lavaboya kalkayım dedim kalkmamla kalan parçada attı.
Tabi ruh halim gerçekten gitmişti kimseyede belli edemiyordum eşimin gözlerinden kaçıyodum resmen.
Bende eşimde çok hassas insanlarız ama giden gitmişti.
Annemler öğrendiğinde yıkıldılar ben teselli etmeye çalıştım.
Eşim o akşam hemen ameliyat kararı almıştı.
Hiç sormadım olacakmısın diye çünkü hamileliğimi öğrendiğinde vazgeçmişti.
Çok uzun oldu ama inanın bu durum biliyorum ki herkesi etkiliyor.
umudsuzluğun olduğu yerde yıkımlar başlar.
Bende şuan beklemedeyim ama umudsuzluğum yok.

Bu arada herkese umud olsun diye söylüyorum eşimin en yakın arkdaşlarından biride ameliyat oldu 1 yıl çocukları olmamıştı.
Eşinin ameliyatından 1 ay sonra eşi hamile kaldı şimdi 5 aylık hamile 6 . ayın içinde.

Şifayı arayın muhakkak bir yerlerde sizi bekliyordur.

Allah cc herkesin gönlüne göre muamele etsin inş.

Gönlünüzde ne besliyorsanız hakknızda da o hayrlı olur inş.

Biz evlendikten bir kaç ay soınra eşim her adet olduğumu öğrendiğinde yine mi ya diye söylenirdi.

Bir ara adet günümden erken bir kanamam oldu sanırım dış gebelikti anlamadık nasıl olduğunu.

Doktorum daha 8 aylık evlisin 1 yılını doldur araştırma yapalım dedi ama benim hassasiyetimi bildiği için benimle ilgili olan araştırmaları yaptırdı ve bütün değerlerim normal çıktı.

Benimde idrar yollarında ki iltihabımdan dolayı muayene olmam gerekiyordu eşimde görevli olduğu hastanede muayene olmamı istemişti kendiside o gün testlerimi yaptırırm dedi.

Neyse ben muayenemi oldum eşimi bekliyorum ama bekle bekle bu adam gelmiyo yaklaşık 45 dk gibi sonra geldi belli etmiyo ama morali bozulmuştu değerlerini gösterdi malesef ameliyatın dışında çocuk sahibi olmamız imkansız gibi değerlerle karşılaştık.
Dedim hemen öyle ameliyat mı olunurmuş hemen fakulte ve başka özel hastaneleri araştırdık.
Eşimle aynı gün özel bir hastaneye gittik doktor değerlerine bakmadan önce benim verdiğim tepkiyi verdi sonra değerlere bakınca evet bizimde muayenemizden sonra bu sonuç çıkarsa malesef ameliyatı acilen olman gerekiyor dedi.
Annesi şaşırdı sinirlendi sanki sorun bende de iftira atıyomuşum gibi tepki verdi.
Halasıda öğrenmişti gözleri doldu çünkü eşim onların gözbebeği herkes için çok değerlidir eşim.
Ertesi gün Kayınvalidem ben tam eşimle evime girerken eşimi kapıda önünü kesti ve resmen tehdit eder gibi kesinlikle ameliyat olmayacaksın dedi bende tabi duyuyorum seslerini.
Beynimden kaynar sular döküldü yinede onu kırmamk için seninle çocuk için evlenmedim ve sen bilirsin dedim.

Eşimin halası beni kandırrarak heyecanla test yaptırmaya götürdü ve pozitif çıkınca olduğum yere yığıldım kaldım.
Ağlamaktan artık dk larca konuşamadım doktor şaşırdı hayrdır hiçbir anne adayını böyle görmedim diye sormaya başladı.
Ordan çıktığımızda kardeşim aradı tevafuk ya doktordan çıkıyorum dedim hayrdır abla diyince bende söyledim oda annemlere babamlara yetiştirmiş babam annem ağlamaya başlamış kardeşlerim sevincinden hayaller kurmaya bile başlamışlar ablamda çocuk vesilesi ile yanıma gelecek diye sevinmiş :KK43:
O gün Cumaydı ..

pazartesi gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama leke gelmeye başlayınca anladım ki düşük yapacam.
Hiç ayağa kalkmadan iki gün boyunca yattım ama adet sancısı gibi şiddetli ağrılarım oluyordu.
Çarşamba günü tam lavaboya kalktım birden pıhtı şeklinde kanamam oluyo tabi bebeğim gidiyo diye çığlıkları basmışım eltim o hışımla yanıma geldi acile götürdü hemen kürtaj deyince ben tabi kabul etmedim iyi öl geber dedi doktor :)
Evde akşama kadar dinlendim eşim gelene kadar onun kapı zilini çalması ile beraber sancılarım sıklaştı doğum sancısından daha şiddetli.
1 saat günahına kefaret olur bu ağrıların onu düşün Allah tan şifa dile başka şey düşünme diye telkin etmişti ve hemen acile kaldırdılar doktor düşük gerçekleşiyor dedi ve kürtaj yapmadan çekti aldı.
Ama illa kürtaj olmam gerekiyor diye diretti bende ısrarla hayr deyince hala parça kalmış zehirler seni dedi bende ağırmı giderecek ilaç ver başka bişey istemiyorum dedim.
Eşim o akşam hemen ilaçlarımı aldı geldim kullandım 15 dk kadar eşimle eltimin yemek hazırlamasını beklerken lavaboya kalkayım dedim kalkmamla kalan parçada attı.
Tabi ruh halim gerçekten gitmişti kimseyede belli edemiyordum eşimin gözlerinden kaçıyodum resmen.

Bu arada herkese umud olsun diye söylüyorum eşimin en yakın arkdaşlarından biride ameliyat oldu 1 yıl çocukları olmamıştı.
Eşinin ameliyatından 1 ay sonra eşi hamile kaldı şimdi 5 aylık hamile 6 . ayın içinde.

Canım çok geçmiş olsun sanada Yine hamile kalacaksındır Allahın izniyle sağlıkla kucağına almanı dilerim. Ama şunu söylemeden geçemiycem eşinin annesi nasıl biri böyle bir insan evladına bunu nasıl der anlamış değilim.

O gün Cumaydı ..

canım geçmiş olsunn. en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. en azından bebeginin oldugunu biliyorsun. allah herkezin kucagını dolduırsun bos bırakmasın. :Saruboceq:

hiç üzme talı canını.eşinin ailesine ben de şaşırdım.benim bi arkadaşımında eşinin babası izin vermiyor ameliyat olmasına.Allah korusun yanlış bir şey olur evliliğiniz sonlanır diyormuş.o da ilginç geldi.hakkında hayırlısı.eşin ne zaman ameliyat oldu?ilaç kullanıyormusunuz?

X