Kaçarımız yok. Böyle kaçarak saklanarak da yaşayamayız. Ya hastalığı atlatamayacağız ya da atlatıp bağışıklık kazanacağız bir nebze. Püf nokta bağışıklığımızı iyileştirmek için beslenme destek takviyesi yapmak bence. C vitamini ve ekinezya kürü bu konuda çok önemli bir rol oynuyor. Özellikle ekinezya yetişkinler için bir nimet bence çocuklara verilmesi sakıncalı ama yetişkinler kullansın derim çayı olur kapsülü olur vs. Reklam yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen.
Bu hastalık üst ve alt solunum yollarını mahvettiği için ekinezyayı bilmeyenler bilsin istiyorum sadece. Ekinezya bağışıklık sistemini güçlendirmek olsun, astım zatürre olsun çok iyi gelen bir bitki. Ekinezyanın büyük oranda fayda sağlayacağını düşünüyorum faydalarını araştırın anlayacaksınız. Zamanında alerjik astımımı ilaçsız, ekinezyayla iyileştirmiş biri olarak öneriyorum.
Elimizden geleni yapalım, bildiğimiz faydalı bilgileri paylaşalım, gerisi kader...
Ama çocuklar için c vitamini, omega 3 ve multivitamin takviyesi yapmanızı şiddetle öneririm biz 2 senedir griplerimizi ilaçsız atlattık. Püf nokta bağışıklığın güçlü olması çünkü.
Marka belirtmiyorum, güvendiğiniz içeriğini bildiğiniz herhangi bir marka olabilir hiç farketmez yeter ki takviye alın, aldırın derim.
Allah yardımcımız olsun.