- 9 Kasım 2014
- 338
- 212
- 103
Canım benim 4 aylık evliyim ilk 1 ay aynı şekil bende vajiydim canım ölümcül yanıyodu biraz giriyodu gerisi asla giremez diyodum ağlıyodum acıdan üzüntüden falan sonra burdakileri okudum egzersiz yaptım annemi siğer evli arkdaşlarımı düşündüm. Onlar yapıyorsa ben niye yapamiyim dedim. Bir sabah ben yüzüstü yatar pozisyonda eşim üstte denedik ve oldu! Yavaş yavaş derin mefesler alıp ıkınarak denedim. Acıdığı noktada beklettim ve konsantre oldum ıkındım devam et dedim oldu. Sonrasında bütün derdim tasam bitmişti. Herkes yapabilir .yıllar kaybedenlere cok üzÜlüyorum. Kendi beynimizde bitiyo cünkü. Yapılamayacak bir şey değil.Selam arkadaslar ben gruba yeni uye oldum cok zor durumdayim 8 aylik evliyim vajinusmus nedir duymadim bile evlennce ilk gece tanistim bu illetle kendi basima yenmek istedim vajinusmus tedavisi gormedim halledebilirim sandim zaman kaybim cok olduu yine zaman kaybii yasamak istemiorum bundan kendi basima nasil kurtulabilirim haydar duman recetesnimi uygulasam lutfenn yardim edin!
Aynen katiliorum bunun tedavisini de almak istemiyorum cunku cok zaman kaybettriolar bole bekleyincede zaman gdio iyiki buraya uye olmusum insallah bende egzerszlere basliycam regl mn btmesni bekliorum birde sunu sorucam ikinnca nasil p.grio ya kasilma olmazmi ikinnca ikindigin icin tamm grerkenmi ikinmak gerekCanım benim 4 aylık evliyim ilk 1 ay aynı şekil bende vajiydim canım ölümcül yanıyodu biraz giriyodu gerisi asla giremez diyodum ağlıyodum acıdan üzüntüden falan sonra burdakileri okudum egzersiz yaptım annemi siğer evli arkdaşlarımı düşündüm. Onlar yapıyorsa ben niye yapamiyim dedim. Bir sabah ben yüzüstü yatar pozisyonda eşim üstte denedik ve oldu! Yavaş yavaş derin mefesler alıp ıkınarak denedim. Acıdığı noktada beklettim ve konsantre oldum ıkındım devam et dedim oldu. Sonrasında bütün derdim tasam bitmişti. Herkes yapabilir .yıllar kaybedenlere cok üzÜlüyorum. Kendi beynimizde bitiyo cünkü. Yapılamayacak bir şey değil.
Anestolmuu bu emla krem gbi bsey dmii hicbisekilde yan etki yapmadimi kizariklik sisllik vs.. banada yardmci olablirmsn?Kizlar merhaba. Oncelikle hepinize sabirlar diliyorum. Ben basardim. Sizede yardimci olabilmeyi diliyorum.
Vajinismus oyle lanet bisey ki insani hayata kusturuyo resmen. Hepinizi anlayabiliyorum.
Ben vajinayi asla dokunulamaz bisey olarak goruyodum. Kendimi temizlerken bile bakamiyodum. Uyelerin yazdiklarini okuya okuya kendimi gaza getirdim. Bir hafta boyunca okudum hic durmadan. Hatta nisanlim artik elimden telefonu almaya kadar getirdi konuyu. Ama yilmadim. Doktorada gitmek istedim ama kendi kendime yenebilecegimi gormek istedim. Once ayna yontemiyle basladim. Kendimi tanidim. Yanaklarimin gerildigini hissettim o gun. Bi kac gun sonra parmak egzersizleriyle devam ettim. Kesinlikle onceleri igrenc geliyodu. Normal bi krem yardimiyla duz yatarak bacaklarimi karnima kadar cektim. Kendime bakmadan yapmam lazimdi. Gozlerimi siktim tamamen kapadim derin derin nefes alip biraktim. Nefes egzersizleride cok cok onemli. Denedim ve oldu. Serce parmagimi icimde hissettim. Bas parmagimida denemek istedim ama gulmekten yapamadim. Oyle mutlu olmustum ki kendi kendime yatagin ustune cikip dans ettim nisanlimi aradim anlattim devam etmemi soyledi ama yapmadim. Dusumu aldim o mutlulukla uyudum. Sonra internette anestolu buldum. His kaybi yasatiyo yaziyodu. Bi kac gun sonra eczaneye gittim hemen aldim. Dis etlerimde denedim anestolu. Agzim saniyeler icinde uyusmustu. Kendimi hazirladim. Nisanlimada soyledim. Ve bugun tamda 2 saat once anestolu kendime surdum. Yavas yavas denedik. Cok sukur icimdeydi. Anestol sayesinde canimda yanmadi. Etkisi gecince yine bisey hissetmedim ama sonucta icime girmisti ve bu oyle guzel biseydi ki anlatamam. İlk uc iliskide bisey hissedilmemesi cok normalmis zaten. Ben yendiysem herkes yener. Bu arada ilk denemelerimizde zorlamadan dolayi kanamam oldu ve uc gun surdu. Bugunde denedigimizde yine kan geldi. Tam olarak yirtilanada kadar kanama olmasi normal. Korkmayin. Kendinize guvenin. Yapabilirsiniz.
Ne sislik ne de kizariklik olmadi. Emlayi almayi dusundum ama o kadar para vermek istemedim. Anestol ucuzda bisey. Bazi insanlarda alerji yaparmis bende yapmadi. Olumsuz dusunme. Once kremi ince derinde dene. Bakalim neler oluyo. Ondan sonra rahatlikla kullanabilirsin :)Anestolmuu bu emla krem gbi bsey dmii hicbisekilde yan etki yapmadimi kizariklik sisllik vs.. banada yardmci olablirmsn?
Ne sislik ne de kizariklik olmadi. Emlayi almayi dusundum ama o kadar para vermek istemedim. Anestol ucuzda bisey. Bazi insanlarda alerji yaparmis bende yapmadi. Olumsuz dusunme. Once kremi ince derinde dene. Bakalim neler oluyo. Ondan sonra rahatlikla kullanabilirsin :)
Kesinlikle denemelisin. Onun sayesinde atlattim bende :)Slm cnm kadın doğum doktoru ilişkide zorlandığımı söylediğimde bana da anestol krem vermişti ama o zaman vajinal mantarla boğuştuğum için kremi bi kenara atmıştım,yazıklarını okuyunca onu da denemem gerektiğini fark ettim,
Canim hani cisini yaparken kendini kasip tutuyosun ya iste o kasi sen yonetiyosun. Onun disinda bi kas yok. İliski sirasindada onu sikip sikmamak senin elinde. Yonetmeyi ogreniyosun egzersizlebende egzersizlere baslamak istiyorum idrar yaparken tamam tutp birakiyom ama onun disinda hangi kas onu anlayamadim biri anlatsin ne olurrrrr
merhaba arkadaşlar evlendikten 17 ay sonra yenebildim bende bu hastalığı hatta yeneli daha 1.5 ay oldu.Bu forumda yendim başardım yazısnı görünce kendim tekrar başarmış kadar mutlu oluyorum çok zor bir hastalık Allah hepimizin yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?