- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi canbebekds
Ben çınar koycam cnim begeniyorm bu ismi ama eymende gzel geliyo kulagimaKızlar benim bir oğlum var adı Onur. Şimdi ikinci oğlumu bekliyorum ama bir türlü isme karar veremiyoruz. Poyraz, rüzgar, yağız, ayaz gibi isimleri tercih etmiyoruz. Var mı bir fikri olan? Belki isim annesi içinizden çıkar
Açıkçası Oğuz ile Ozan arasında gidiyoruzOzan, kağan, ediz, yiğit, Oğuz
Ben çınar koycam cnim begeniyorm bu ismi ama eymende gzel geliyo kulagima
TeşekkürlerEren Ali deniz ozan :)
Ozanlar çoğaldı..Taha, Ozan, Kaan :)
Benim oğlumun adı ali ikincisi olursa adı ozan olucak sen fikir isteyinve bende gönlümdekini söyledim :)Ozanlar çoğaldı..
Evet Can'ım şu an bizim içinde ağırlık Ozan'dan yanaBenim oğlumun adı ali ikincisi olursa adı ozan olucak sen fikir isteyinve bende gönlümdekini söyledim :)
Beyazıt,EymenKızlar benim bir oğlum var adı Onur. Şimdi ikinci oğlumu bekliyorum ama bir türlü isme karar veremiyoruz. Poyraz, rüzgar, yağız, ayaz gibi isimleri tercih etmiyoruz. Var mı bir fikri olan? Belki isim annesi içinizden çıkar
Yahya olabir :) Allah ın lütfu demek: )Kızlar benim bir oğlum var adı Onur. Şimdi ikinci oğlumu bekliyorum ama bir türlü isme karar veremiyoruz. Poyraz, rüzgar, yağız, ayaz gibi isimleri tercih etmiyoruz. Var mı bir fikri olan? Belki isim annesi içinizden çıkar
Süpermiş, hemen eşime duyurmalıyımOnur abiye kardeş: Gurur :)) uygun olur mu ki
Evet canım ilerde inşallah bir oglum olursa göktuğ adını vereceğim :)Anlamı harika