Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Banada yardmci olurmsnz

Merhaba cnsel terapi mi aldınız acaba?
Banada yardmci olurmsnz
Banada yardmci olurmsnz

Banada yardmci olurmsnz

Banada aciklarmsn neler yaptn nasl atlattinbu illetten kurtulmak istiyorum
Burada yazan tüm yöntemleri denedim ama önce kendimi psikolojik olarak hazırladım. Detaylıca anlattığım bi yazı da var ama her kadın farklı şekilde yenmiş mesela seni en çok telaşlandıran an ne zaman eşinle açık açık konuştun mu deneme yanılmalarda sana destek olmasını vs ?

Korku ve acı hissi insanın beyninde olark tasarlanıyor

Korku ve acı hissi insanın beyninde olark tasarlanıyor
En çok buna hazırlamalısın kendini birincisi gerçekten acı diye bir his yok imiş biz kendimizi kastığımız için acı hissediyoruz ikincisi ise korkuyu kendine dokunmaya başlayarak ayna keçeli parmak egzersizleri ile çözmeye başlamalısın sanki…

Parmak egzersizleride kendi kendime yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Hiç yorum yazan biri değilimdir ama isteyenlere yardımcı olmak istedim. 5 senelik ilişkimde cinselllik hiç denemedik bazı şeyler yaşadık ama birleşme olmadı. Evlenmemize 2 ay kala ilk defa denedik ve benim o kadar canım yandı ki yapamadım. Herhalde dedim evli değiliz ve bilinçaltımda tabular var. Kendim açık fikirli biriyim ama kabul edelim ki çocukluğumuzdan beri bazı şeyler bize dayatılıyor. Neyse evlenmeye 1 ay kala tekrar denedik ama ben kafaya koydum bu adam benim kocam olacak korkma felan diye ama yine olmadı ve o an vajinismus olduğumu anladım. Nişanlım ilk defa duymuş ve şaşırdı. Hiç beklemedim (aylarca yıllarca bekleyenler neyi bekliyor anlamadım) hemen doktor araştırdım iki doktor buldum. Birini tercih edip gittim. Daha yatar yatmaz doktor vajinismus olduğumu söyledi ama merak etme halledeceğiz dedi. Nişanlımla ilk seansa çağırdılar ama işinden izin alamadı gelemedi. Tek başıma doktora gittim doktor aslında eşimle olmamı istedi çünkü artık bakire olmayacaktım ve bazen kocalar sorun çıkarıyormuş. İlla şahit olmak istiyormuş. Neyse benim eşim öyle biri değil zaten biliyor benim bakire olduğumu ki olmasam da kabul ediyor. O kana felan ihtiyacı yok. İlk seans gerçekleşti ve kanamam olmadı o kızlık zarı dediğiniz şey de gitti kısaca. İlla kanama olmasına gerek yok dedi doktorum. Sonra evde egzersizleri yaptık. 2 gün sonra 2. Seansa gittim. İki gün sonra 3. Seansa gittim ve o gece birleşme çok rahatlıkla oldu. Bu sorunu yaşayan kim varsa öncelikle korkmasın. Hemen kendine doktor bulsun. Ayrıca lütfen para pul düşünmeyin ben o düğün telaşında doktora kredi çekip gittim inanın şimdi eşimde ben de 3 kere kredi bile çeksek yine giderdik doktora diyoruz sjsjsjsj siz de kesinlikle doktora gidin bakın 1 haftada halledersiniz. Ben yaptım siz niye yapamayasınız böyle düşünün. Her şey tamamen kafada bitiyor unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…