Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Hala ilişkiye giremedik. Evliliğinin 4 üncü ayında ve 10. Ayında kadın doğum uzmanlarına gittim ikisi de aynı şeyi söyledi. Kizlik zarı yapısının sert olduğunu ancak ilişkiyi etkileyecek kadar büyük bir problem olmadığını söylediler. Beni bir psikiyatriste yonendirdi. Gittim parmak egzersizi verdi çok denedim yapamadım doktor biraz tersledi yapmayacaksan gelme falan dedi tekrar gitmedim. Ama çıkar yol bulamıyorum. Nolur bu sorunu asanlar bana yardım edin. Kocamı çok seviyorum çoook. Çocuk sahibi de olmak istiyorum aile olmak istiyorum nolur bana yardım edin. Bazı arkadaşlarıma anlattım durumumu ama yardımları olmadı. Çeken bilir derler ya bana tecrübelerinizi anlatın lutfen.. Dilek tuttum dileğimin gerçek olmasına yardım edin..

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim vajinismus sorunum var. ne yapacağımı bilmeden günlerim geçiyor hergün dahada umutsuz hergün dahada ucukör düşünceler sarıyor. malatya da yaşıyorum. parmak egzersizini hiç deneyeceğimi düşünemiyorum ama artık herkes bebek bekliyor benden sorunu kimse bilmiyor ve eşim artık dayanamıyorum yeter artık demeye başladı böyle olursa yollar ayrılacak falan dedi çok üzülüyorum ve çok çaresizim

Arkadaşım bende 1.5 yıldır evliyim birleşme hariç hersey oluyor ama orda kendimi deli gibi sıktığım için olmuyor du en sonunda dayanamadım ve arastirip iyi bir doktora gittim inanin asla yapamam dediğim şeyleri yapıyorsunuz ve ben 1 ay da aştim sorunumu şimdi benden mutlusu yok ne olur daha fazla erteleme

canım zor değil aslında çok kolay biz büyütüyoruz kafada düşünsenize yüzyıllar öncesi vajinismus tedavisimi vardı kadınlar nasıl başarmış sizde öyle başarıcaksnz önce 2 gün parmak egzersizi parmaklarını güzelce yıka ve durex jeli sür bol bol ve parmaklarını vajenin üzerine getir ve bütün gücünle ıkınn parmaklarını vajen yutacak daha sonra vajenin içinde parmaklarını oynat içerisi alışsın. 2 gün böyle yap 3.gün ilişkiden 1saat önce kas gevşetici ardından sıcak banyo yap ilişkiye hazırlan penisi çok sertleşmeden vajenin üzerine koy bu sırada parmaklarınla vajenini biraz aç penisi üzerine koy ve ıkınnn yine tüm gücünle penisi vajen içine alıcak tabi penis hafif sertleşmiş olsun çok değil ondan sonra penisi popoya doğru ittir vajenin içinde bu sırada tabi bacakların iyice açılmış olsun popoya doğru ittirdimten sonra gerisi kolay ben aynen böyle başarmıştım penisi vajenin ucundayken popoya doğru ittirerek içeri girsin böyle kolay giriyor. çok basit aslında sadece sokmayı bilmiyor çogu kişi popoya doğru değilde yukarıya doğru ittiriyor penisi bu yüzden olmuyo

inşallah yazdıklarınız banada yardımcı olur dün başladım parmak egzerzisine kulak çöpünün hepsi giriyor içeri de parmağımı zyaglayıp soktugum zaman sanki vajin darlasıyor..bugun 2nci günüm yenmem lazım bu illeti..herseye engel...3 gün önce ilişki esnasında korktum eşimde haklı olarak sinirlenip bıraktı..dile kolay 4.5 yıl oldu evleneli :KK43: bende cok sıkıldım..evde huzursuzlugada sebep oluor cinsellik olmayınca..psikolojim allak bullak...p..ucu giriyor hissediyorum ama bir duvar engeli var gerisi girmiyor :KK43:

arkadaşlar 4 yıl bu sıkıntıyı yaşamış bir arkadasınız olarak bu durumdan herkesin kurtulmasını dilerim evliliği nekadar olumsuz etkilediğini biliyorum merak edenler özelden de yazabilir yardımcı olmaya calışırım ben 4.yılda doğru doktoru buldum ve 3günde yendim Allah yenemeyen herkesi kurtarsın bi de reyyan hocamla bu sıkıntıyı yenmekle kalmadım cinsellikten zevk almayı da öğrendim kadın olmanın keyfini yaşamaya başladım

bizimlede paylaşırmısınız tecrübelerinizi..nerden nasıl baaşladınız..ne kadar sürdü calısmalar..tavsiye edeceginiz şeyler neler..lütfennn yardım edin bizede asama asama yaptıklarınızı anlatın...tşk

canım zor değil aslında çok kolay biz büyütüyoruz kafada düşünsenize yüzyıllar öncesi vajinismus tedavisimi vardı kadınlar nasıl başarmış sizde öyle başarıcaksnz önce 2 gün parmak egzersizi parmaklarını güzelce yıka ve durex jeli sür bol bol ve parmaklarını vajenin üzerine getir ve bütün gücünle ıkınn parmaklarını vajen yutacak daha sonra vajenin içinde parmaklarını oynat içerisi alışsın. 2 gün böyle yap 3.gün ilişkiden 1saat önce kas gevşetici ardından sıcak banyo yap ilişkiye hazırlan penisi çok sertleşmeden vajenin üzerine koy bu sırada parmaklarınla vajenini biraz aç penisi üzerine koy ve ıkınnn yine tüm gücünle penisi vajen içine alıcak tabi penis hafif sertleşmiş olsun çok değil ondan sonra penisi popoya doğru ittir vajenin içinde bu sırada tabi bacakların iyice açılmış olsun popoya doğru ittirdimten sonra gerisi kolay ben aynen böyle başarmıştım penisi vajenin ucundayken popoya doğru ittirerek içeri girsin böyle kolay giriyor. çok basit aslında sadece sokmayı bilmiyor çogu kişi popoya doğru değilde yukarıya doğru ittiriyor penisi bu yüzden olmuyo

çok haklısınınız aşağı doğru ittirmek lazım, bacaklarımı tam açınca yanma oluyo bende eşim de rahat değil öle, misyoner açık pozisyonda yapıyoruz başını alabildim durex yanma yapıyo bende bebe yağı kullanıyorum eşim baçaklarımı uzatatıyo öle rahat ediyo böle olmaz diyorum ama açık pozisyonda yapamıyoruz bacağımın biri açık biri uzansa yataga olur mu öyle...

Arkadaslar mrb daha once bende buraya yazmistim bende vajinusmusluyum parmak egzersizinde cok iyiyim p.egzersizndede yariya kadar yapabiliyorum tam anlamiyla yapabilmem icin ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tskr

Canım benim yarıya kadar yapabiliyorsan tamamınıda alabilirsin zaten ben serçe parmak başladım zaten ödevlerimdi sırasıyla serçe yi yaparken işareti merak edip yaptım ona alıştıkça iki parmak yaptim ikiye alistiktan sonra üç parmak inanabiliyomusun üç parmak yaptim ama bunların en başında ayna egzersizi bence en önemlisi kendi cinsel organını inceliyosun vajinanın ne kadar açilabildigini görüyosun ıkın ıkındıkça nasıl açılıyor gör ben hep aynalı çalıstım

Cnm ben sadece sunu anlamiyorum parmak egzersizinde tamamini aliyorum niye p.alamiyorum onu anlamiyorum

Ayni illeti ben de yasadim. Her turlu destege ben de varim. Yalniz degilsin arkadasim :KK15:

kızlar merhaba ben aranızda yeniyim.. ama vajinismusta eski.. 4buçuk senedir vajinismusum doktorada gittim psikoloğada hocayada.. egzersizleride yaptım bıraktım egzersizler sırasında eşimle sürekli kavgalarım oluyor inancım kalmadı tükendim artık bittim çaresiz hissediyorum. hiç birşeyden korkmayan ben ilk gece korkusundan sonra herşeyden korkar oldum içime kapandım evden dışarı bile çıkmıyorum artık. ben tükendim son sahneleri oynuyorum artık eşimin daha fazla kaldırabileceğini düşünmüyorum çekilmez biri oldum sürekli ağlıyorum. herşey kafada bi anlık cesaret ben neden yapamıyorum? cesaretimi toplayabilmem kendimi aşabilmem için desteğinize ihtiyacım var. tek bir kişi bile durumumuzu bilmiyor ilk başlarda söyleyip (kayınvalide yüzünden) pişman olup aştık dedik. durumum özetle parmak alabiliyorum o da kendimi çok rahat hissettiğim bi günde. ağlamaktan cümleleri toparlayamıyorum lütfen bana yardımcı olun benden sonra evlenen herkes çoluk çocuğa karıştı delirmek üzereyim

Cnm benim oncelikle sunu bil tek degilsin kendi gozlerinle okuyup goruyosun bende vajinusmusum parmak egzersizlerini yapabiliyorum o konuda sana yardimci olayim bende tam yenmemisim ama inaniyorum insallah bu hastaligi her kes yenecek ben doktorun bana dediklerini soyliyecem oncelikle bi aynayi al karsina ve kendi vajeni tani korksan aglasan bilr bak korkukck hic bisi yok sonra serce parmagini ben isaret parmagimla yapmistim sen hangisiyle rahatsan bi yarim saat kadar oraya dokunturt hic acimiyck korkma soylemesi kolay diyeceksin belki ama bana guven ama ilk once kendine guven ve yapcm de sonra bi bogum kadar sokmaya calis o sirada ikin acildigini goreceksin bunu iki gun boyunca yap bunu basardiktan sonra yarisini sonra hepsini doktor her gun bi saatini buna syirmami soylemisti ve cok sukur yaptim sende yapabilirdin inaniyorum guzel haberlerini bekliyorum herseyi sorabilirdin.

Parmagimi albiliyorum rahat oldugum bi gunde demissin bunlari yaparsan agladigin zaman bile yapabilirsin parmak egzersizleri cok iyi bence

çok teşekkür ederim başarıcağıma artık inanmak istiyorum bir türlü cesaretimi toplayamıyorum. benim en büyük sorum parmak egzersizlerinde psilolojik sanırım midem aşırı bulanıyor yapmak istemiyorum. birde sanki beni birşey itiyor sürekli erteliyorum

bir anım bir anıma uymaz oldu sanırım psilolojik olarakta kendimi kaybetmek üzereyim üzerimde çok büyük yük 5sene oldu dile kolay. eşim iyice uzaklaştı

Cok iyi anliyorum seni bende aynen oyleydim benimde midem bulaniyodu etrafina bile dokunamiyodum surekli agliyodum lutfen pes etme her gun her gun yarim saat neki etrafina dokun cok az sokmaya calis soktugun zaman ikin acildigini goreceksin bi dene yapamam deme denemeden bilemezsin kendini pskolojik olarakta sartlandirma hic bisi kaybetmezsin haberlerini bekliyorum cnm

X