- 2 Haziran 2016
- 3
- 0
- 32
Aynen benim gibisiniz sizde bende bacaklarim acikken kesinlikle yapamiyorum ama az actigim zaman hissetmiyorumVajinismuydum bilmiyorum ama evlendikten sonra bende iliskiye giremedim. Bacaklarimi actigimda kendimi cok kasiyor duvar gibi oluyordum. Esime izin vermiyordum. Sagolsun hic takilmadi o da bu konuya. Bi gun ben uste gectim cok cok az girmistir herhalde cok aci hissediyordum biraktik. Bu sekilde 3 ayimiz gecti yaklasik.
Bir gun sirt ustu yattim acimayacak diye telkin ettim kendimi ve bacaklarimi hafif araladim cunku tam acinca boslukta gibi hissediyodum kendimi ve kasiyodum. O sekilde denedik ve hic aci hissetmedim hemen oldu. Sonraki bi kac denememizde de pozisyon degistirmedik ve alistim.
Buradaki arkadaslara tavsiyem dedigim sekilde deneyin o bolgeniz gerilmedigi icin cok rahat oluyo. Sonra bu kadarcik sey icin mi o kadar zaman direttim diyosunuz.
Bence hiç düşünmeden Murat ulusoy u öneririm 1 saatte bitiyor her şey ben yeneli 6 gün oldu ve 6 beraberliğimiz oldu ve isteyerek oldu kesinlikle öneririmmerhabalar. 20 aylık evliyim ve malesef vajinusmus vakaasıy-dım. :) 2 yıla yakın çok üzüldüm çok ağladım ayrılma noktasına geldik eşimle. gecensene 3 ay boyunca psikiyatriye gittim 3 ayda 1 parmak 1 boğumdan öteye geçemedim. daha yıprandım ne ödev yapmak istiyordu canım n
Hayır hiç te benim basit değildi dokunamıyordum bile zaten o yüzden 4 yıl çektim hipno terapi yasıyor ve rahatlatoyor sonrasında sen zaten aparatları kendin yapabiliyorsun sonra deneyime geçiyorsun bize bile 1 gün dedi biz inanmamıştık ama 4bin lira aldı 1 saate bitti halloldu şu an kendim istiyorum ilişkiyş zaten doktor o kadar eminki 4 bin istiyor 1 günde kurtarıyor seni bunu garanti ediyorNekadar ücret aldı yani senin okadar az sürdüğüne göre rahatsızlığın çok büyük değildi
Aman ne kadar uzun sure olmus gordum yaziyim dedim erzurumdan cik ankaraya git sorununu yen cocuklarin olsun sonjnda bisan iste buda benim hayatim. Bosa cekmisim bu cileyi erzurumda doktor mu bulamadik neker cektik neler o gunler aklima geldi hicbiseye degmezmis sadece cocugum var simdi onun icin yasiyoru.canım bende ankarada bi psikoloğa gittim ama olmadı hera klinikte nasıl bir tedavi uyguladılar bana anlatırsan sevinirim bende 4 yıldır evliyim gitmediğim psikolog kalmadı artık umudumu yitirdim verilen ödevlerden parmak egzersiziniyapamadım en son gittiğim psikologum iyiydi beni hayata bagladı ama bu problemim geçmedi nolur kısa zamanda bana acıkla cok sıkıldım artık
Herşey i hoşda ben anlamıyor dediklerini aparatı mumu parmağı nereye tam olarak yerleştiriosunuz et parçasından başka görünen bir yer yokkiZaten bence en önemlisi ayna egzersizi ben şahsen tanimiyomusum vajinami ama şimdi çok iyi biliyorum ıkınınca nasıl açılıyor sıkarsan nasıl kapanıyor hepsini görüyorum
ne mutlu işte size çocuklara sahip olabilmissiniz bizde görür müyüm, acep o günleriAman ne kadar uzun sure olmus gordum yaziyim dedim erzurumdan cik ankaraya git sorununu yen cocuklarin olsun sonjnda bisan iste buda benim hayatim. Bosa cekmisim bu cileyi erzurumda doktor mu bulamadik neker cektik neler o gunler aklima geldi hicbiseye degmezmis sadececocugum var simdi onun icin yasiyoru.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...smusu-yenelim.251269/page-21247#post-47111424 bu sayfaya gel canım yardım ederlerKimse yok muuuuuu
Arkadaşlar,
Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.
Teşekkürler,