van başkale depremi ve vana bulaşan virus

Onuda gordüm. Ne kadar cahilce bi davraniş iyi ozaman tedbirde almasin salın gitsin. Gerci hala karantina olmadiği icin.. umrundada degil ssnirim. Ya da bildiği başka seyler var.. ilginc yani

Çernobil sonrası canlı yayında "bakın çay içiyoruz, bize birşey olduğu yok" diyip çayını yudumlayan bakan gibi :KK70:

Tovbe adamin yuzu aklima gelince gulesim geldi benimde bu durumda :))
Valla iranin başindakilerin eli zaten kanlı ,demekki öleninde kaderidir diyip gamsizligi seciyor. Nasilsa petrolude var oda onu içer bak bisey olmadi bana der atar havasini. Alicja Alicja

Ya ortadogu mantigi diyoruz da avrupa da aynisini yapiyor.

Bugun bulundugum ulkenin yetkilileri aciklama yapti. Suan icin sinirlari kapatmaya gerek yok diyorlar. Burada okullar tatildi gecen hafta ve bir suru kisi karantinasiz olarak italya'dan giris yapti ulkeye.

Almanya ve Fransa'da da yeni vakalar cikti. Birisi bulundugum ulkeye 300 Km digeri 150-200 km civari. Neye guvenerek bu karari aliyorlar bilmiyorum. 10 litre %70 alkol cozeltili dezenfektan aldim az once internetten.. Zaten maskeler almis basini gidiyor. Sinirim bozuldu insan hayati ne ucuz arkadas..

bugun dis hatlara birini goturmemiz gerekiyordu havaalaninda 2,5 yasinda oglumu aman virus kapmasin diye ellerini yikamaya goturdum bir temizlikpersoneli tuvalette ay sen ne tatlisin diye sapur supur optu cocugu, bizim insanimiz da bir gerizekali... hemen yikadim cocugun elini yuzunu ama aklim kaldi. hic farkinda degil kimse tehlikenin

Asla izin vermiyorum.
Sizde vermeyin.
Yaklaşan olunca bile izin vermeyin. Yani sadece korona için değil bin bir türlü pislik hastalık var.
Nerden bilelim karşıda ne olacağını.
Niyetler iyi oluyor ama sonucu kötü olabilir.

Net pozitif dendi
Şimdi 💩 u yedik 🙄 bilgi icin teşekkür ederiz ... zaten 1-2 güne eli kulagındaydı ama bugün çok fazla yerden haber geldi ; Zonguldak , Manisa , Niğde .... biri gerçekten pozitif demek ki .... digerlerinin de haberi yarın gelir .... kaçak gelenler yüzünden hepsi bir de 🤦🏻‍♀️

İrandan gelen tır şöforleri de karantinaya alınmış 2020 ye bir girdik tam girdik astrolojiye çok inanmam ama Haziran’dan sonra bitecek bu olaylar diyorlar

X