- 11 Aralık 2019
- 221
- 140
-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
amin rabbim korusun inşallahKarantinaya alındıkları doğru ama virüs var mı yok mu daha net değil testler yapıldı sonuç bekleniyor o süreçte de mecbur karantina altindalar diye okudum ben haberi
Allah yardimcimiz olsun
Olenlerin ailelerine Allah sabir versin
insallah öyle bişey yokturKesin tanı yok. Her ateşi çıkanı önlem amaçlı alıyorlar.
amin inşallahKesin değil ama önlem amaçlı karantinaya almışlar
Allah yardımcısı olsun oradaki insanların
insallahUmarım ülkemize gelmez. Bütün önlemler alınmalı devlet büyükleri vs kim bakıyorsa bu işe biz de önlem alabiliyorsak alalım Allah korusun
Doğru. O bölgeden arkadaşlarımda var teyit ettim. Ama inceleme aşamasındaymışlar net değilmiş virüs olduğu.bu sabah deprem olmuş 8 kişi ölmüş 18 kişi de yaralı. rabbim korusun inşallah bir daha yaşatmasın. dünde Van da virüs bulaşmış iki kişiyi karantinaya almışlar diye bi söylenti cıktı doğru mu acaba
öyle bir olasılık yok . yüzde milyar gelmiş gelecek .Umarım ülkemize gelmez. Bütün önlemler alınmalı devlet büyükleri vs kim bakıyorsa bu işe biz de önlem alabiliyorsak alalım Allah korusun
bugun dis hatlara birini goturmemiz gerekiyordu havaalaninda 2,5 yasinda oglumu aman virus kapmasin diye ellerini yikamaya goturdum bir temizlikpersoneli tuvalette ay sen ne tatlisin diye sapur supur optu cocugu, bizim insanimiz da bir gerizekali... hemen yikadim cocugun elini yuzunu ama aklim kaldi. hic farkinda degil kimse tehlikenin