Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim, ve gerçekten herşey kafada bitiyor, gerçekten bunu başarabileceğinizi kendinize inandırın.

Psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim, ve gerçekten herşey kafada bitiyor, gerçekten bunu başarabileceğinizi kendinize inandırın.
Bencede kesinlikle psikolojik destek şart ben dahil herkes ya hallederim olur yaparım diye düşünüyoruz tabi psikolojik destek almadan yapanlarda var ama en güzeli öyle bir destekle ilerlemek sıra sıra kademe kademe o zaman herseyi gayet iyi kavriyoruz zaten 1 hafta adet aram dahil 4 haftada bitti kabus ya ödevler egzersizler o kadar önemli ki ben 1 ay misafir kabul etmedim çalışan bir bayanım akşam eve gel yemekle uğraş sonra hep yatak odama çekilirdım ama bir kere bile yaa bu aksam yapmiyim demedim 23.00 24.00 lerde yaptığımı biliyorum sabah 06.00 da uyancam ama dedim bırakmak yok bir kerede o yatak odasindan egzersizimi yapamamis olarak çıkmadım ne olur ertelemeyin arkadaşlarım benim için doktora girmekte devrimdi ama gittim oldu sizde basaricaksiniz yürekten inanıyorum

Merhaba, daha iki hafta önce buraya yazıp yardımlarınızı beklediğimi yazmıştım ve bugün başardığımı yazmak için geldim :)

Öyle uzun uzadıya bir şeyler yazmak istemiyorum. Çünkü herkesin sorunu, çektiği sıkıntılar aynı. Benim hikayemin diğerlerinden hiçbir farkı yok. Buradaki herkesle aynı kaderi paylaşıyoruz. İnşallah sonuç olarak da yenemeyen arkadaşlarla aynı finali yaşarız.

Ben atlattım, en zor aşamayı geçtim. Egzersizleri hiç aksatmadan ve kararlılıkla yaptım. Buraya başarı hikayesini yazan herkese sonsuz teşekkürler. Bu hastalığı atlatmamın en önemli sebebi bu hikayeler oldu. Bana yol gösterdiler. Bu hastalıkla cebelleşen diğer arkadaşlar darısı sizin başınıza. Egzersizleri ihmal etmeyin. Ben denedim ve oldu. Eminim sizin de olacaktır.

Merhaba tekrardan..

Buraya yazmıştım vajinismusu yendim diye. Eşimle birkaç defa deneme yaptık ve bir sorun yaşamadım. Ama bu defa başka bir sorun baş gösterdi. Eşim ilişki sırasında çok heyacan ve stres yapiyor ve ilişkiye adapte olamıyor. İnternetten araştırdım, vajinismuslu kadınların eşlerinde genelde yaşanan bir sorunmuş. Bizim için artık bir terapiste gitmek şart oldu. İstanbul'da bildiginiz iyi bir terapist varsa bana yazabilir misiniz : /

canım bugün yarın derken zaman çok hızlı geçiyor henüz basindasin hemen bindoktor a git saygın micozkadioglunu oneririrm kesinlikle

Aslı Dalan öneririm canım ve emin ol psikolojik olarak aşmak çok çok önemli

Dün bu sefer olacak yapabilirim deyip denedim pamuk çubuğundan bile korkan ben dilatörlerin en küçüğünü tamamen alabildim şoktayım gerçekten oluyormuş bu kadar mıydı bundan mı korkmuşum dedim bugün de bir büyük boyunu almayı başardım :) kalkıp dans ettim resmen uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.Umarım devamı gelir.Kendinize gaz verin yapabilirim deyin olmuyorsa derin nefes alın bekleyin tekrar deneyin.İş tamamen pes etmemekte bence ve düzenli yapmakta bu hafta her gün deneyeceğim.

pes etmemek ve cok çalışmak tebrik ederim bu arada

Kızlık zarının o gün bozulmasından ziyade zarın esnek olması söZ konusu canım

Banada yardımcı olun bende 14 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum korkudan artık sevdiğim kişiyle bu duyguları yaşamak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…