Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba kızlar.. iki hafta kadar önce bende burda vajınısmus derdinden muzdaribim yardımcı olur musunuz diye durum paylaşmıştım... Sadece 1 hafta parmak egzersizi yaptım. Çok şükür yendim bu sorunu sonunda. Bu problemi yaşayan her kimse sakın sıkıntı yapmasın kendisine. Üzülmesin, ağlamasın.. Ben bunu başarınca 8 aydır neden başarmak için mücadele etmemişim de hayatımı kendi kendime zindan etmişim diye düşündüm... Unutmayın bunu yenebilecek olan yine biziz. Yardımcı olmamı isteyen her kim olursa bana mesaj atsın. seve seve yardımcı olurum...

Nasıl başardınız doktor neler yaptırıyordiyenler bizede yardımcı olun lutfen
Ne kadar içten yazmıssın okurken çok duygulandım canım sana sorum şu bende içime alıyorum fakat 2-3 cm dışarda kalıyor ve kan yok sende kanama oldu mu? Ve kaç ayda hamile kaldın?

Kizlaaaaarrrrr BAŞARDİM Coook mutluyum Burdaki yazılar acaip isime yazdı hepinize teşekkürler egzersizleri 3 haftada tamamladım ve sonunda oldu EnimA

Allah hepinizi kurtarsın bu dertten ama o kadar kolay ki yeterki isteyin başaracağınıza inanın hepsi bu egzersiz ve zeytinyağı müthiş ise yarıyor

Yenen arkadaşları tebrik ederim inş bizede nasip olur başarmak
tabiki başaracaksın kendine güven ve inan hergun yap egzersiz cok önemli ara verme bunları yaparken meditasyon yap olumlama yap ben bunu yenicem kendime güvenim tam diye telkinlerde bulun ilk kulak çubuğuyla başladım en son mum dan aparat hazırladım p.... Boyunda ben yaptıysam herkes yapar cok korkaktım Can'ım cok tatlı cok acıyacak diye düşünmüştüm içime girdiğini anlamadım bile herşey guzel olcak inan ve devam et çalışmalara son hız

Benimde canım çok kıymetli inanki iğneden bile korkarak bayıldığı m olmuştur ama kulak çubuğunu serce parmagida soktum valla oluyomus dedim acimadi meğer sıktıgimdan olmadığını anladım

Kesinlikle rahat olmak ilk şart basta zor gibi geliyor tuhaf bi his gibi ama parmak egzersizleri bunu çözmek icin acayip etkili bir yöntem ve en önemlisi inanc yeneceğine inanmak acı yok yemin ederim

Vajinismuydum bilmiyorum ama evlendikten sonra bende iliskiye giremedim. Bacaklarimi actigimda kendimi cok kasiyor duvar gibi oluyordum. Esime izin vermiyordum. Sagolsun hic takilmadi o da bu konuya. Bi gun ben uste gectim cok cok az girmistir herhalde cok aci hissediyordum biraktik. Bu sekilde 3 ayimiz gecti yaklasik.

Bir gun sirt ustu yattim acimayacak diye telkin ettim kendimi ve bacaklarimi hafif araladim cunku tam acinca boslukta gibi hissediyodum kendimi ve kasiyodum. O sekilde denedik ve hic aci hissetmedim hemen oldu. Sonraki bi kac denememizde de pozisyon degistirmedik ve alistim.

Buradaki arkadaslara tavsiyem dedigim sekilde deneyin o bolgeniz gerilmedigi icin cok rahat oluyo. Sonra bu kadarcik sey icin mi o kadar zaman direttim diyosunuz.

Arkadaslar oncelikle Rabbim hepmzn yar ve yardimcisi olsun insallah asla ama asla umidnizi yitirmeyin..ve daima inanin zmn zmn biktgnz usandgmz anlar olacak ama dua edin..bnde bu sorunu yasadim ve kndi cabalarmla burdan aldgm tuyolarla cok sukur yendim ve elmden geldgi kdr yrdmci olmayi bi borc bildm..tabi kisiden kisiye degisebilir durumlar ama bn kndi tecrubemi pylsmya calscgm..bna gore prmk egzerszi yda dger csmler bstan bu yna soguk bakiyordm cnku onmli olan esle bunu ynmek dye dusunuyorm tabiki onlrnda fydasi vrdr mutlaka yapabilenleri icn..tabi bnm ynme surecm bi defada olmfi onclkle pnsn bs kismi biraz albldm bi sure bu bile dvm etti henz dha gitgel cok ypmiyordu esim..sonrsnda esim dizustu gbi otrdu bnde yuzum ona donuk drdum kollarimi arkmda duran koltk olur sehpa olur artik ondn tuttum ve kollrmdan destek alarak klca kismimi yukari kldrdm yrden kesildi baya vucudum belden yukarisi dike ykn sekilde snrasnda brz ikinarak ve pnisi asagi dogru iterek oldu git gelde ypbldk cok aci hsstmedm sadece gdip glrkn aclma olurkn brzck oluyo ama kesnlkle dynlblr sekilde ve ztn vjna kavriyo drek ve bi kere bsrdgnzda dger denmelerde drek yerini buluyo snra yvs yvs aciliyo kndisi hem sz hem esnzn destegyle..bnce dogru aci ve pozsyon ck onemli..bnde elmdn gldgnce pozsyonu anltmya clstm..vebale grmek de istemiyorm bu yuzden brzda cekndm kimseye ynls bilgi vrmk istemm bu bnm yontemimdi umarm isinze yarar hanmlar..inanin ki olacak az kldi bi vakti saati var sadece..

3 yıllık evliyim hala vajiliyim dün ağlamaktan yine bi cagr etken plastik çubuğu (kalemden biraz kalin) bebe yagi ile içime aldım inanamadimmmm hala şoktayım girio oraya bişey girio ve hiç acı yok mutluluktan ağlamalar inanılmaz biseydi kararlıyım egzersiz yapıp yenicem bugün. Eşim evde diye yapmadım ama yapicam allahimmm hepimize yardım etsin ben intiharın eşiğine geldim artık allah çok büyük bana bi umut bi ışık vedi...neolur bana destek olun yalvarırım

Öncelikle bu başlığı açan ve katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Benim için grup terapisi gibi oldu burası ve sırf bu yüzden üye oldum siteye. Umutsuzluğa düştüğüm anlarda yazılarınızı okuyup cesaretimi yeniden topluyorum. Ben bu illeti 5 yıldır yaşıyorum ama adını internet araştırmalarım sayesinde 1yıl önce koydum. Bir hastalık olduğunu o zaman fark ettim. Çok stresli dönemler yaşamıştık ve hep ona bağladık. Neden olarak gördüğümüz sıkıntılar ortadan kalktı, yine başka nedenler aradık. Hiç aklımıza gelmedi böyle bir şey. Doktora gitmeyi düşündüm ama buradakileri okuyunca kendim başarabileceğime inandım. Birkaç gündür egzersiz yapıyorum. İlk önce ayna, sonra serçe parmağı tek boğum. Ama bir boğumdan fazla ilerletememiyorum. Dün orta parmağımı denedim yine tek boğum sokabildim, sokup çıkarabiliyorum da ama daha fazla ilerletemiyorum. Emla krem de aldım. Bir de onla deneyeyim dedim. İnşallah başarırım. Çok çok çok üzülüyorum, sinirlerim çok bozuk. Ağlayıp duruyorum. Üzülmesin diye bu kadar kötü olduğumu eşime belli etmemeye çalışıyorum. Başarabileceğim günü dört gözle bekliyorum. İnşallah tez vakitte ben de burada başardığımı paylaşarak aynı dertten muzdarip olan diğer kadınlara sizin gibi umut ve cesaret kaynağı olabilirim. Ben henüz başaramadım ama başaracağıma inanıyorum ve burada buna katkıda bulunan tüm iyi yürekli güzel insanlara teşekkür ediyorum...

Arkadaslar merhaba ben de bu konudan cok muzdarip biriyim 7 aylik evliyim psikolojik destek de aldim ama hala ilerleme yok evliligimin ilk aylarindan beri bu baslik altinda yazilanlari okuyorum ve inanin hepinize dua ediyorum cunku ceken bilir cok iyi biliyorum... ben doktorumun verdigi parmak egzersizlerini dahi yapamiyorum, her husrana ugradigimda sizin yazilarinizla tekrar gaza geliyorum ama hep husran bana ozelden msj atip destek olup yardim ederseniz cok memnun olurum... Allah hepinizden razi olsun..

Ben iki parmak egzersizi yapiyorum nezaman penisi denemeye baslamaliyim yardimci olun lutfen doktor iki ay daha gerektigini soyluyor ama beklicek takadim kalmadi

Günaydın bayanlar size bir şey sorabilir miyim ben vajinusmustum fakat yendim Allaha şükür ve ilişkiye girmeyi başardık fakat şimdi başka bir sorun var benim ilk kanamam biraz fazla olmuştu ama doktor kalın yapılı bir zar demişti o yüzden fazla onemsemedik ama bugün 3.gün ve benim vajina bölgede yanma şişlik ağrı ve kanama var doktora gidebilecek bi yerde değilim bilginiz varsa bu konudan bilgi verebilir misjinz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…