- 11 Aralık 2018
- 39.754
- 246.430
-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Grip virusu surekli mutasyona ugruyor. Bu nedenle tekrar hasta oluyoruz. Grip asilari da cok etkili degil zaten. Ozaman yine ayni mantik corona da mutasyona ugruyorsa asi bir ise yaramaz.
Evet ben merkezdeyim vatsonun yanındaBenim esim vardiyali..
Genel durum yani
Merkezemi yakinmisiniz. Yer yer degisiyor sallanan yerler kimisi hissediyor kimisi hissetmiyor
Cok sukur yanliz degilmissiniz. Bizde boyle mecbur
Hangi sehirdesiniz?Maske tedarik etmeyen varsa etsin diyim ben size yani, aynı maskeyi arkadaşım benden önce 50 liraya aldı, ben 85 liraya daha dün sabah aldım, bugün akşamüzeri fiyatı 175 oldu. Söyleyeceklerim bu kadar.
VandayımHangi sehirdesiniz?
UpsssssVandayım
Kız sen vanın neresindensinNoldu kız naptın
Ahanda komşuyuzAhahahmerkezinden
Vanda mısın?bende vanlıyim
Virusun geldigini ve ölümler olduğunu neden saklasınlar mutlaka söylerler ve ölümün olduğu illerde karantinalar başlar ve okullar kapanir yani bu kadar hain ve cahil bir devlete sahip degiliz abartmayın .
Bilmiyorum umarim oyle degildir. Ama zaten virus mutasyona ugruyorsa asi da bir ise yaramaz kiSimdide haberin asılsız olduğu söyleniyor boşa sevindik galiba.Hastalığa tekrar yakalananlarda var dediginiz gibi ası ise yaramaz o halde ayy bende cozemedim valla nasıl iş
Olabilir. insanlarda gorulmeye basladiktan sonra mutasyona ugradigini okumamistim.. Mutasyona ugrayarak hayvandan insana gectigini varsaydiklarini okumustum. Ki buna kismi olarak inanmiyorum. Yani gectiyse bile durduk yere gecmedi.coronanın tedavi edilememesinin sebebi zaten çok hızlı mutasyona uğraması. Tedaviyi bulurken virüs kendini güncelliyor baştan alıyorlar.
Sorma vallahi bu kış hiç iyi geçmedi yani ama cemre düştüğünden beri havalarda yumuşama var, kuşlar çıktı meydana civildasip baharı getirmeleri, güneşin ısıtması filan umut uyandırdı bende ne yalan söylimAhanda komşuyuz
Deprem bir yandan vürüs öte yandan çığlarıda ekle güzel vanımız dadından yenmez
Neyseki baharı güzel
Gölü güzel insanı güzel:)))
Ya doğru söylüyorsunuz aslında da işin içine girince hakikat farklı olabiliyor, burada şu an ciddi bilinmezlik var insanlar diken üstünde. Öğretmenim ben bu sabah okulun bahçesinden içeri girince maske takan öğrencilerimi, o yüzlerindeki endişeyi görünce bı fena oldum. Dün gece deprem de oldu ondan dolayı zaten uyumamislar tüm gece, bir de virüs çıkınca endişe korku hepten tavan yapmış. Kendimiz zaten endişeliyiz bir de her öğrenciyi ayri ayrı teselli etmeye çalışmak çok zordu. Hastanelerde görev yapan doktor arkadaşı olan meslektaşlarım işin gerçek kısmının haberlerde ki gibi olmadığını söylüyor ve ister istemez etkileniyorsun. Biz mesela haberlerden iki üç gün önce öğrenmiştik karantina altına alınan olduğunu ama valı sürekli yalanladı, 3 kişi dendi 5 kişi dendi sayı aslında 10 mesela. Şimdi biz burada asıl olanı ve dışarıya yansıtılanı daha net görebildiğimiz için bunda yalan konuşan diğer konuda neden yalan konuşmuş olmasın diye düşünmüyor değiliz.Virusun geldigini ve ölümler olduğunu neden saklasınlar mutlaka söylerler ve ölümün olduğu illerde karantinalar başlar ve okullar kapanir yani bu kadar hain ve cahil bir devlete sahip degiliz abartmayın .
Bu kadar felaket üst üstte gelince bizim evde bir espiri dönmeye başladıSorma vallahi bu kış hiç iyi geçmedi yani ama cemre düştüğünden beri havalarda yumuşama var, kuşlar çıktı meydana civildasip baharı getirmeleri, güneşin ısıtması filan umut uyandırdı bende ne yalan söylim
Şu virüs belasını da gelmeden kovarsak tam olacak, deprem de tekrarlanmazsa süper olacak gerisi zaten aman sabahlar olmasınlık
AhahBu kadar felaket üst üstte gelince bizim evde bir espiri dönmeye başladı
Olaki mayalar 8 yıl yanıldı:)
Dün depremi yaşadığımızda
Eşim binanın altında olan otopartan arabayı çıkarıp sokağa park etti
Deprem çantası hazırladık falan filan
Bugün hiç birşey olmamış gibi hayata devam