Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar,

Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.

Teşekkürler,
Banada yardmci olurmsnz

Merhaba cnsel terapi mi aldınız acaba?
Banada yardmci olurmsnz
kızlaaaaarrrrrr rüya mı gercekmi bilemıyorum ama ben bu gece 1 saat önce allahıma çok ama çok şükürler olsunki başardım evet basardım dıyorum kendım bile ınanamıyorum.sasbahı bekleyeemdım:)))
3 yıl sonunda bunu bu kadar kolay bır sekılde yenecegımı hıc dusunemezdım bu sıtede bana yardımcı olan butun arkadaslarıma dilek84 bahar07 tebessum ya aklıma gelmeyen dıger arkaslarım hepınızden allah razı olsun yardımlarınız sayesınde verdıgınız bılgıler sayesınde hem cahıllıgımı aştım hem bilinç altındakı sacma sapan fıkırlerımi duzelletınız.
Nasıl basaradıgımı çok kısa bır sekılde söyleyeyım detayları yarın ve dıger gunler uzun uzun anlatırım bundan sonra bende sıze destek olacagım. Tebessüm ve bahar07 arkadaslarımın tavsıyelerıne uyaak önce emla krem aldım ve gıletgelen jelını aldım bu ıkısını kullandım arkadslar sıze yemınederım bu sıtede kımse benım kadar cesaretsız ve korkak olamaz 3 yıl cektım arkadslar hıc ama hıc bısey hıssetmeyın penısın oraya gırecegı fıkrını benımseyemeyen arkadslar bende sızler gıbı dusunuyodum ama lütfen bunları unutun.bızler gercketen baska dunyada mı yasıyoruz ne. cocuklukmus yaptıklarımız penıs o kadar rahat gırıyokı bıde jelı kullanın.acı yooooookkkk penısın ıcınde oldugunu hıssedıyosunuz detaylar yarın benım cıkmam gerekıyo. hepınıze cok ama cok tsk ederım
Devamı ;
özlemersel canım ben 3 yıl esımın penısı hıc ıcıme alamadım bu emla ile 5 dakda oldu valla hala ınanamıyorum acaba tekrar aynı sorunu yasarmıyım dıyede korkuyorum sureklı denemelere devam edecegım elayıda azaltarak tabi. ben burdakı arkadslarımın bana soyledıgı sekılde uyguladım yani şu sekılde tatlım önce kendımı rajatlamak adına sıcak bır banyoyay gırdım ve duş aldım ardından ilişkiye gırmdeden öncede emladan fındık buyuklugunde vajınamın ıcıne surebıldıgım yanı parmagımı sokabıldıgım yere kadar gıttım zaten benım parmak egzersızlerınde sorunum yoktu 3 parmaga kadar ıcıme alabılıyordum penıs korkum vardı acıyacak korkusu anlayacagın emlayı surdukten sonra hafıfı bır yanma oluyor. hemen gecıyor oda uyustugunun etkısı uyusmaya baslıyor 5-10 dak bekledım ben kremı surdukten sonra daha sonra da gıletgelen jelını 1 tupun yarısını kullandım yarısını esım penısıne surdu yarsısınıda ben vajınamın içine sıktım jelın hıcbır zararı yok canım ıstegıne baglı olarak kullanmya devam edebılırsın ama emlayı uzun kullanmayın dıyorlar. daha sonra ön sevısme gerceklestı ben önce uste ben olayım dedım belkı daha rahat olurum dıye baktım ben uste beceremıyorum ıcıme alabılıyorum ama esımın hareket etmesıne ızın vermıyorum en ıyııs dedım alta ben geceyım yıne aynı sekılde esım penısı elıle yerlestırdı ve hıcbırsey anlamadım ıcıne aldıgını hıssedıyosun ama acının aaa sı yok. sankı vajınan yıllardır penıs alamya lısık gıbıydı sonra esım gıtgel yaptı. hatta ben zevk bıle aldım dıyebılırım uyusuk olmasına ragmen kesınlıkle korkama canım kesınlıkle ılk fırsatında dene bu sıtede benden daha fazla korkakk emınım yoktur. yıllarıma uzuldum sevıncten dun gece hem aglıyorum hem guluyorum. o sevınc psıkolojısını senınde en kısa zamanda yasayacagına emınım basarılar.
Banada yardmci olurmsnz

simufer den alıntı

arkadaşlar merhaba.çok zorlu ve üzücü bir süreç bende tatdım bu duyguyu.büyük şehirlerde ve iyi eğitim almış bir çok insanda bu durum mevcut.tek değilsiniz buna inanın

bunu sizin gibi yaşayan milyonlarca kadın var.ama herşey yapabildikten sonra bumuymuş benim bu kadar korktuğum şey dediğiniz anda bitecek inanın.
ben nişanlıyken (şu an 17 aylık evliyim) bunu yapmaya karar vermiştik.ama bir türlü olmuyordu.ben kendimi o kadar kasıyordumki bir türlü giremiyordu içeri.çok seviyordum eşimi herşey çok güzeldi evlenecektik ama neden olmuyordu? çünkü hep bunu kötü bir olgu olarak duyduk etraftan korkutulduk,acı hissi beynimizde o kadar yer ettiki kaslarımız engel olmak istedi bu birleşmeye.

eşim çok anlayışlıydı.hep bana telkinlerde bulundu.beklerim sen nezaman hazır olursan o zamana kadar beklerim dedi... ama ben artık bu durumdan huzursuzdum olmalıydı ve bir kadın doğum doktoruna gittim.olayı baştan sona anlattım.büyükşehirde büyümüş, üniversite eğitimi almış ve kendini yetiştirmiş insanlarda bu duruma çok rastladıklarını belirtti bana sakin olmamı söyledi.

sessiz, oda sıcaklığının normal olduğu, kimsenin seni rahatsız etmeyeceği bir ortamda mümkünse banyodan sonra otur ve vücudunu tanımaya çalış dedi.hafif hafif parmak egzersizleri yap.o bölgende yırtılıp litrelerce kan gelecek canını yakacak bir durumun olmadığını farketmeye çalış dedi.

önceleri korktum kendi parmağımla nasıl yapabilirim dedim ya ben bozupta eşime bu durumu anlatamazsam düşünceside vardı aklımda çok ileri gitme sadece parmağınla tanımaya çalış vücudunu önerisi işe yaramıştı.parmak hareketlerimde kaslarımın nasıl kasıldığını hissedince ben bile buna şaşırmıştım.günden güne daha rahat olmaya daha fazla gevşemeye başlamıştım.
telefon edip teşekkür ettim ilişki sırasında istersem vajinal bölgeme ''emla'' isimli tüp kremi sürmemi ve daha rahat edeceğimi söyledi.böyleyi uyuşturup acı hissini kafanızdan silmenize yardımcı oluyor bu krem.2 defa bu kremle ilişkiye girdik baktımki kreme bile gerek yok artık kafamdan acı hissi tamamiyle silinip gitmişti artık zevk alıyor ve eşimle daha çok birlikte olmak istiyordum.

ve herşey bittiğinde bumuymuş bizi bunca zaman üzen, korkutan durum dedim.

kızlar korkmayın sakın, birlikte olduğunuz insan sevdiğiniz adam, atın kafanızdan acı,korku,kan düşüncelerini ve tadını çıkarın birlikteliğiniz.
Banada yardmci olurmsnz

Banada aciklarmsn neler yaptn nasl atlattin😔😔bu illetten kurtulmak istiyorum
Burada yazan tüm yöntemleri denedim ama önce kendimi psikolojik olarak hazırladım. Detaylıca anlattığım bi yazı da var ama her kadın farklı şekilde yenmiş mesela seni en çok telaşlandıran an ne zaman eşinle açık açık konuştun mu deneme yanılmalarda sana destek olmasını vs ?

Burada yazan tüm yöntemleri denedim ama önce kendimi psikolojik olarak hazırladım. Detaylıca anlattığım bi yazı da var ama her kadın farklı şekilde yenmiş mesela seni en çok telaşlandıran an ne zaman eşinle açık açık konuştun mu deneme yanılmalarda sana destek olmasını vs ?
Korku ve acı hissi insanın beyninde olark tasarlanıyor

Korku ve acı hissi insanın beyninde olark tasarlanıyor
En çok buna hazırlamalısın kendini birincisi gerçekten acı diye bir his yok imiş biz kendimizi kastığımız için acı hissediyoruz ikincisi ise korkuyu kendine dokunmaya başlayarak ayna keçeli parmak egzersizleri ile çözmeye başlamalısın sanki…

En çok buna hazırlamalısın kendini birincisi gerçekten acı diye bir his yok imiş biz kendimizi kastığımız için acı hissediyoruz ikincisi ise korkuyu kendine dokunmaya başlayarak ayna keçeli parmak egzersizleri ile çözmeye başlamalısın sanki…
Parmak egzersizleride kendi kendime yapamıyorum😔

Merhaba arkadaşlar. Hiç yorum yazan biri değilimdir ama isteyenlere yardımcı olmak istedim. 5 senelik ilişkimde cinselllik hiç denemedik bazı şeyler yaşadık ama birleşme olmadı. Evlenmemize 2 ay kala ilk defa denedik ve benim o kadar canım yandı ki yapamadım. Herhalde dedim evli değiliz ve bilinçaltımda tabular var. Kendim açık fikirli biriyim ama kabul edelim ki çocukluğumuzdan beri bazı şeyler bize dayatılıyor. Neyse evlenmeye 1 ay kala tekrar denedik ama ben kafaya koydum bu adam benim kocam olacak korkma felan diye ama yine olmadı ve o an vajinismus olduğumu anladım. Nişanlım ilk defa duymuş ve şaşırdı. Hiç beklemedim (aylarca yıllarca bekleyenler neyi bekliyor anlamadım) hemen doktor araştırdım iki doktor buldum. Birini tercih edip gittim. Daha yatar yatmaz doktor vajinismus olduğumu söyledi ama merak etme halledeceğiz dedi. Nişanlımla ilk seansa çağırdılar ama işinden izin alamadı gelemedi. Tek başıma doktora gittim doktor aslında eşimle olmamı istedi çünkü artık bakire olmayacaktım ve bazen kocalar sorun çıkarıyormuş. İlla şahit olmak istiyormuş. Neyse benim eşim öyle biri değil zaten biliyor benim bakire olduğumu ki olmasam da kabul ediyor. O kana felan ihtiyacı yok. İlk seans gerçekleşti ve kanamam olmadı o kızlık zarı dediğiniz şey de gitti kısaca. İlla kanama olmasına gerek yok dedi doktorum. Sonra evde egzersizleri yaptık. 2 gün sonra 2. Seansa gittim. İki gün sonra 3. Seansa gittim ve o gece birleşme çok rahatlıkla oldu. Bu sorunu yaşayan kim varsa öncelikle korkmasın. Hemen kendine doktor bulsun. Ayrıca lütfen para pul düşünmeyin ben o düğün telaşında doktora kredi çekip gittim inanın şimdi eşimde ben de 3 kere kredi bile çeksek yine giderdik doktora diyoruz sjsjsjsj siz de kesinlikle doktora gidin bakın 1 haftada halledersiniz. Ben yaptım siz niye yapamayasınız böyle düşünün. Her şey tamamen kafada bitiyor unutmayın.

X