Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

kizlar bu egzersizleri yaparken kizlik zari bozuluyormu kanama oluyormu

yesekkur ederim bnde dun iki ilk defa iki parmagimla denedim birinci boguma kadar aldi esimle cok sevindik ama daha fazlasini sokmaya calisinca girmedi acaba zamanla esnermi
Kızlık zarı normalde esneyebilen bir doku. Kas gibi degil. Ben saglikciyim. Eger zar kendi capindan daha buyuk bir cisim icinden geciyorsa yan taraflara dogru esner ve bir miktar acılır. Zar yırtılması dedikleri olay budur aslında. Eğer 2 parmagınızın ölçüsü bu zarın çapından büyükse elbette esnemek zorunda yoksa parmak gecemez. Ve penisin kalınlığıda bu iki parmagin kalınlıği kadarsa o kadar esneyecektir. Ama penis daha kalınsa o kalınlıga göre esneyecektir. Doku yapısı itibariyle esnemeye cok uygun bir organ emin olun.

cok tesekkur ederim evleneli 15 gun oldu ama hala iliskiye giremedik ilk denemede canim cik yandi ve hic girmedi iceri simdi bu ehzersizleri deniyorum insallah basaricam

banada yardimci olurmusunuz diz asmissiniz bn suan sadece iki parmagimi birlestirim 1 boguma kadar sokabildim iki gundur yapiorm bu egzersizleri ama iki parmakla girerken bi gerginlik hissettim sanki az daha ileri zorlasam yirtilcak gibi oldu sizce bu normalmi. bi sure boylemi devam edim yoksa bi buyuk aparatla yada sizin gibi mumlami deniyeyim. kanatmak istemiyorm esimle olsn istiyorm ama korkuda var tabi

cok tesekkur ederim evleneli 15 gun oldu ama hala iliskiye giremedik ilk denemede canim cik yandi ve hic girmedi iceri simdi bu ehzersizleri deniyorum insallah basaricam
Bende 2 aylik evliyim aparatla calisiyorum ben. Benimde ilk iliskide agrim olmustu. Ama bu egsersizler işe yarıyor. Orayı esnetiyor daha dogrusu kaslari eğitiyor. Bende henüz başaramadim ama devam ediyorum. İnşallah bir gün hepimiz buraya başardim bumuymus yazariz

aparati kendinizmi aldiniz doktormu verdi bnde aparat istiyorm ama nasil temin edebilirim ki

Merhaba kizlar....9 ağustos 2015 tarihinde 6 aylik evliyken bu hastaligimi yendim...parmak egzersizleri ve aparatlarla ve canim arkadasim kkaderim in yardimi ile :) veeeebes gun oncede hamile oldugumu ogrendim:) cok sukur.kebdinizi uzmeyin hayatinizi mahvetmeyin esinizi yipratmayin arkadaslar....sadece cabalayin ve Allaha dua edin ...ben bu sekilde mutlulugu yakalayanlardanim...simdi gecen kaybolan 6 ay umrumuzda degil yendik kurtulduk cekirdek aile bile olucaz bunun mutlulugu ile mesguluz:) Hepinize cok dua ediyorum...insallah sizlerde cabucak kurtulursunuz, bebis haberlerinizi alirsibiz hemencecik...pes etmek yok

Hani hep yaziyorlar ya ben yaptiysam herkes yapar diye emin olun cok dogru yaziyorlar....bende aybisini diyorum kizlar ben yendiysemherkes yapar bu isi....asiri hassa narin minicik bi aciya dahi dayanamayan bi kizcagizdim...korkuldugu gibi birsey degil bu is basit:) biraz soguk kanli olun ve cesaretlebin yeter...aparatlari ve parmaklarinizi kullanin Rabbim yardimciniz olsun kizlar...

kizlar bn aslinda kizlik zarim yirtilirken aciyacak die korkuyorm parmak egzersizi yapiom ama yinede bi korku var icimde iki parmak alabiliyorm ama bnim iki parmagim esiminkinin yarisi kadar bile olmuyocok tedirginim zarimi amelihatla bile aldirmayi dusunuyorm ama bu esime haksizlik olur gibi gelio sonucda onunda ilk birlikteligi belki hayalleri vardir

canim aldirmayla filan olacak is degil bu,bu kafanla beyninle psikolojinle alakali sen istersen git aldir ama o korkuyu yenemedigin surece yine yapamazsin.2bucuk yil cektim bunu ben ama karar verip kafamda kendimi hazirladiktan sonra 2 gunde yendim bunu.sende yaparsin inan kendine.ben aparatla parmakla hic calismadim parmak benim icin cok kotu bi histi.sadece esimle denedim.ust pozisyonda yavas yavas ugrasa ugrasa oldu.guven kendine yapacaksin sende.sormak istedigin ne warsa yardimci olurum.sen yeter ki çabala

bn esimle denerken hic girmio kendimide kasmiyorm cok ustteyken ama sanki orasi tamamen kapali gibi hic girmio neden anlayamadim bi ara acaba yanlis yerwmi zorluyoruz dedim cunku parmagim giriyo artik esimle deneme yapmayada korkuyom gene olmicak die

bn esimle denerken hic girmio kendimide kasmiyorm cok ustteyken ama sanki orasi tamamen kapali gibi hic girmio neden anlayamadim bi ara acaba yanlis yerwmi zorluyoruz dedim cunku parmagim giriyo artik esimle deneme yapmayada korkuyom gene olmicak die

sakin denemeyi birakma eger olmicak die denemezsen uzar gider.bakmissin ki yillar gecmis bak burda 5 yil 8yil yenemeyen war.bu aslinda erteleme hastaligi bi bakima.sen kasmiyorum desende beyninde hala kasiyosun demekki.bana da oyle gelirdi duvar war orda kol bacak gibi otesi yok derdim.ama yok orasi bombos.kimse bu acidan ölmüyo.ben ertesi gun kalkamicam yuriyemicem tuvalete bile gidemicem sanmistim.ama yaptiktan sonra ne bi aci ne agri nede baska bisey hicbisey olmuyo.esine bak ondan guc al.onun icin yapacagina inan.dusunsene bunu basarirsan nasi mutlu olur.nasi mutlu edersin.o damlayan 4 5 damla kani gordugumde ben havalara uctum hele eşim oyle mutlu oldu ki.sende basaricaksin

siz egsersiz yaptınızmı? ne kadar sürede yendiniz

Herkese merhaba. Benim 3. Yilim evliligimde ve hala basaramadim. Psikologa gittim. Mumla denedim.mumla baya bir ilerletebildim. Ama esimle olmuyor. Hocaya gittim seni baglamislar dedi cozdu guya yine olmadi. Cok uzuluyorum caresiz hissediyorum kendimi. Allahim hepimize sifa versin.

canım eşinin penisini mum gibi düşün. bende aparatla yapıyodum ama penis değdiği an çığlığı basıyodum. burda bir arkadaş sağolsun bana penisi aparat gibi düşün dedi. eşinin üstüne çık. kontrol tamamen sende olsun. penisi tut ve onu mum gibi düşün ilerletmeye çalış. yavaş yavaş ilerle. bunu hergün yap . bi bakacaksınki alışıyosun. bende henüz yenemedim ama aslaaa yapamam ucunu bile değdiremem diyen ben şimdi az bir kısmını alıyorum. Allah yardımcımız olsun

Amin cnm sagol. Birazcik yerlestiriyorum. Sonrasi sanki kapali bi yer ilerlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…