Var mı isim önerisi olan?

Küçük Onurun abiliği hayırlı olsun.:KK36: Allahım ikisine de sağlıklı ömürler nasip etsin. :) Benim arkadaşım oğlunun adını Orhan Gazi koydu. Duyunca şaşırmıştım, şimdi de çok beğeniyorum. Yusuf, Ömer, Doruk, Kayra, Kuzey isimlerini de beğeniyorum. :)

Küçük Onurun abiliği hayırlı olsun.:KK36: Allahım ikisine de sağlıklı ömürler nasip etsin. :) Benim arkadaşım oğlunun adını Orhan Gazi koydu. Duyunca şaşırmıştım, şimdi de çok beğeniyorum. Yusuf, Ömer, Doruk, Kayra, Kuzey isimlerini de beğeniyorum. :)

Canım bence de gurur çok iyi olur onun dışına oğuz, Oğuzhan, Kerem isimleri de olabilir ben özellikle kerem ismini çok seviyorum hayırlısı olsun

eren-serdar ve cihangir isimleri çok hoşuma gidiyor.
aslında bu ara bende isim araştırıyorum :emir_bebek: eski isimleri çok beğeniyorum :)

Amin canım çok teşekkür ederim.

Ben de eski isimleri seviyorum Can'ım, özellikle anlamı benim için çok önemli

ben oğluşuma cihangir,timuralp veya tuğtekin isimlerini düşünüyorum.ama tabiki şimdilik böyle ilerde yeni isimler bulursam fikrim değişir.ilk oğluma alperen ismini koymayı çok istemiştim ama doğunca bianda emirhan ismini koyduk :KK48:

X