van başkale depremi ve vana bulaşan virus

Flamingolar12345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
221
140
bu sabah deprem olmuş 8 kişi ölmüş 18 kişi de yaralı. rabbim korusun inşallah bir daha yaşatmasın. dünde Van da virüs bulaşmış iki kişiyi karantinaya almışlar diye bi söylenti cıktı doğru mu acaba

Doğru. O bölgeden arkadaşlarımda var teyit ettim. Ama inceleme aşamasındaymışlar net değilmiş virüs olduğu.

suriyelilere önlem almadılar , onlara mı alacaklar diye soruyorum bazen. Ya bir ülkeye bile elimizi kolumuzu sallaya sallaya giremiyoruz biz adamlardaki bu rahatlık beni korkutuyor. 3 suriyeli gönderiyorlar 5 suriyeli geri geliyor. Ekonomi yerlerde hala kimsenin umurunda değil. Van da insanlarımızı korkutmaya ne hakkınız var alın önlemleri diye bağırası geliyor insanın da neyse. Deprem için söylenecek yine çok şey var da allah yardımcıları olsun zor bir durum.

bugun dis hatlara birini goturmemiz gerekiyordu havaalaninda 2,5 yasinda oglumu aman virus kapmasin diye ellerini yikamaya goturdum bir temizlikpersoneli tuvalette ay sen ne tatlisin diye sapur supur optu cocugu, bizim insanimiz da bir gerizekali... hemen yikadim cocugun elini yuzunu ama aklim kaldi. hic farkinda degil kimse tehlikenin

İran ile sınır kapıları kapatıldı ve tüm uçuşlar durduruldu haberini okudum az önce. Allah yardımcımız olsun umarım Türkiye'ye ulaşmamıştır.

Şimdi sağlık bakanı açıklama yaptı. Van'da tutulan hastaların sonuçları negatif çıkmış. Bütün sınır kapıları kapatılmış..

Ülkemize gelmez diyemem. İran'dan gelmez başka ülkeden gelir. Ben kendi adıma bir kaç aylık erzak, ilaç ve maske alıp evde stok yapmaya çalışacağım açıkcası..

Umarım ülkemize gelmez. Bütün önlemler alınmalı devlet büyükleri vs kim bakıyorsa bu işe biz de önlem alabiliyorsak alalım Allah korusun
öyle bir olasılık yok . yüzde milyar gelmiş gelecek .
kuzey korede bile olduğu düşünülüyor bizim gibi kimin girip çıktığı belli olmayan bir ülkeye gelmeme sansı yok

Evet bazı insanlar çok saygısız ve düşüncesiz.
O yüzden sizin daha atik olup "öpmeyin her yer hastalık kaynıyor" demeniz lazım.

Oğlum bir kaç gün ateşliydi. Kreşten kaptı. Ondan sonra da bize bulaştı. Ben yıllardır böyle bitkinlik böyle boğaz ağrısı yaşadığımı bilmem. 4 gece aç yattım boğazımdan yutamadığım için. İştah da kesiliyor tabi..
O kadar çok sarstı ki artık kimseyle tokalaşmayı bile düşünmüyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…