Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bence dene esine cok buyuk bi supriz olur onlarada hak vermek gerek hade artik egzersiz zamani

çok sağolun ya nasıl destek oluyorsunuz bi bilseniz Allah hepinizden razı olsun. evliliğimizin son demlerini yaşıyoruz ayrıldık koptuk kopacağız saygı sevgi bitmek üzere. eşimde psikolojik olarak çöktü birgün ii birgün kötü buda dengemi sarsıyor. ama bu gece kesin ve net konuşacağım yarında krem vs. alıp egzersizlere başlayacağım ölüm yok ya ucunda. bide cesaret hapı gibi bişi olsaydı ne iyi olurdu tekrar teşekkürler iyi kötü yazacağım

inşallah.. lütfen dua edin. Allah bu derdi yaşayan bütün arkadaşlarımada güç sabır cesaret versin inşallah iyi haberlerle dönerim

Yok valla cnm adet araya girmisti yeni denedik iste yariya kadar giriyo parmak cok iyi yapiyorum hic bisi anlamadim yine binlerce sukrediyorum ama yani diyorum ne fark ediyo esim dun gece dedi baya iyi ama hepsi girmiyo onerecegin bisi varm farkli bi bisi belki

Zor biliyorum ama gerçekten sakin ol kimisi ilk üstte çok rahat yapıyo ama ben eşime bırakmıştım hakimiyeti ben sadece dur ilerle falan dedim gerçekten yapmisin bişey kalmamış duvar falan yok ne olur zaman kaybetme

Cnm eger zorlanirsan prezarvatif parmagina gecir ustune kayganlastirici sur iyi bi kayganlastirici olsun lubrican cok iyu bi kayganlastitici doktor tafsiye etmisti bunlar sana kolaylik saglar

Yok ben daha o dereceye gelmemisim kontrol bende ben yapiyorum bi kac pozisyon deniyoruz ama ayni

Merhaba ,
Uzun zamandir yorumlari okuyorum ama bir türlü adim atamadim , bugün artik kararimi verdim. basarabilirim, inaniyorum kendime... Yalniz destege ihtiyacim var . Yedi aylik evliyim. tek parmakla hic sorun yasamadan egzersizimi yapabiliyorum. ama daha fazla bir ilerleme kaydedemedim
Lütfen bana yardimci olun.

Merhaba ben de vajinismus belasını çekenlerdenim burada başarı hikayelerini okuduktan sonra dilatör seti aldım içinde kitap ve egzersizleri gösteren bir video var kayganlaştırıcımı da sipariş ettim bu hafta başlayacağım egzersizlere umarım başarılı olurum nişanlıyım ve yaza düğünüm var düğüne kadar bu illetten kurtulmak istiyorum.Destek olursanız sevinirim İlerleme kaydedebilirsem buradan sizlerle paylaşıcam bana şans dileyin

açık söyliyim evlenmeden ilişkiye karşı değildim yani düşünce olarak. hep rahat konuşabiliyordum bu konuyu ve sorun yaşayacağımı hiç düşünmedim ama ilk denediğimde korku hissettim ve denemeye devam ettikçe de ağlama krizlerine giriyordum kendimi kötü hissediyordum.nedenini internetten öğrendim.Tutucu aile yapısı ve bu konuda yanlış bilgilendirme sonucu bu halde olduğumu anladım.yani neden olduğunun farkındayım artık.Ben tam tersini düşünsem de içten içe bakire olmam gerektiği beynime işlenmiş küçüklükten beri ve burda okuduklarımdan sonra da emin oldum aynı şeyleri yaşadım çünkü.

Sayfayı takip ediyordum ama yeni kayıt oldum bende bu illetti çekiyorum.İlk zamanlar hep denedik ama ben katılıp acı çekiyordum.8 ay oldu evleneli ama birleşmeyi yaşayamadık.Ben 4 ay olduktan sonra psikoloğa çıktım ve benin ilk muane olmam gerektiğini söyledi ilk muane oldum sorunun doktor fiziksel olduğunu vajinamin genisletilmesi gerektiğini söyledi yani bildiğiniz amaliyat ilk şok oldum dr da olsa güvenmedim 4 farklı doktora da çıktım hepsi aynı şeyi soledi 100 kadından birinde fiziksel sorun olabilirmiş sonra amaliyat oldum. 1 ay iyileşmem sürdü doktora gidip muane oldum ve artık iliskiye girebilirsin dediler şimdi de hüsran psikolojik olarak izin vermiyorum kasiliyorum korkuyorum sanki boğulacak gibi oluyorum.Artık eşimde bozuluyor farkediyorum evliliğimi etkiliyor dün aynı denemek istedik olmayınca sinir krizine girdim Allah aşkına yardımcı olun.Bide bikere birleşme yaşandı gibi oldu hemen çektim kendimi ortamda çok yanma hissediyorum bu normal mi ? Lütfen yardım edinnn

Merhaba ben de vajinismus derdinden muzdaribim. Dört senedir evliyim ve evliliğim zehir oldu. Bunalıma girdim. Çevremde yardım alabileceğim insanlardan geçtim, bu konuyu konuşabilecegim biri bile yok. Bu derdi yenen ve bana destek olabilecek, yol gösterecek biri varsa lütfen bana özelden yazabilir mi

Bende maalesef bu dertten muzdaribim yarısından çoğunu aldım fakat kan yoktu. Şöyle bir sorun yaşadım 16 yaşındayken ağırlık kaldırdım ve biraz kanamam oldu kızlık zarım o gün bozulmuş OLABLİR mi? Bekliyorum yorumlarınızııı

merhaba kizlar,
ben iki hafta önce buraya yardim istemek icin yazmistim, sagolsun Mltmft , cvn ve ftre arkadaslarim bana özelden yazip destek oldular. onlara sorsak bisey yapmadik diyorlar ama inanin bu isin en agir en zorlayici olan tarafiymis tek basina kimseyle konusup paylasmadan destek almadan cabalamak. onlar bu isi basarmamda en büyük adimlari atmama vesile oldular. ömür boyu dualarimda olacaklar
ben dün itibariyle yendim insallah bu korkuyu cok sükür. korku diyorum , cünkü anladim ki icimde ne kadar korku yok desemde korkuyormusum. ve korkacak bisey yokmus meger..
simdi bana destek olan arkadaslarim gibi ben de destek olmak icin hazirim. bu sorunu yasayan arkadaslarima elimden gelen destegi vermeye hazirim . insallah kimsenin böyle bir sorunu kalmaz ...
sevgiyle kalin

Benim sorunum devam ediyor 11 aylık evliyim 8 aydır tedavi oluyorum ama takılı kaldım egzersizde ilerleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…