Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar doktorları boş verin boşuna paralar dökmeyin hepsi boş siz kendi kendinizin doktorusjnuz her gün parmak egzersizi yapın vajeniniz git gide genişlicek durex kayganlaştırıcı sürün bol bol hem vajene hem penise önce penisi vajenin ucuna deydirin ve ıkının ıkınınca vajen penisi yutacak bu sırada popoya doğru ittirin bende yaklaşık 1 senedir evliyim burada okuduklarımdan deneyerek evliliyimin 3cü gününde başardım inan çok kolay bişeymiş biz fazla abartmışız istersenuz ilişkiden 1 saat önce kas gevşetici yarəm saat öncede sıcak banyo yapın ben böyle yaptm

Nasil yendin lutfen bizede ogretir misin?
canım zor değil aslında çok kolay biz büyütüyoruz kafada düşünsenize yüzyıllar öncesi vajinismus tedavisimi vardı kadınlar nasıl başarmış sizde öyle başarıcaksnz önce 2 gün parmak egzersizi parmaklarını güzelce yıka ve durex jeli sür bol bol ve parmaklarını vajenin üzerine getir ve bütün gücünle ıkınn parmaklarını vajen yutacak daha sonra vajenin içinde parmaklarını oynat içerisi alışsın. 2 gün böyle yap 3.gün ilişkiden 1saat önce kas gevşetici ardından sıcak banyo yap ilişkiye hazırlan penisi çok sertleşmeden vajenin üzerine koy bu sırada parmaklarınla vajenini biraz aç penisi üzerine koy ve ıkınnn yine tüm gücünle penisi vajen içine alıcak tabi penis hafif sertleşmiş olsun çok değil ondan sonra penisi popoya doğru ittir vajenin içinde bu sırada tabi bacakların iyice açılmış olsun popoya doğru ittirdimten sonra gerisi kolay ben aynen böyle başarmıştım penisi vajenin ucundayken popoya doğru ittirerek içeri girsin böyle kolay giriyor. çok basit aslında sadece sokmayı bilmiyor çogu kişi popoya doğru değilde yukarıya doğru ittiriyor penisi bu yüzden olmuyo

[QUOte_yap, post: 45172251, member: 737090"]Canim bende isteksizlik pek yoktu ama illaki olmayacak diye hep kaciniyordum. Ama emin ol beynimizin oyunu sadece ve aşılabilecek birsey kesinlikle basaracaksin
İnş aşarım çok zor bir durum sanki hiç yapamayakmisim gibi [/QUOTE]
Belki klasik ama inan ben hic yapamayacakmisim gibiydi ama kesinlikle asacaksin hiç merak etme

merhabalar :) bende vajinusmusu henüz çok yeni yendim..ama şuan için sadece tüm olarak içeri alabiliyorum..git
bende vajinusmusu yendim ama henuz cok yeni :) tam olarak alabiliyorum sadece..gitgellere falan baslamadik henuz..o asamada caniniz yaniyor mu farkli bi his olusuyor mu diye soracaktim size..

kaç yaşında evlendin canım ve daha önce hiçilişkiye girmişmidin

Bende sadece jinekolojik muayene korkusu var asilama yaptırmak istoyorum sorf bu korkudan dolayi yaptiramiyorum lutfen bi akil verin bana da

Ben aparatlarla egzersiz yapıyorum araya adet giriyo tekrar başa dönüyor her ay aynı seyler eşli denemeye bi turlu gecemiyorum kasgevsetici veya,sakinleştirici kullansam ise yararmi bide sprey çok yakiyomu ben emla kullanmıştır 2 gün boyunca yandim

kasgevşeticiler hiç bir işe yaramıyo.emla kremde yanması 30 sn geçmez.tahriş vardır ondan çok yanıyodur.adet ile arasında neredeyse 3 hafta var ihmal etme.önce tahriş varsa bi kaç gün bekle geçsin.sonra 3 gün günde 3 defa 45 şer dk aparatı jelle ve aparatın uç kısmına emla sür öyle çalış.3.günün sonunda denemeye hazır olucan aparatı çıkartıp vajina esnek iken deneme yap.sen sırt üstü uzan ayağını kaldır eşinde önündr diz çöksün.kontrol srnde olsun.nefes al verirken itttir yada sıkıca ıkın öyle ittir.sendr şaşıracaksın nasıl girdiğine

Doktorun muayenesinde nasıl yaptınız lütfen anlatinnasil bir tedavi uyguladı size eş denemesine bi turlu gecemiyorum nolur yardim

Bende çok sınır oluyorum 10 kere tuvalete gigmektn sanırım stresten oluyo

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim vajinismus sorunum var. ne yapacağımı bilmeden günlerim geçiyor hergün dahada umutsuz hergün dahada ucukör düşünceler sarıyor. malatya da yaşıyorum. parmak egzersizini hiç deneyeceğimi düşünemiyorum ama artık herkes bebek bekliyor benden sorunu kimse bilmiyor ve eşim artık dayanamıyorum yeter artık demeye başladı böyle olursa yollar ayrılacak falan dedi çok üzülüyorum ve çok çaresizim

Parmak egzersizi yapamıyosan burda çoğu arkadaş ilk önce kulak çubuğunu streçleyip deneyip başardılar. İstersen mesaj atabilirsin yardımcı olmak isterim

Arkadasim korkacak hicbisey yok öyle korkunc bisey olsa insanin dogasinda olur muydu hic boyle dusunerek kendini motive et bos yere 3yilini vermissin daha fazlasina izin verme esinede kendine de bosyere stres yapiyorsun muhakkak ki o seni tetiklemek icin boyle seyler soylemis daha fazla bu stresle yasamadan bi yerden basla devami gelecek ve ne kadar rahatlaycaksin

kendinizi ilişkinin akışına bırakıp birbirinize dokunduğunuzda eşinizin g noktasına tahrik edici dokunuslar yapması sizleri rahatlatmıyormu merak ediyorum yani ilişkinin akışını daha sakin sabırlı ve duygulara yönelik olması gerekiyor bence ufak dokunuslarla ilk önce bayanın ilişkiye bedenen hazırlanması gerekir diye düşünüyorum. böyle bir sorunum yok sizleri anlamak kolay degil tabiki ama nacizane böyle düşünüyorum umarım hepiniz aşarsınız hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…