van başkale depremi ve vana bulaşan virus

Ben de önceki depremde Van’daydım. Medyanın ikiyüzlülüğünü, yöneticilerin de imajdan başka bişeyin derdinde olmadığını yakından görmüştüm:/ Allah yardımcınız olsun, kendinizi güvene alabileceğiniz max önlemleri alın lütfen

Havalanı tuvaletine gidilir mi yaw hele çocuk hiç götürülmez mecburiyet yok bişey yok

Havalanı tuvaletine gidilir mi yaw hele çocuk hiç götürülmez mecburiyet yok bişey yok
tuvalete girmedik sadece elimizi yikadik sensorlu musluk sendorlu sabun tek kullanimlik pecete, hic bir yere dokunmuyorsaniz ne olabilir ki sudan... kaldiki icerde biz girdigimizde kimse yoktu biz ordayken temizlikci bayan geldi sagolsun gelir gelmez yapisti cocuga

Ben insanları anlamıyorum zaten. Herkesin çocuğu kendine güzeldir nasıl öpüyorlar başkasının çocuğunu. 5 aylık çocuğumu hastaneye götürdüm sümükler öyle akıyor ki silmekle başa çıkamıyoruz o halde bile gelip öpmeye çalışan oldu. Ama ben tepki gösteriyorum müsade etmiyorum.

ne yazikki... 3 aylik yegenim var dun alisverise cikmislar kadinin biri salyali salyali opmus cocugu, 3 aylik ya ne anlarsin 3 aylik cocugu opmekten elalemin cocugu yani ustelik...

bugun markete gittik oglumla, kasiyer kiz gel seni bir opeyim dedi, hayir opmeyin lutfen dedim, neden hasta mi dedi, hayir dedim heryer mikrop virus salgini var, aaa ne virusu diyor bana. corona virisu dedim mal mal bakti suratima, neyse tamam onemli degil dedi cevirdi suratini tavir aldi bana.

resmen duymamis bile! hos ortada salgin olmasa dahi cocuk opmek nedir anlamam, 3 yasinda yegenim var 10 kere opmemisimdir ben 3 yilda toplam, bi de uyarinca tavir yapiliyor sacma sapan... ama dunya karantinayla bogusurken nasil oluyor da bu iki kasiyerin bundan haberi olmuyor agzim acik kaldi

O kadar cahilce bir mesaj ki ne desem bilemedim. Sadece şunu diyeyim kedi koronası değil bu.

O kadar cahilce bir mesaj ki ne desem bilemedim. Sadece şunu diyeyim kedi koronası değil bu.
Cnm bnm o olenler koronali besin tukettikleri icin olduler biliyorsun bunlar yarasa fare ne bulurlarsa lop lop yiyolar bir gida sirketinin mallarinda tespit edildi bu durum ve oradan yayildi korona virusununde suslari varmis fipe cevirdigi zaman olduruyomus zaten buna bisey dedigim yok
Ayrica icme sularimizdada belli bir miktar e.coli var mutlaka bununda suslari var ve bazilari direk oldurucu
Ayrica dondurulmus besinlerdede oldurucu maddeler olabiliyor
E o zaman herseyden korkalim suda icmeyelim yemekte yemeyelim yani
Sizin bu evhamli davranislariniz garip
Bu olaylarin gundemi degistirmek icin yapilabilecegini dahi algilayamiyosunuz
Ayrica kedilerdeki korona insanlara diski yoluyla bulasirmis

Korona virusu hava yoluyla bulasabiliyormus burnumuzdan kulaklarimizdan girebiliyor çinli doktor hemsireler kulağa gelen saclari kazitiyorlar ozel kiyafetlerini giyip her bir noktalarini kapatiyorlar hasta olan biriyle el sıkıstiniz ve elinizi burnunuza agzinizin yakinina goturdunuz diyelim gecmis olsun coktan bulasti yada hemen kulaginizi kasidiniz o kadar cabuk bulasiyormus ki

Hala kedi coronasindan bahsediyorsunuz. Dun de size acikladim ikisi cok farkli seyler. Kedi coronasi insana bulasmiyor. 34 yasindayim, 3 yasindan beri kedi besliyorum. Henuz corona olmadim.
Fip e ceviren corona kedi coronasi. Birak insani kopege bile bulasmiyor.

Cindeki olen insanlar hayvan yedikleri icin olmediler. O sadece bir tahmin.. Virusun kaynagi henuz net olarak belli degil. Bu virusu havadan soluma ile bile kapabiliyorsunuz. Insandan insana geciyor. O derece bulasici. Italya'da 200 un ustunde kisi hastalik kapti. Birakin coronaviruslu hayvan yemeyi, bir cogunun cin ile alakasi dahi olmadigina eminim.

az once ankaraya inen ucaktakilerin karantinaya alinacagi haberini okudugumdam beri yanaklarimda bir yanma basladi
disariya cikmamayi dusunuyorum
eve kuru gida stogu yapacam baska yolu yok sanirim

Ben olaylardan doğrudan korktum sanırım önlem almak lazım daha iyi beslenmek bu işi biraz daga kolay ya ar birde temizlik

Haberlerin ilk baslangic noktasi wuhandaki iki balikci pazariymis ve yayilma buradan baslamis o baliklar yada her ne cins hayvanlarsa italyaya irana veyahut baska yerlere gitti belki bu virus o noktadan yayildi ama

Virusun labaratuvarda üretildiğine dair birçok haber var ne yazıkki bu
daha tehlikeli zannimca Allah bilir nasıl bir illet saldılar milletin başına

Reactions: H M
Gece saat 2 de yine Malatya yerinden oynadı.Cok sallandik eşyalarımın gürültüsü çok fenaydı.Lojmandayiz üst komşumun eşi görevde iki çocukla ağlaya ağlaya kaçtı aşağıya..O kadar çaresiz oluyorsun ki hele de geceyse ve kışsa..konunun başındada yazmıştım yine deprem degilsede bu korku bizi öldürecek.Cocuklarimin psikolojisi yerlere..Sen Afetinden koru Yarabbim...

az once ankaraya inen ucaktakilerin karantinaya alinacagi haberini okudugumdam beri yanaklarimda bir yanma basladi
disariya cikmamayi dusunuyorum
eve kuru gida stogu yapacam baska yolu yok sanirim
Kaçarımız yok. Böyle kaçarak saklanarak da yaşayamayız. Ya hastalığı atlatamayacağız ya da atlatıp bağışıklık kazanacağız bir nebze. Püf nokta bağışıklığımızı iyileştirmek için beslenme destek takviyesi yapmak bence. C vitamini ve ekinezya kürü bu konuda çok önemli bir rol oynuyor. Özellikle ekinezya yetişkinler için bir nimet bence çocuklara verilmesi sakıncalı ama yetişkinler kullansın derim çayı olur kapsülü olur vs. Reklam yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen.
Bu hastalık üst ve alt solunum yollarını mahvettiği için ekinezyayı bilmeyenler bilsin istiyorum sadece. Ekinezya bağışıklık sistemini güçlendirmek olsun, astım zatürre olsun çok iyi gelen bir bitki. Ekinezyanın büyük oranda fayda sağlayacağını düşünüyorum faydalarını araştırın anlayacaksınız. Zamanında alerjik astımımı ilaçsız, ekinezyayla iyileştirmiş biri olarak öneriyorum.
Elimizden geleni yapalım, bildiğimiz faydalı bilgileri paylaşalım, gerisi kader...
Ama çocuklar için c vitamini, omega 3 ve multivitamin takviyesi yapmanızı şiddetle öneririm biz 2 senedir griplerimizi ilaçsız atlattık. Püf nokta bağışıklığın güçlü olması çünkü.
Marka belirtmiyorum, güvendiğiniz içeriğini bildiğiniz herhangi bir marka olabilir hiç farketmez yeter ki takviye alın, aldırın derim.
Allah yardımcımız olsun.

multivitaminlerede guvenemiyorum ki ben
icinde daha neler var kim bilir

multivitaminlerede guvenemiyorum ki ben
icinde daha neler var kim bilir
Bir de zaten ölümcül bir virüs kapıya dayanmış, multivitaminlerin içindekilerin zararları virüsün zararlarının yanında çok masum kalıyor bence.
Şimdi bir aşı çıksa mesela aşının bizde ne gibi etkiler bırakacağını da bilemeyiz ama aşı olmak zorundayız değil mi?
Bu arada aşısı çıksa aşı karşıtları ne yapacak acaba ben kara kara onu düşünüyorum.

dun aksam habertrk te bu virus konu edilmisti. icime su serpildi biraz, ben en cok 2,5 yasindaki cocugum icin tedirgindim cunku virusten olen hic cocuk yokmus.koca insanlar bir sekilde temizligimize dikkat ederiz derdimizi anlatiriz da kucucuk cocuklar ne yapar diye kara kara dusunuyordum.

allahim nelere sevinir hale geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…