Banada yardımcı olun bende 14 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum korkudan artık sevdiğim kişiyle bu duyguları yaşamak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum off
Ne kadar içten yazmıssın okurken çok duygulandım canım sana sorum şu bende içime alıyorum fakat 2-3 cm dışarda kalıyor ve kan yok sende kanama oldu mu? Ve kaç ayda hamile kaldın?Nasıl başardınız doktor neler yaptırıyordiyenler bizede yardımcı olun lutfen
Kizlaaaaarrrrr BAŞARDİM Coook mutluyum Burdaki yazılar acaip isime yazdı hepinize teşekkürler egzersizleri 3 haftada tamamladım ve sonunda oldu EnimAArkadaşlar,
Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.
Teşekkürler,
EU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
tabiki başaracaksın kendine güven ve inan hergun yap egzersiz cok önemli ara verme bunları yaparken meditasyon yap olumlama yap ben bunu yenicem kendime güvenim tam diye telkinlerde bulun ilk kulak çubuğuyla başladım en son mum dan aparat hazırladım p.... Boyunda ben yaptıysam herkes yapar cok korkaktım Can'ım cok tatlı cok acıyacak diye düşünmüştüm içime girdiğini anlamadım bile herşey guzel olcak inan ve devam et çalışmalara son hızYenen arkadaşları tebrik ederim inş bizede nasip olur başarmak
Benimde canım çok kıymetli inanki iğneden bile korkarak bayıldığı m olmuştur ama kulak çubuğunu serce parmagida soktum valla oluyomus dedim acimadi meğer sıktıgimdan olmadığını anladım