- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Onuda gordüm. Ne kadar cahilce bi davraniş iyi ozaman tedbirde almasin salın gitsin. Gerci hala karantina olmadiği icin.. umrundada degil ssnirim. Ya da bildiği başka seyler var.. ilginc yani
Ekonomi iyice biter diye susuyorlar benceBu kesin mi? Haberlerde hic denk gelmedim. Acaba saklayacaklar mi gercekten? Kabul edilebilir birsey degil..
Net pozitif dendiNiğdedekilerin sonucu pozitif mi yoksa şüphe mi anlamadım?
Bizim enfeksiyon hemsiremiz kesin dedi.Gerçekten mi? Medyada filan yok tabii bunlar sanırım
bugun dis hatlara birini goturmemiz gerekiyordu havaalaninda 2,5 yasinda oglumu aman virus kapmasin diye ellerini yikamaya goturdum bir temizlikpersoneli tuvalette ay sen ne tatlisin diye sapur supur optu cocugu, bizim insanimiz da bir gerizekali... hemen yikadim cocugun elini yuzunu ama aklim kaldi. hic farkinda degil kimse tehlikenin
Bu cok buyuk bir vebal.Ekonomi iyice biter diye susuyorlar bence
benim aklimada deve sidigini savunan bir vatandasin onune canli yayinda getirdim deve sidigini buyrun once siz icin diyen program sunucusu geldiÇernobil sonrası canlı yayında "bakın çay içiyoruz, bize birşey olduğu yok" diyip çayını yudumlayan bakan gibi
ŞimdiNet pozitif dendi
kim dedi sizedemi soyledilerNet pozitif dendi
Evet enfeksiyon uzmanımız ve hemsiremiz. Bizlere koruyucu ekipman dağıtıldı. Diken üstündeyizkim dedi sizedemi soylediler
siz nigdedemisinizEvet enfeksiyon uzmanımız ve hemsiremiz. Bizlere koruyucu ekipman dağıtıldı. Diken üstündeyiz
Kayseri deyim. Burda da havaalanın da Biri karantinaya alındı. Bekliyoruz bakalımsiz nigdedemisiniz
sizin isiniz daha zor direk iç içe Allah kolayliklar versin
kaynanamlarda orda yasiyor bide kizi gormeye ankaraya gelmeyi dusunuyolardi net bir sekilde gelmeyin diyecegimKayseri deyim. Burda da havaalanın da Biri karantinaya alındı. Bekliyoruz bakalım