Merhaba hanımlarrr , bende sonunda başarı hikayemi yazacağım için çok mutluyumm:))
Öncelikle şunu söyleyeyim, ben çok ağır bi vakaydım.
Çocukluğumdan itibaren cinsel organlardan çok haz etmezdim, hatta ergenlik döneminde bu tiksintiye dönüşmüştü.
Bu tiksinti yıllar geçtikçe okadar büyüdü ki artık gözle görmek bile dayanılmaz geliyodu. Niye böyleyim diye de çok kafama takıyordum.
Sonra tesadüfen bir gün gazete okurken haydar dümenin röportajına rastladım, vajinismustsn bahsediyordu ve diyorduki;"öyle hastalarım var ki cinsel organına bakamıyor dokunamıyor, taharet alamıyor" , o yazıyo okuyunca o kadar sevinmiştimki yalnız olmadığım için, ben sadece kendimi bu durumda sanıyordum çünkü.
Bu kez başladım vajinismusu araştırmaya, araştırdıkça bakıyorum evet bendeki belirtiler bunlar ama bekardım küçüktüm cinsel ilişki durumum zaten olmamıştı, acaba vajinismus muyum soruları vardı hep kafamda.
Hatta yazdığım mesajlara ulaşabilirseniz yıllar önce yazmıştım buraya, daha evlenmemiştim ama vajinismus olabileceğimden şüpheleniyorum diye. Beni kovan dalga geçen bi tip olmuştu hatta burda:/
Bunları yazıyorumki bakın benim durumum çok derin diye. Çünkü bazıları evlendiğinde ilk kez duyuyor,tanışıyor vajinismusla. Ben ise resmen hazırlık yapmışım çocukluğumdan itibaren. Düşünün bu düşünceye lisedeyken kapıldım , şuan bunu yaşıyorum ve 30yaşındayım.
3yıllık evliyim, ve tabiki beklendiği gbi vajinismustum.
Ayriyetten ben panik atak hastasıyım. Yani normal bi insandan çok daha büyük tepkiler veriyordum ilişki denemelerinde.
Baktıkki kendi başımıza halledemiyoruz, doktora gittik kızlar. Ama ben kesinlikle parmak egzersizi falan yapamazdım, mümkün değil yani. Neyseki gittiğim doktor da parmak egzersizi falan yaptırmadı, bu beni çok mutlu etti. Ataşehir de gittim ben,( dilek öcal) ya o kadar tatlı bi kadın ki , beni çok güzel rahatlattı, o kadar umutsuzdum ki , bana çok güzel umut verdi. Ben doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum, zaten %100 başarı garantisi veriyor, illaki bir çok iyi doktor vardır ama ben başka biriyle yapamazdım. O hem güzel şevişmeyi, zevk almayı öğretiyor hem de vajinismusu yenmemizi sağlıyor. Geçmişimi anlattım size, çok derindi benim sorunum, çok şükür atlattım,tedavi süreci bittiğinden itibaren hiç başarısız bi denememiz olmadı.
Hanımlarrr şunu söylüyorum sakın ama sakın ertelemeyin ve doktora gidin. Kendiniz yapabiliyorsanız ok ama ben asla doktorsuz yapamazmışım farkı gidince anladım. Siz de gidin , para biriktirin , kredi çekin, altın bozdurun ne biliyim ama muhakkak gidin. Yok 2aymış 2yılmış beklemeyin lütfen.
Çözümü var , inanın buna :*
Şu yazıyı yazmak benim için bi rüyaydı ya... İnşallah sizinde rüyanız gerçekleşecek :)