Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar keşke ameliyattan sonra hamile sayımız artsa da umutlansak sayfa dolsa taşsa 24 ünde 2 ay bitecek bizim ameliyat olalı.bir yanım her an herşey olabilir o gün çok yakın diyo bir yanım da dur bakalım millet 1 sene sonra bile beklio diyo.
kafalar hep karışık aycank sen ne yaptın sanırım son test çok iyiydi dilerim yakında hepimizin bebeği gelir.

arkadaşlar bir saat önce teyze oldum cok mutluyum darısı hepimizin başına :) hemde bana benziyomuş yegenim bu arda cucuxxx bu doktor capada üroloji bölümü ana bilim dalı uzmanı süper bi dktr biz gittik bugün cok güven veriyo insana ama biz muaynehanesine gittik testlerimizin hiç birini işe yaramıcanı yanlış test somnuçları cıktıgını söledi ve eşim spermiyogram verdi inş sonuç ii cıkar uzun yazdım kızlar :)

AAAMMMMMİİİİİİİNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hkn yaa kaça muayne edio pahalımı çok.. ben onun bi yazısını okudum netten çok moralim bozuldu açıkçası warikosel olanlar dio tüp bebk yapmasınlar dio çünkü sperm yapısı bozuk oluomuş döllense bile düşme riski çok fazla diodu o yazıyı okudum bi garip oldum biz 1 sene denicez eşim amlyat olalı 5 ay oldu we bizde tık yok 1 sene sonra yapmayı düşünüoruz tüpü inş normal yolla hamile kalırım yaaa

maviumutolsun keşke canım yaa 5 kişi hamile kalabilmiş koca sayfada :KK70: her ay teker teker bi dökülsek warya süper olurdu hee benm adetime 1 hafta kaldı artık bidakine belki olur :))))

kızar buarada dua ediomusunuz çocuk olsun die bildiğiniz dualar warmı ben bi kaç dua okuorum inş allah kabul ederde hamiş kalırım.bildiğiniz uyguladığınız dualar warsa paylaşalım burda hep beraber uygulayalım we birbirimiz için dualar okuoalım allah daha çabuk kabul edermiş başkasının bi başkasına ettiği duayı....

canlarım bizimde 1.5 ay oldu ameliyat olalı...3 ay bi dolsa da test yaptırsak diyorum...regl günüme 4 var..ama hiç hamilelik belirtisi yok...zaten şuanda imkansız gibi birşey...gene kırmızı kartı görecem galiba...bu arada ben eşime e vitamini takviyesi aldım..hani şu meşhur olandan..acaba bi faydası olumu bilmem..reçetesiz satılıyomuş zaten...o yüzden aldım..bi de çinko-selenyum içerikli bi şeyler de almak lazım galiba...adam karmakarışık oldu valla..garibim ne alsam içiyo zaten...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm muayne ücreti 2oo ytl ama gercekten ii bi dktr bilmiyorum inş bizede hayırlı olur benim eşimde sayı ii hareketlilik düşük dedi ve bi sperm tahlili daha istedi hemen alt katında tümlab labratuarı var oraya verdik tahilili pazartesi sonuç dedi eşimin yaşıda cok genc bu ii dedi inş ya tek duam o ameliyatdan sonra sonuçun ii cıkması sende gitmeyi düşünüyosan mutlaka git memnun kalırsın allah yardımcımız olsun:)

mrb kızlar keşke ameliyattan sonra hamile sayımız artsa da umutlansak sayfa dolsa taşsa 24 ünde 2 ay bitecek bizim ameliyat olalı.bir yanım her an herşey olabilir o gün çok yakın diyo bir yanım da dur bakalım millet 1 sene sonra bile beklio diyo.
kafalar hep karışık aycank sen ne yaptın sanırım son test çok iyiydi dilerim yakında hepimizin bebeği gelir.
iim canım sağol bizimde 5 ay oldu 6 ay dolsunda bi test yaptırcaz ona göre belli olacak sonuç daha önceki testte sonuçlar ii çıkmıştı normal yolla olabilir dedi doktor ama beklemedeyiz hala.hayırlısı olsun hepimiz için bence tek tek gün saymayın arkadaşlar zamana bırakın beyninizi rahat bırakın ben ateş ölçmeyi ovulasyon testlerini falan bıraktım artık Rabbim biliyo nezaman olacağını biz ne yaparsak yapalım boş oyüzden kendimizide eşimizide yıpratmayalım

ama morfoloji değişiklik gösterebiliyormuş yani bir anda belki düşebilir inşallah böyle kalır,bizim ameliyattan önce hız sıfırdı yani hepsi ölüydü bu güne gelene kadar neler çektik doktor 2 ay siz deneyin dedi ,:eek:lmazsa artık aşılama yaptırırız aksi gibi bide ramazan geliyor ikimizinde hali kalmaz vallahi

mrb kızlar desteğinize ihtiyacım var benim eşim varikosel ameliyatı oldu bir sene önce ve hala hareketli sperm sayısı az doktorumuz bize aşılama adayı olduğumuzu söyledi bende hic bir sorun cıkmadı 1 ay sonra aşılama deniyecem eşimin sperm değerleri şöyle ph.8 miktar 2 cc,normal hareketli %5,yavaş hareketli%10,hareketsiz%85 morfoloji normal yapılı %36,başanomalisi%46boyunanomalisi%4kuyrukanomalisi%14 sizce bu değerlerle hamiş kalabilirmiyim yardımınıza ihtiyacım var

mrb kızlar desteğinize ihtiyacım var benim eşim varikosel ameliyatı oldu bir sene önce ve hala hareketli sperm sayısı az doktorumuz bize aşılama adayı olduğumuzu söyledi bende hic bir sorun cıkmadı 1 ay sonra aşılama deniyecem eşimin sperm değerleri şöyle ph.8 miktar 2 cc,normal hareketli %5,yavaş hareketli%10,hareketsiz%85 morfoloji normal yapılı %36,başanomalisi%46boyunanomalisi%4kuyrukanomalisi%14 sizce bu değerlerle hamiş kalabilirmiyim yardımınıza ihtiyacım var

canım hızlı hareketli sayınız az morfoloji fena değil,sayıyı anlamadım sayı önemli 25 milyonun üzeriyse gebelik olur fakat geç gerçekleşebilir..bence de aşılama yaptır..allahtan hayırlısı..

cnm muayne ücreti 2oo ytl ama gercekten ii bi dktr bilmiyorum inş bizede hayırlı olur benim eşimde sayı ii hareketlilik düşük dedi ve bi sperm tahlili daha istedi hemen alt katında tümlab labratuarı var oraya verdik tahilili pazartesi sonuç dedi eşimin yaşıda cok genc bu ii dedi inş ya tek duam o ameliyatdan sonra sonuçun ii cıkması sende gitmeyi düşünüyosan mutlaka git memnun kalırsın allah yardımcımız olsun:)

canım ben bilgi topluorum sadece burdaki drları bitirim çaresini bulamassam dışlara açılcam gerekirse yurt dışına açılırım :)))

canım hızlı hareketli sayınız az morfoloji fena değil,sayıyı anlamadım sayı önemli 25 milyonun üzeriyse gebelik olur fakat geç gerçekleşebilir..bence de aşılama yaptır..allahtan hayırlısı..

zehracım toplam sperm sayısı 1 cc 56 milyon tüm ejekülat 112 milyon sizce tutarmı:ecrin_bebek:

arkadaşlar ben gebze kocaeli tarafında tavsiye edebileceğiniz hastane varmı aşılama icin gebzede şifa kıliniği var orda aşılamayı 150 yapıyorlar doktor bayan alanında uzman

esinte canım benim fazla kendini ümitlendirme hareketlilik çok az ama sorun değil ilaçlarla ve senin evde yapacağın bitkisel sıvılarla hızlandırmaya çalışabilirsin mesela keçi boynuzu , havuç suyu, bal gibi:teselli:

merhaba kızlaar bu topiği hep takip ediyordum ama ilkdefa yazdım genelde erkek inferlitesi bölümündeyim benim eşimde 11 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu özel bi hastanede ayrıca muaynanesine gittiğimiz doktor taarafından doktor herşeyin başarıyla gittiğini 6ay sonra değerlerinde değişme olcağını söyledi biz günleri sor geçirdik aama 7.ayımızda yaptığımız test sonucunda yıkıldık değerlerimizin birçoğu düşmüştü eşimde birdaha test yaptırmadı içinden gelmiyor artık doktora gitmek öylece bıraktık akışına buakşamdan itibaren havuç kürü başlıcam bakalım rabbim cümlemize nasip etsin

X