- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Kızımı çok seviyorum o doğunca hayat daha anlamlı yaşanılır oldu ama onu böyle bir dünyaya getirdiğim için vicdan azabı çekiyorum. Ölmek istemiyorum kızımı yalnız bırakmak istemiyorum. Öte yandan ölürsem hep beraber ölelim diyor bir kafam gözüm arkada kalmaz ama bu ne kadar sağlıklı bir düşünce ondan da emin değilim. Ülkece psikolojimiz bozuk her yönden. Maddi manevi sömürüldük istismar edildik. Eğer güzel günler gelecekse bile bence topluca psikolojik tedaviye ihtiyacımız var.tek bir şey diliyorum eger bulasacaksa ve oleceksem yanimda kizimida goturmeyi bu pis dunyada onu oksuz tek basina birakmamayi istiyorum aksi takdirde gözüm arkada kalir.
insan cocuk yaptigina pisman olurmu ben oluyorum b.k vardi da bide bir ton tedavi gorup su rezil dunyaya cocugu getirdim diyorum artik gercekten biktim ya
ne savasi bitiyo ne hastaligi bitiyo ne krizi bitiyo ne tecavuzu bitiyo ne toplumlarin ayrimciligi bitiyo delirmedigimize sukur etmek lazim
vallahi arkadasim dun kuru gidami bebek bezimi mamami maskelerimi dezenfektan jelimi hepsini internetten alisveris yapip getirttim sirf cocukla kalabaliga girmemek icin dahada 1 2 ay anama bile gitmem ben cocugumu sokakta bulmadimAynı duyguları paylaşıyoruz. Kızımı çok seviyorum o doğunca hayat daha anlamlı yaşanılır oldu ama onu böyle bir dünyaya getirdiğim için vicdan azabı çekiyorum. Ölmek istemiyorum kızımı yalnız bırakmak istemiyorum. Öte yandan ölürsem hep beraber ölelim diyor bir kafam gözüm arkada kalmaz ama bu ne kadar sağlıklı bir düşünce ondan da emin değilim. Ülkece psikolojimiz bozuk her yönden. Maddi manevi sömürüldük istismar edildik. Eğer güzel günler gelecekse bile bence topluca psikolojik tedaviye ihtiyacımız var.
Biz de maske sipariş ettik daha gelmedi ona yanıyorum. Dışarı çıkıp almak istemiyoruz. Gıda işini de internet üzerinden nasıl alırız hiç bilmiyorumm küçük bir ilçedeyiz. Şu an 1 ay yetecek bakliyatım var. Ama bez ıslak mendil sıkıntı.vallahi arkadasim dun kuru gidami bebek bezimi mamami maskelerimi dezenfektan jelimi hepsini internetten alisveris yapip getirttim sirf cocukla kalabaliga girmemek icin dahada 1 2 ay anama bile gitmem ben cocugumu sokakta bulmadim
Niğdedekilerin sonucu pozitif mi yoksa şüphe mi anlamadım?Kayseri de sağlık personel iyim. Niğde de 2 iranlının virüsü pozitif cıktı. Bugun enfeksiyon uzmanımız bilgi verdi. Kayseri de 2 şüpheli varmış sonuclar belli değil. Çok sıkıntılı bir durum ne yazık ki
Kaćak sokulan afgan uyruklu diye okudum ama. Iste bu kacakcilarida allah belasini..Kayseri de sağlık personel iyim. Niğde de 2 iranlının virüsü pozitif cıktı. Bugun enfeksiyon uzmanımız bilgi verdi. Kayseri de 2 şüpheli varmış sonuclar belli değil. Çok sıkıntılı bir durum ne yazık ki
carrefour yunus market buralar online siparis alip getiriyo ilcenizde varsaBiz de maske sipariş ettik daha gelmedi ona yanıyorum. Dışarı çıkıp almak istemiyoruz. Gıda işini de internet üzerinden nasıl alırız hiç bilmiyorumm küçük bir ilçedeyiz. Şu an 1 ay yetecek bakliyatım var. Ama bez ıslak mendil sıkıntı.
pozitifmisNiğdedekilerin sonucu pozitif mi yoksa şüphe mi anlamadım?
Supheli diyor haberde.. ama yeni ogrenildiyse aciklanir buyuk ihtimal.pozitifmis
Kayseri de sağlık personel iyim. Niğde de 2 iranlının virüsü pozitif cıktı. Bugun enfeksiyon uzmanımız bilgi verdi. Kayseri de 2 şüpheli varmış sonuclar belli değil. Çok sıkıntılı bir durum ne yazık ki
yukarda bir saglikci arkadas yazmis pozitif cikmisSupheli diyor haberde.. ama yeni ogrenildiyse aciklanir buyuk ihtimal.
Resmi bir açıklama olmadan, söylenti ve iddialarla panik yaratılmaması gerektiğini düşünüyorum.yukarda bir saglikci arkadas yazmis pozitif cikmis
kayserideki 2 kisi supheli
muhtemelen İran'da olduğu gibi 50 kişi filan öldükten sonra resmi açıklama yapılacak. Resmi açıklamaya gerek yok herkes alabildiği tedbiri almalı bence. Malum burası ortadoğu.Resmi bir açıklama olmadan, söylenti ve iddialarla panik yaratılmaması gerektiğini düşünüyorum.
panik olmak degilde goz ardi edilmemesi lazim yinede resmi aciklamayi beklersek ayvayi yemisizResmi bir açıklama olmadan, söylenti ve iddialarla panik yaratılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Söz konusu sağlıksa gizleneceğini sanmıyorum. Şakası yok,bu hükümet bile böyle bir gizlenme durumunda en çok zararı kendisi göreceğini bilir, böyle bir şeyi göze alamazlar.muhtemelen İran'da olduğu gibi 50 kişi filan öldükten sonra resmi açıklama yapılacak. Resmi açıklamaya gerek yok herkes alabildiği tedbiri almalı bence. Malum burası ortadoğu.
Haberde nigde yaziyordu süpheli diye. Bakalim yayinlanir elbetyukarda bir saglikci arkadas yazmis pozitif cikmis
kayserideki 2 kisi supheli
Söz konusu sağlıksa gizleneceğini sanmıyorum. Şakası yok,bu hükümet bile böyle bir gizlenme durumunda en çok zararı kendisi göreceğini bilir, böyle bir şeyi göze alamazlar.
Korede kapilarini sonra kapatti..muhtemelen İran'da olduğu gibi 50 kişi filan öldükten sonra resmi açıklama yapılacak. Resmi açıklamaya gerek yok herkes alabildiği tedbiri almalı bence. Malum burası ortadoğu.
Korede kapilarini sonra kapatti..
Bu gaflet turkiyeye has degil maalesef. (Ortadogulukla alakali degil)Korelilerin kendileri dedi bizzat kore kapatmadi diye.. yuzdeler cikinca kapatti.
Turkiye irana karantina uygulamasini soylemis iran bunu hafife almis. Bakan kendi soyledi..
Yani giren gelmiştir elbet bi yerlerden sayi buyuk oolmaz umarim.
Onuda gordüm. Ne kadar cahilce bi davraniş iyi ozaman tedbirde almasin salın gitsin. Gerci hala karantina olmadiği icin.. umrundada degil ssnirim. Ya da bildiği başka seyler var.. ilginc yaniKarantinayı gereksiz buluyoruz diyen bakan yardımcısı da kapmış virüsüçok ironik