Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

kizlar bn parmak egzersizi yaparken eldiven kullaniom bebe yagi surup ama dun vajina girisim cok yandi ve kizardi sanirm tahris oldu napabilifm onun icin

Mrb arkadaşlar ben 9 aylik evliyim ama hala ilişkiye giremedim.sizlerin başarı öykülerini okuyarak cesaretleniyorum ama olmuyor olmuyor.ne yapacağım bilmiyorum.eşimden ALLAH razı olsun çok anlayışlı ama artık çıkmaza girdim sanki nolur yardım edin bana hep aynı kabusu yaşamak istemiyorum çok caresizim

Ben sana yardimci olmaya çalışayım önceki sayfalarda başarı öykümü yazmıştım okudun mu

O mutlu olsun yeter kendimi dusunemem artık bebeğimizin olmasını çok istiyor Onun için herşeyi yaparım ama bunu yapamiyrum elimde deil

Ben 1.5 yıl sonra yendim parmak egzersizleri bol bol yaptım aparatlara geçtim onu da yaptım tabi ha deyince olmuyor azimle sabırla günde 1 saat çalıştım Allah razı olsun burda arkadaşlar yardım etti bak ben bebhantol ve Emlayi karıstirdim müthiş bi çözümdü bana onu yaptığım gün oldu

Anlıyorum canım insan evliliginden bi şey anlamıyor ama biraz sabırla çalış kendini Şartlandir olur insallahh

Ama kızlık zarına zararima
Sen hangi aşamadasin peki
ben parmak egzersizin demedim ama yapamdm birazda kızlık zarima zarar gelsin istemiyorum esimle olsun istiyorum

O tamamen psikolojik kızlık zarına bir şey olmuyor yani ben de olmadı burda da bi çok arkadaş olmadığını söylüyor bi yerden baslamalisin

O tamamen psikolojik kızlık zarına bir şey olmuyor yani ben de olmadı burda da bi çok arkadaş olmadığını söylüyor bi yerden baslamalisin
En başta ne yapmam lazım burada okuduklarını demedim ama olmadı yazarsanız sevinirim ben daha yeni üye oldum buraya sizlerin yardımıyla atlatacağıma inanarak sizin yardımlarınızla bu illetten kurtulum inşallah Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…