Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canım benim ya çok sevindim şimdi hersey bambaşka olcak sırtından bir yük kalktı çok mutlu oldum

Nasıl başardınız doktor neler yaptırıyordiyenler bizede yardımcı olun lutfen

Zaten bence en önemlisi ayna egzersizi ben şahsen tanimiyomusum vajinami ama şimdi çok iyi biliyorum ıkınınca nasıl açılıyor sıkarsan nasıl kapanıyor hepsini görüyorum

Ne olur bende doktora gittim ama çöZüm olmadi bana yaşadığınız tedavi sürecinizi anlatirmisiniz ne olur yardim edin cok kötü durumdayim

Parmak egzersiz neyaptirdi doktor bende egzersiz yapamıyorum burda artık ayıp yok bugece ben üstte başını aldım hisettim de gitgelle yapmaya çalıştım ama tam alamadım bi cesaretle oturamıyorum ramak kaldı gircek ama böle baskı hisettim ben kaç kere yaptım bastiramadim ama burda okuduğum gibi üstte ben olunca daha iyi hisettim

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bide her 2 dkda wcye çişe gitme ihtiyacım oluyor heyecandan veya ıkırmaya çalıştığım için mi ki

herkeste oyle oluyo benimkide ben ustteyken daha rahartim ucunu yerlestir ikinabildigin kadar ikin ve popoya dogru gotur.

Merhaba ben de 11 aylık evliyim.ilk 10 gün ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım ama atlattım cok şükür. Ihtiyaci olanlara yardimci olabilirim.

Merhaba vajinismus mağdurlarından biri de benim maalesef. 8 aydır evliyim ve hala ilişkiye giremedik. Her gece ağlıyorum .. eşimin benden soğuduğunu hissediyorum.. sanki ilk zamanlardaki gibi bakmıyor bana elimde değil ki bu bir rahatsızlık ben de istemez miyim her kadın gibi normal bir ilişkim normal bir evliliğim olsun.. olmuyor işte.. kadın doğuma gittim hersey normal dedi.. hersey kafada bitiyor biliyorum ama olmuyor :'( burdaki başarı öykülerini de okudum biraz güvenim geldi. yavaş yavaş parmak egzersizlerine başladım. ALLAH rızası için vajinismus problemini çözen biri varsa bana yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

Canım egzersizleri hergün yaparsan emin ol kısa sürede olur ben psikolog eşliğinde aştim kendim yapamazdim ama ödevleri çok düzenli yaptım ve bitti

Nasil yendinizzz
Canım öncelikle allah yardimcin olsun. eminim ki bu meseleyi yakin bir vakitte halledeceksin.ben de ilk iliskimin basarisiz olmasiyla vajinismus oldugumu anladim ve internette arastirma yaptim burasiyla tanistim. Gercekten burada okuduklarimin cok faydasini gordum. Ama parmak egzersizleriyle vakit kaybetmektense bunu esimle yapmayı tercih ettim. Tabi bi de buradan ogrendigim kuiflex kas gevsetici ve anestol krem cok isime yaradi. Insanin yalniz olmadigini bilmesi diger bayanlarin da bunu yasamasi cesaret verdi ve esimin destegiyle asla pes etmeyerek 10 gün gibi bir surede bu meseleden kurtuldum. Inanin bana cok basit. Ve biz sadece canimizin cok aciyacagini cok kanayacagini düşünüyoruz. Bilincaltimizla alakali. Geciyor hanimlar. Ben yaptım siz de yapacaksınız

merhaba anestolu denedik bende hiçbir faydası olmadı.. doktor da bazıları alkolle çözüyormuş onunla da deneyebilirsin dedi. zorla içtiğim için kustum o da bir işe yaramadı :/ parmak egzersizleri yaptım bir iki defa güvenim geldi kendime... yazdıkça çaresizliğimi gördükçe ağlıyorum... Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok kötü bir durum çıkmazdayım :'(

Canım egzersizleri hergün yaparsan emin ol kısa sürede olur ben psikolog eşliğinde aştim kendim yapamazdim ama ödevleri çok düzenli yaptım ve bitti

canım özel psikologa mı gittin yoksa devlet hastanesinin mi psikologuna gittin?

yazınızı okuyunca gözyaşlarıma boğuldum ağlayarak yazıyorum şuan. ALLAH ım inşşalah banada nasip eder. psikolojim çok bozuk çok kötüyüm çıkmazdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…