Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

O yüzden eger aci hissetmiyosan bence biraz zorla kendini bi dene çünkü yapısı geregi küçük bi delik orasi ve p... girerken onun seklini alalrak aciliyo o yüzden girdigini anlamamak imkansiz ama kremle aci duymadan sadece o basıncı hissederk yapabilirsin belki. Sana akil veriyorum da bakalim ben napcam :KK43:

Bende sürebileceğimi sanmıodum ama şöyle düşün parmak aslında en kolayı penis zor kısmı sen önce parmağı kendi parmağın olmasada eşinin kini denemelisin İnan bana seni rahatlatıcak

Bide deneyen yapan sorunu biten kayboluo anladığım kadarıyla oda kötü ben mesela atlatsam bile burda yardımcı olmak isterîm herkese şöyle de bişey var kızlar kontrolü ele alın benimde eşim girmek isterse çart die girecek sanıorm sıkıyorm kendimi siz oturun üzerine öylemrahatlıosn tabi ben artık alabiliyorm die öneride bulunuyorum sonucta bende korkağım hala ama ölmüyoruz evet kızlar

Bide deneyen yapan sorunu biten kayboluo anladığım kadarıyla oda kötü ben mesela atlatsam bile burda yardımcı olmak isterîm herkese şöyle de bişey var kızlar kontrolü ele alın benimde eşim girmek isterse çart die girecek sanıorm sıkıyorm kendimi siz oturun üzerine öylemrahatlıosn tabi ben artık alabiliyorm die öneride bulunuyorum sonucta bende korkağım hala ama ölmüyoruz evet kızlar
sn ilk denemende usttemiydin oylemi basardn canm bide ne hissettin zar acilirken

sn ilk denemende usttemiydin oylemi basardn canm bide ne hissettin zar acilirken
Ilk denediğimde eşim arkamdan denedi 2. Üstte ilkte anestol içime sürdü parmagıyla hiçbişey hissetmedm kan geldi sadece okdr 2. De yanma hissettim yanıo maalesef keyf almıosn oda normalmiş

baski falanda hissetmedinmi hic ilkinde bn anestolla denemisdim ama baski hissedince korktm vazgecdm

Kızlaaaaaar yeni bi yöntem buldum gene denedim korka korka üsteyken aldım baktım kıpırdatamıyorm klitorisimi okşamaya başladım Vajinam ıslandı tabi ve gidip gelmem kolaylaştı klitoris orgazmı oldum öyle yinede güzeldi sonucta rahatladım diger türlü put gb bekliodum eşim oynatsa bagırıodum

kizlar parmak egzersiziyle basariya ulasmis arkadaslardan biri bana yardimci olabilir mi bana destek olacak birine ihtiyacm var en azindan sorup danisabilecegim bana destek olabilicek tesvik edebilecek bnle ayni durumda olan birine... esim yardimci oluyo saolsn ama bnle ayni sehleri yasamis birinin daha cok yardimci olabilecegini dusunuyorm

Ya zihnimi Nasıl boşaltanilirim siz Nasıl başardınız bunu
Benim şuan tek sorunum zihnen hazır olmamam
Doktor 3 aşama bilemedin 1 haftaya biter bu derdin kötü durumda değilsin dedi 10 seans gittim aparat ile yapıp eş ile denemede
Ya pa mı yo Rum
Benim durumunda olanların yardımını bekliyorum :KK43:

kizlar parmak egzersiziyle basariya ulasmis arkadaslardan biri bana yardimci olabilir mi bana destek olacak birine ihtiyacm var en azindan sorup danisabilecegim bana destek olabilicek tesvik edebilecek bnle ayni durumda olan birine... esim yardimci oluyo saolsn ama bnle ayni sehleri yasamis birinin daha cok yardimci olabilecegini dusunuyorm
Hangi aşamadasın ben yardımcı oluyum

Ya zihnimi Nasıl boşaltanilirim siz Nasıl başardınız bunu
Benim şuan tek sorunum zihnen hazır olmamam
Doktor 3 aşama bilemedin 1 haftaya biter bu derdin kötü durumda değilsin dedi 10 seans gittim aparat ile yapıp eş ile denemede
Ya pa mı yo Rum
Benim durumunda olanların yardımını bekliyorum :KK43:
Evleneli Nekadar oldu

evlenwli bugun tam 1ay oldu egzersizleri uc gun yaptm sonra regl oldm ama iki parmagi ikininci boguma kadar alabiliyorm sonrasi gelmio

evlenwli bugun tam 1ay oldu egzersizleri uc gun yaptm sonra regl oldm ama iki parmagi ikininci boguma kadar alabiliyorm sonrasi gelmio
bakire oldugum icinde korkuyom kanatcam di aslinda kanasada esim sorun yapmaz o yeterku canin acimasn dio ama ne bilim ordan kan akma dusuncesi bni gerio bide ikinci bogumdan sonra itsemde girmio gibi zorluyo beni bnde daha esnemicek sanirim bundan sonrasi yirtilma asamasi die dusunuyorm

seni korkutan bu isi yapamama nedenlerini kendin soyluyosun aslinda.yirtilma asamasi nedir yaaa? boyle bisey yok canim iste bu yuzden yapamiyosun. kan akma yok 4 5 damla bisey gelir en fazla belki gunluk ped kadar o da araliklarla filan hissetmezsin bile.su dusunceleri at kafandan oyle denemeye basla.yoksa nappsanda bos. orasi acilcak yirtilmicak..esnedigi icinde ufak bi kanama olucak o kadar.arkadaslar konsantre olun bakin korktukca uzar bu is.ben parmak filan denemedim.ben kendi parmagimi oraya sokcama esimle denemeyi sectim nitekim de daha cok basari sagladim.burda parmakla aparatla deneyip esiyle yapamayan cok kisi war.tabi basarili olan da war.ama sureyi uzatirsiniz. esinizle ust pozisyonda denemenizi tavsiye ederim.sahsen ben boyle yendim.canimin ne zaman acidigini bildigim icin acidigi noktada kalip sonra yine dewam ediyodum.kontrol sizde olursa kesinlikle basarirsiniz.

insallah bizde basaririz bn artik gercekden kari koca olmak istiyorm esimi mutlu etmek istiyorm

bence artik esin icin bu isi yen.onu nasi mutlu edecegini düşün.her yenen bunu diyo evet ama ben yinede dicem eger ben yaptiysam herkes yapar o kadar kucuk bi yanma ki hafif yanar baski oluyo gibi olur sonra o yanma gecer hemen.kendine guven sadece

bence artik esin icin bu isi yen.onu nasi mutlu edecegini düşün.her yenen bunu diyo evet ama ben yinede dicem eger ben yaptiysam herkes yapar o kadar kucuk bi yanma ki hafif yanar baski oluyo gibi olur sonra o yanma gecer hemen.kendine guven sadece
O baskı hali cok can sıkıcı ya gecicek mi o ben eşimin git gel yapmasına izin veremiyorm kendim yavaş yavaş yapablyrm o yapsa baskı hissediyorum

kızlar konuyu görünce sizi rahatlatmak istedim. ben 1 yıllık evliyim ve ilk evlendiğimde bende vajinismus oldum balayında beraber olamadık. aşırı derecede kasılmam olduki bacaklarımı bile açamamıştım. tabi bunu kimseye söyleyemiyordum. sadece yakın bi arkadaşımı aradım oda benim gibi olmuştu. İlk yapacağınız bu konuyu farkeder farketmez onu çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. akşam olacağı zaman ne kadar dua ederdim allaım bir an önce olsun bitsin diye ama eşim bacaklarımı bile acamıyodu. ama ilk önce önden birbirinizle yakınlaşın ufak dokunuşlar felan o zaman rahatlıyosunuz. daha sonra kademeli ilerleyin biz üst üste denedik evet çok canım acıdı ama anlık bi acı inanın yapana kadar çektiğinizacı gibi değil ilk bir haftalık ilişkimde hafif acım ve çok az lekelenme şeklinde kanamam oldu ama herşey kafada bitiyo inanın. parmak egzersizi ne bilemiyorum ama eşinizle deneyin çünkü biz yapamayınca eşimle birlikte hareket ettik ne yapabiliriz diye . eş çok önemli bir faktör

X