- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
benimde öyle oluyor. o zamanla geçiyomuş. sık sık egsersiz yapmak lazım. acı duyduğumuz terde nefes alıp verip ıkınmak gerekiyo galibaAmin cnm sagol. Birazcik yerlestiriyorum. Sonrasi sanki kapali bi yer ilerlemiyor.
benimde öyle oluyor. o zamanla geçiyomuş. sık sık egsersiz yapmak lazım. acı duyduğumuz terde nefes alıp verip ıkınmak gerekiyo galiba
BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)
Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuz Ben ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar
bugun kadin dogum uzmanina gittim yanmanin nedeni iltahap ve mantar dedi ilac verdi kizlik zarima bakti zarin normal dedi.iliskiye rahat girebilmem icin kas gevsetici verdi bide mantar icin falan hap verdi masaj yap vajinana dedi onun icinde bi krem verdi eger yine iliskiye giremezsen cubuklar varmis parmak egzersizi icin ondan veririm pazartesi dediBi jinekolojiye gitmek gerekio yanma neden oluo
bnde anestolla denedim ama bakdm aciyo birakdm 25 gunluk evliyim ama hala bakireym cok kotu hissediyorm kendimi. biliyorm orasi esner herkez yapio bnde yaparm ama niyeyse bilinc altimda sanki orasi carrrttt diye yirtilcak gibi bi dusunce var aslinda yok oyle bise ama yinede yer etti aklima cikmio hicBen anestol ile denedm ilk sonra kremsz olmadı canım cok yandı benimde yanıo çok
Ben de pozisyon olarak arkadan denemek istiyorum daha kolay oluo diyolar oyle mi aci oldu mu o pozisyonda anestol sürmek ise yaradi mi ?Bende senin gb düşünüodum anestol sürdü eşim içime yavaş yavaş parmagıyla biz sevişmedik bile olayı teknik ele aldım artık:) yapcam ben bunu çnkü iş oraya gelince hevesim kaçıcak yine die... Neyse anestol bide pozisyon önemliydi yüzüstü bacaklarımı kitliyorm zorlaşıo arkadan öle kasamıosun ve oldu bitti ama insan tecavüz ediliomuş gb hissedio2. Asla kabul edemedm ve pskiytr a gttim o seanslarla yavaş yavaş yapalım dedi öle zar mar cartt die bişey yok İnan denemeden de kafanda ki kaybolmaz bende denedim 2. Mecburen biyer var zımpara gb anasını satim orda basıyorm çığlığı bırakıyoruz bi jinekoloja gidicem yarın bende artık ultrason da bak dicem ben vajinusmus um apla:)
Benim de ilk olacak yapabilirsem suan hastayim regl m bitince oyle denemeyi dusunuyorum cok zor durumdayim evliligim tehlike de egzersiz de yapamiyorum hic birsekilde sizce bende yapabilir miyim o pozisyonda oyle daha kolay oluyo diye okuyunca bi kac kisiden bende umutlandim insallah bende yaparim. Mutlaka icine bisey girip çıktığını hissediyosunuzdur ama aci oluyo mu cok ben o ilk giristeki gerilme hissinden cok rahatsiz oluyorum hani ortadan ikiye ayriliyo gibi geriliyo ya o his oluyo mu ? Bende krem sürüyorum ama sadece giriş kismina parmagimi sokamadigim icin cok iceriye süremiyorum yine de ise yarar mi acabaEvet arkadan dene önden bacaklarını sıkıosun yoruluosn ve kastıgın için ağrılı oluo ...arkadan kasmam dedim izin verdim belki kremsizde acısz olablrdi kasmadıgm için ... Riske atmadm ilk oluo die ve eşim girdi dediğinde çok şaşırdım tek hüsran içine bişey girip cıkıo belki kremdn keyf almıosun neyseki o kızlık zarı kanama seylerini atlattım ya rahatladım ama 2. Kremsz ağrılı oldu yan pozisyonda
Yine ayni pozisyon da arkadan mi aldin ? Ilk baslarda normalmiscgit gel yapamamak alışınca yaparsin herhalde sen zor kısmını atlatmissin devami da gelir inşallah. Umarim bende ilerleme kaydedebilirim iste ben ne kendim dokunuyorum ne de esime izin veriyorum parmagi oraya deydigi an irkiliyorum hemen kasılma oluyo krem sürdükten sonra ne kadar bekledin ? Anestolün etkisi hafif diyolar bak seni uyusturduguna gore demek ki etkili piskolojik olarak uyusmuyo zannediyoruz galiba bende anestol dahil 3-4 tane anestazik ilac var ama yine kasilma oldugu icin yapamamistim bilmiyorum belki de dogru pozisyonu bulamadik cesaretimi toplayabilirsem krem sürüp bi de arkadam deneyecem Insallah olurIlk parmağını dene eşinin zorlanırsan onun girdiğini görmek rahatlatacak o kremi sürsün içine bekle uyuşsun cok kolay olucak bende dün aldım 2. Kez içime ama git gel yapamıyorm
bnde senin durumundaym canm bnde regl oldum anestolla denedim ama aci degilde o girisde ortadan yirtilcakmis gibi gerilme varya onu hissettim anestol surdugm halde o yuzden korkuhom denemeye psikolojm bozuldu hala kiz olup herkese kadn gibi rol yapmakdanTeşekkür ederim cvp yazdığınız icin soyledikleriniz insani rahatlatiyo gercekten. Evet biliyirum orasi bunun icin yaratilmis her organimizin bi görevi var ama beynim oyun oynuyo bana soz geciremiyorum bi türlü korkularimin esiri olmusum resmen ama kendimi telkin ediyorum motive etmeye calisiyorum insallah olur sen iceriye surdurmussun vajinanin ic kismi da uyusmus belki ondan rahat yaptin ben icine surebilcegimi ya da esime surdurebilcegimi sanmiyorum ama girise surup deneyecem umarim yeterli olur doktor da girisin uyusmasi yeterli icine surmene gerek yok diyi ama bilmiyorum bakalim hayirlisiyla yapariz insallah Allah in izni ile
Malesef oyle ama ben milletten ziyade eşimle yasadigim huzursuzluk ve onu mutsuz görmek kahrediyo beni Rabbim yardimcimiz olsun insallah. Bende bir kac deneme senin gibi hissedip kacmistim ama aslinda düşününce oraya biseyin girdigini illaki hissedecegiz hissetmemek imkansiz krem aci hissini aliyo olabilir ama oraya girerken sonucta bi basinc olacak mutlaka biz o baskı hissini aci olarak algiliyor sanırım beynimiz regl bitince nasipse aylar sonra tekrar deneyecegim cesaretim kirilmazsa dayan biraz sık disini olsun bitsin diyorum kendi kendime ama o zaman gelince tekrar kacmam insallahbnde senin durumundaym canm bnde regl oldum anestolla denedim ama aci degilde o girisde ortadan yirtilcakmis gibi gerilme varya onu hissettim anestol surdugm halde o yuzden korkuhom denemeye psikolojm bozuldu hala kiz olup herkese kadn gibi rol yapmakdan