- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Yenersın korkma hıç benım yasadıklarımınyasıosunn altanyorum yazdım dedıklerımınuygula ve kurtulMRB BENDE EGZERSİZLERE BAŞLAMAK İSTİYORUM AMA APARATLARI NERDEN ALABİLİRİM BİRDE EŞİMLE BİRLİKTE DENİYCEM BANA BİR YOL GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ NE YAPMALIYIM BİRDE BENDE KURULUK VAR NE YAPMAM LAZIM
Sonunda bende yendim 10 ay bu nalet şeyle ugrastim yardima ihtiyacı olanlara destek olabilirim
Sonunda bende yendim 2-3 seansta problem hopp gittiii... Yardima ihtiyacı olanlara destek olabilirim.
Ben yendım yenmem sanıodum ama yendım üstüne düştüm sadece 3 gun ... Egzersız yaptım dılator aldım onlarla yaptım ılışkıden once bıolyn krem sürdum vajına içine ve dılatorle alıstrdım ve sonra ilişkı oldu
Devlet hastanesinde hangi bolume gittiniz bi hangi sehirKizlar meraba sakin ertlwmeyin bnde 2 yil sonunda yendim. Kendimz halledemioruz bunu bosuna doktora gitmemzlik yapmayin ben devlet hastanesnde tedavi gordum ve cok sukur cok guzel bi surecti. Ozele de gittim fakat samimiyeti yakalaymadm ama devltte doktrumla cok iyiydik telefonla grustuk seanslarla gorustuk ve sonunda basardik. Tedavi gormemz bizm acimizdan daha iyi oldu evliligimiz emin adimlarla ilerledi hepinize tavsiem hemn gidin
AnkaraPskiyatri bolumu siz hangi sehirdesinz
Merhaba bende ankaradayim hangi hastaneye gittiniz acaba ismi varmiAnk
Ankara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?