Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayhu canım bence fazla ümitlenme bende bundan 3 ay önce adetimde yedi gün felan gecikmişti duramadım evde test yaptım ,silik çizgi çıktı çok heycanlanmıştım sonra canım durmadı eşimi aradım deli gibi ,onuda sevindirdim sonra koşarak doktoruma gittim, kan testi yaptırdım negatif çıktı o anda hastane başıma yıkıldı çok kötü oldum, sonra eşime söyledim oda çok kötü oldu keşke ona söylemeseydim yani bana sorarsan eşine söyleme önce sen kan testini yaptır sonra hayırlı haberi söyle bence ,inşallah hamilesindir

kızlar umudunuzu yıtırmeyın,ben hıçbır zaman yıtırnedım ve Allha sonunda nasıp etti,ama amelıyat olunması gerekıyorsa asla gecıktırmeyın..

kızlar umudunuzu yıtırmeyın,ben hıçbır zaman yıtırnedım ve Allha sonunda nasıp etti,ama amelıyat olunması gerekıyorsa asla gecıktırmeyın..

dün gece mesajlarınıza baktım ama aleyna arkadaşımızın yazdığını okuyunca dünyam başıma yıkıldı.bu sabah test verdim saat 3 te belli olucak.biraz önce bi test daha yaptım pozitif çıktı.bugün dışarıda olacağım gece gelince yazarım sonucu.bu arada ben yanlış hesaplamışım adetime 3 gün yokmuş.dün adet günümmüş.inşallah arakadaşlar...

bu arada değerleri sormuşsunuz.ilk test 800 bin.15 gün sonra 2. test 1.200.000 , ameliyattan sonra 4 .ayda 3. test 10 milyon. son testi 3 ay önce vermiştik.bayramdan sonra 4. testi vercektik.morfolojide hiç problem yoktu.

ALLAHIM HEPİMİZE HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN.

benim eşim l-arginine denen ilacı 3 aydır kullanıyor.

ayhu canım tebrikler..inanıyorum kanda da çıkıcak bebişin..Allah'ım ne kadar büyük bak değerleriniz ne kadar güzel artmış..darısı başımıza inşallah.bizim ameliyat sonrası ilk test tarihimiz 2 ekim..inşallah artış olmuştur değerlerimizde...bu arada bizim de morfolojide sorun yok çıktı..ama krugere göre yapmamıştık testi..eşine o sırada başka şeyler uyguladın mı canım..bi ara paylaşırsan mutlu oluruz..tekrar tebrikler..

dün gece mesajlarınıza baktım ama aleyna arkadaşımızın yazdığını okuyunca dünyam başıma yıkıldı.bu sabah test verdim saat 3 te belli olucak.biraz önce bi test daha yaptım pozitif çıktı.bugün dışarıda olacağım gece gelince yazarım sonucu.bu arada ben yanlış hesaplamışım adetime 3 gün yokmuş.dün adet günümmüş.inşallah arakadaşlar...

bu arada değerleri sormuşsunuz.ilk test 800 bin.15 gün sonra 2. test 1.200.000 , ameliyattan sonra 4 .ayda 3. test 10 milyon. son testi 3 ay önce vermiştik.bayramdan sonra 4. testi vercektik.morfolojide hiç problem yoktu.

ALLAHIM HEPİMİZE HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN.

benim eşim l-arginine denen ilacı 3 aydır kullanıyor.

canım seni üzdüysem kusura bakma ben fazla ümitlenme diye yazmıştım aynı şeyi bende yaşadım çünkü inşallah hamilesindir ALLAH hayırlısını nasip etsin

aleyna ne kusuru canım ya.sonuçta tecrübeni paylaşmışsın..

kan tahlili sonucu da pozitif amma daha çok yeniymiş hemşire arkadaşım daha 1-2 günlük dedi.değerim düşükmüş.kendine dikkat et 10 gün sonra tekrar gel dedi.hayırlısı olsun hamile haberini duymak bile çok güzel.rabbim tamamına erdirsin inşallah.

biz özel bir şey uygulamadık.eşim ilacı düzenli kullandı.ha bi de hiç düzenli olmamakla beraber bal,polen,pekmez yemeye çalıştı.ama hiç düzenli yemedi bu dediklerimi.

bir de bu ay ben hergün meryem,eşim ise tebareke ve amme surelerini okuduk.oldukça düzenli bir şekilde.dualarımızın karşılığı diye düşünüyorum ben...

RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI SİZLERİN BAŞINA.AMİN

sabahın köründe ayhu senin sonucunu öğrenmek için girdim çok heyecanladım ve çok mutlu oldum inşallah sağlıkla dünyaya gelir tebrik ederimopuyorumnanaktan

ayhucum tekrar tebrikler canım...Bu ara maşallah bebek haberleri arttı..çok mutlu oluyorum okudukça..duanın gücüne ben de çok inanıyorum..çok yakın bir komşumuz her türlü tıbbi yola başvurmasına rağmen 7 yıl çocuk sahibi olamamıştı, o da bırakmıştı artık...ramazan ayında teravih namazı sonrasında edilen dualar sonucunda Allah ona 2 kız çocuğu verdi arka arkaya..tabiki dünyalar onun oldu.o yüzden inanmak lazım sabır ve inançla beklemek lazım..

aleyna ne kusuru canım ya.sonuçta tecrübeni paylaşmışsın..

kan tahlili sonucu da pozitif amma daha çok yeniymiş hemşire arkadaşım daha 1-2 günlük dedi.değerim düşükmüş.kendine dikkat et 10 gün sonra tekrar gel dedi.hayırlısı olsun hamile haberini duymak bile çok güzel.rabbim tamamına erdirsin inşallah.

biz özel bir şey uygulamadık.eşim ilacı düzenli kullandı.ha bi de hiç düzenli olmamakla beraber bal,polen,pekmez yemeye çalıştı.ama hiç düzenli yemedi bu dediklerimi.

bir de bu ay ben hergün meryem,eşim ise tebareke ve amme surelerini okuduk.oldukça düzenli bir şekilde.dualarımızın karşılığı diye düşünüyorum ben...

RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI SİZLERİN BAŞINA.AMİN

ayhu canım tebrik ediyorum cok sevindim inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın rabbim yardımcınolsun buarada canım sorun kimdeydi eşin ne ilaçı kullandı:emir_bebek:

ayhu canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirir inşallah çok mutlu oldum demek senin silik çizgin doğruymuş

Ayhucum tebrikler canım..
darısı bizlerin basına. insallahh.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.darısı sizlerin başına...

ay o kadar tedirginim ki anlatamam.sanki bi şey olacakmış büyü bozulackmış gibi... çok dua ediyorum siz de dua edin.sürekli yatıyorum...

esinte, sorun eşimdeydi varikosel ameliyatı olmuştu 8 ay önce ve 3 aydır l-arginine denen bi ilacı kullanıyordu.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.darısı sizlerin başına...

ay o kadar tedirginim ki anlatamam.sanki bi şey olacakmış büyü bozulackmış gibi... çok dua ediyorum siz de dua edin.sürekli yatıyorum...

esinte, sorun eşimdeydi varikosel ameliyatı olmuştu 8 ay önce ve 3 aydır l-arginine denen bi ilacı kullanıyordu.

ayhu canım doktormu verdi ilacı bide sigorta veriyomu fiyatı nekadar

kızlaaaarrrr.....sanırım hamileyim.adetime 3 gün var.bugün test yaptım ve pozitif çıktı.birazdan başka marka testle tekrar yapacağım.yarın sabah kan tahlili vermeye gideceğim.bu ay ameliyattan sonra 8. ayımızdı...inşallah kesinleşir sonuç.hemen yazarım...

canım benim çok sevindim kendine dikkat et artık tadını çıkar bu günlerin inş sağlıkla kucağına alırsın tebrikler...

bakın ramazan bereketi nasıl yansıdı listemize
ayhu tebrik ederim inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin
aycank nerdesin hadi bak liste çözüldü gidiyo sıra bizde

kızlar geceniz mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah

canım kaç gündür hastayım yatıyodum doktora gittim bana iltihap var dedi ve 6 ay doğum kont hapı kullanacksın dedi sanki çocuğum oluyomuş gibi bide korunacaz 6 ay azmı bekle demesi kolay 1,5 senedir bekliyorum zaten bilmiyorum karasz kaldım kullanmak konusunda hiç kullanmadım belki bana zararı olacak hiç olmayacak çocuğum nebiliyim kafam karıştı yumurtlama dönemi kullanmasam acaba yararı olurmu :uhm:

bu arada kızlar geçen sene ramazandada kk da hamile patlaması olmuştu nerdeyse hergün çifter .çifter hamile haberi alıyorduk bu senede maşallahımız var:nazar:

ayhu canım tekrar tebrikler öyle hep yatma ya bi tehliken yoksa yatma sakınan göze çöp batarmış canım rahat ol ameliyat geçeli 8 ay olmuş geçti artık sen bi anne adayısın:))))))))))))))
tadını çıkar bize de dua et

aycank canım geçmiş olsun başka bi yolu yokmu ki bu iltihabın 6 ay da kısa süre değil canım başka bi doktora daha gitsen keşke
ben de hiç hap kullanmadım hamile kalmam zor olmasın diye 1.5 sene eşim korundu oysaki hiiiiç gerek yokmuş
hayırlısı canım ramazan bereketi işte inşallah biz de görücez o günleri

ayhu canım doktormu verdi ilacı bide sigorta veriyomu fiyatı nekadar

evet dr verdi.raporla alınan ilaçlardan.100 lira 80 ssk karşılıyor 20 sen ödüyorsun ama her dr bilmiyo o ilacı.sen dr una söle yazsın.uzman dr un yazması lazım.umarım bulursun...

canım kaç gündür hastayım yatıyodum doktora gittim bana iltihap var dedi ve 6 ay doğum kont hapı kullanacksın dedi sanki çocuğum oluyomuş gibi bide korunacaz 6 ay azmı bekle demesi kolay 1,5 senedir bekliyorum zaten bilmiyorum karasz kaldım kullanmak konusunda hiç kullanmadım belki bana zararı olacak hiç olmayacak çocuğum nebiliyim kafam karıştı yumurtlama dönemi kullanmasam acaba yararı olurmu :uhm:
:

aycank ben de 2 sene önce iltihap vardı.bissürü dr a gittim geçmedi psikolojim bozulacaktı kasıklarım çok ağrıyordu.bi dr a gittim 10 tane iğne verdi ve anında kesildi.ilk önce bana da vermişlerdi doğum kontrol ama ben kullanmamıştım.6-7 aydır süren ağrılarım 4 dr dolaştıktan sonra o iğne ile geçti.ama ne iğnesi bilmiyorum.

iyi dileklerin için sağol.geçmiş olsun sana da...

Son düzenleme:
ayhu canım tekrar tebrikler öyle hep yatma ya bi tehliken yoksa yatma sakınan göze çöp batarmış canım rahat ol ameliyat geçeli 8 ay olmuş geçti artık sen bi anne adayısın:))))))))))))))
tadını çıkar bize de dua et

ay ne güzel moraller bunlar.sağol canım ya.ama tehlike varmış.dr a gitmedim ama hemşire arkadaşım hiç kalkmadan yat dedi.bayramdan sonra tekrar bakacaz o zmn dr a gidecem...

aycank ben de 2 sene önce iltihap vardı.bissürü dr a gittim geçmedi psikolojim bozulacaktı kasıklarım çok ağrıyordu.bi dr a gittim 10 tane iğne verdi ve anında kesildi.ilk önce bana da vermişlerdi doğum kontrol ama ben kullanmamıştım.6-7 aydır süren ağrılarım 4 dr dolaştıktan sonra o iğne ile geçti.ama ne iğnesi bilmiyorum.

iyi dileklerin için sağol.geçmiş olsun sana da...

sağol canım ya inş geçecek.bende kullanmayı düşünmüyorum bana iğne falan vermedi en son doktora gittiğimde yoktu demekki yeni oluştu zaten iltihap belirtisi yokki bende sadece sürekli başım dönüyo bu sebepten gitmiştim ve adetkanaması artmıştı.

X