Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Öncelikle ilişki esnasında acıyacak mı diye düşünmemden Lazım. Ilişkinin tadını çıkart eşin de sen de. Penis zaten yolunu buluyor kendi kendine. Sizin yapmanız gereken ön sevişmeyi uzun tutup vajinanın iyice ıslanmasını Sağlamak. Biraz açık oldu ama durum bu :)

kızlık zarın esnek olabilir ve kan gelmeyebilir canım bu çok normal. olabildiğince rahat olmaya çalış mutlaka vajinanın ıslak olması lazım. kuru olduğu zaman çok acıyor benimde halen. sen korktuğun için rahat olamadığın içinde ıslak olmuyordur o yüzden eczaneden kayganlaştırıcı kremler al vajina girişine ve eşinin p..s sür ilişkiye öyle deneyin çok rahar ediceksin. duvar da yok senin beyninde yarattığın bişey daha doğrusu hepimiz öyle hissediyoduk daha ki kurtuluncaya kadar

bende eşimle ilişkiye hiç giremiyenlerdenim yapamıyorum parmak egzersizi yapamıyorum psikoloğa gittim olmuyor yazılanları okudum hiç bir değişikliğik yok

eşime hiçbir şekilde vajinamamla ilgili izin vermiyorum. artık boşanma devresindeyiz vajinayı görünce midem bulanıyor
ne yapacam ben

bende eşimle ilişkiye hiç giremiyenlerdenim yapamıyorum parmak egzersizi yapamıyorum psikoloğa gittim olmuyor yazılanları okudum hiç bir değişikliğik yok

eşime hiçbir şekilde vajinamamla ilgili izin vermiyorum. artık boşanma devresindeyiz vajinayı görünce midem bulanıyor
ne yapacam ben

Canim yalnız dglsin..inan bnde aynı durumlara dustum. .Yılma sakın egzersiz yap cinsellik cok onemli evlilikte ve eminim esin senin cabalamadgnı gorunce senin onu sevmediğini istemediğini dusunup cıldırıyordur onlar erkek bu onlar ıcın dahada onemli hem bize erkekliklerini ispatlayamadılar hmde bunu yaşamaya İhtiyaçları var. . Bende cok sık kavga ediyorum ancak pireye kızıp yorgan yakma derim

canım ben egzersiz yapamıyorum çok kötü oluyorum bayılma derecesine geliyorum

Bende benzer durumları yaşıyorum bana özelden yardım edebilirmisiniz ?

bende 1 aylık evliyim. ve vajinismusum. eşimle sadece birkaç kez deneyebildik. hepsindede müthiş bir acıyla ve basınç hissiyle eşimi geri ittim. olmadı.çok araştırdım. Ankarada bununla ilgili bir kliniğede gittim. doktor zarın kalın olduğunu alınması gerektiğini söyledi. ama eşim istemiyor ameliyata karşı çıkıyor. buda senin kaderin diyor. acılıda olsa zor yırtılsada ben yapıcam sende dayanacaksın diyor. tabi benim korkularım çok daha fazla arttı. ağlaya ağlaya zorla işaret parmağına geldim. iki parmağı deneyemiyorum çok korkuyorum. işin daha kötüsü eşim benden o kadar uzaklaştıki. sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. öyle kötü günler geçiriyorumki

Canım cok uzuldum ailinin haberi varmı bu durumdan cunku fizyolojik bir rahatsızlık bu ve bnce yoksa mutlaka paylas esin izin vermemeli vermesin yahu ne dmk GIT ol ameliyatını

Canim benim yazdigimi oku bende cok zor zamanlar gecirdim 96. Sayfa olmasi gerekiyor. Yazdiklarimi tek tek uygula yenmeme gibi bir durum yok duvar yok orda kendimizi sıktığımiz icin oluyor o bn yendim mesela kendimi bugunde siksam o duvar yine orda olucak ve birlesme saglanmayacak

Merhaba hanımlar, ben de vajinismusu bu site sayesinde 2 günde yenenlerdenim. Sırf ben yendim başkaları da yensin diye hesap açıp tecrübemi paylaşmak istedim. Ben evlendikten bir hafta sonra ilişkiye girebildim ama o bir hafta zehir gibi geçtş ağlamaktan hergün gözlerim şişiyordu, ben bu tür sorunları kafaya takıp çok büyüten bi yapıya sahip olduğum için hayatımın sonuna kadar aşamayacağımı düşünmeye başlamıştım bile ilk 3 günden sonra. Sonra durumu güveneceğim kişilere annem ve teyzelerime açtım ; her kafadan ayrı bir ses geldi ve zihnim daha da karıştı hepsi farklı tavsiye veriyordu sadece dayan diyorlardı ama çektiğim acı tarif edilemezdi. Sonra aklıma aynı sorunu yaşayan arkadaşım geldi ona izah ettim vajinismus egzersizlerini internetten araştır ve uygula dedi, direk bu site önüne gelince yazılanların hepsi ilaç gibi geldi

1) biz birbirimizi severek evlendik ve evlenmeden imam nikahı yaptığımız için cinsel ilişki hariç her türlü yakınlaşmayı yapabilmiştik o yüzden asla korkum yoktu ve bu kadar zorlanıcağımı düşünmezdim, eşimi çok istersem bu problemi çekmeyeceğime inanmıştım tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadım

2) ve egzersizlerden sonra penisi yukarı doğru ittirdiğimizi farkettim, parmağımla vajinanın aşağı doğru devam ettiğini fark edince penise de aynı yöne doğru ittirince sorun çözüldü

3) ve kırılan cesarett??? Dayanılmaz acı veren denemelerden sonra eşimle saatlerce önsevişme yapıp hazır olduğumu hissettsem bile cesaret edemedim bikaç gün sırf korku yüzünden erteledik

4) herşey tamam, peki ya penis ilerlerken ne olacak, ya kasılmalar devam edrse ya o acıyı tekrar hissedersem, bu aşama kolay olmuyor tabi, penisi yerleştirdiniz şimdi derin bir nefes ve büyük tuvaletinizi yapar gibi ıkınma vakti siz ıkındıkça penisin daha rahat ilerlediğini farkedip kendinize cesaretiniz artacak ben sevinçten ağlamaya başlamıştımmm hiç unutmam

5)ve mutlu son: 2 aylık evliyim yaklaşık iki aylık da hamileyim bu hiç dr zor değil.

Buradaki 6 yıllık evliyim vajinismus sorunum var diyenleri gördükçe daha da ağlardım olayı felaketleştirip eşimden boşanmayı bile düşündüm o bir haftalık zaman içerisinde ona haksızlık yapamam diye, heralde aşamasaydım ben aşamazdım sonraki bir ay acı hissettim ve bir ay sonra the end!!!! Bebişim bile oldu teyzeleri sıra sizde

N kdr guzrl 14 ay oldu artik umidim yok benim..

Yapamasaydım ben yapamazdım . Anlıyorum cesaretin çok kırılmış ve ben kendi parmağımı bile dokundururken acıdan ağlıyordum, ağlaya ağlaya başardım. Çok şükür iyi ki üstüne gitmişim.

Paylaş mesela ne aşamadasın, egzersizleri yapabiliyor musun buradaki söylenilenlerin ne kadarını yapabiliyorsun sadece cesaretin mi yok biraz daha açarsan yardımcı olunabilir. Sırf mutluluktan başkaları da yensin diye hesap açtım buradaki yardımlar sayesinde aşabildim çünkü. Ve %99 tedavi edilebilen bi sorun, hadi anlat yardımcı olalım!

H
Umudunu kaybetme .bende 14 aylık evlym.henüz aşmış değilim ama en zor kısmını atlattım sayılr.en Azından ön yargılarımdan kurtuldm.egzersizlere başladm.en yakın zamanda basaracagma inanıyorum.15 gun öncesine kadar hep umutsuzca seyler düşündm kesinlikle olmayacagına inandırdım kendımı.ben çok güÇsüz grıp oldgnda bile aglayan biriyim.hersey kafanda bu iş olacak yada olacak başka bir şansım yok demeyle bitiyo.egzersizlere başla zeytinyagıyla.sert aparatlar değilde örnegin ince bir şeyin etrafına kat kat peçete sar streç dilm ile de kapla ilk öyle dene.bunu yaparken burnundan nefes al ve hepsini birden değil nefesini üç kezde geri ver.şarkı aç bunu yaparken sesli olsun etrafın buna odaklanma ve hep güzel şeyler düşün:) bende buraya yeni üye oldm ama sürekli okudum takip ettim çok faydalı şeyler öğrendim.bundan kurtuldugumdada paylaşmayı hayal ettim umarım birazcıkda olsa yardımcı olmusumdur.

Cnm bn onlari yapiuorum ki zaten astim onlari parmagmi cok rahat iceri alabliorum icndr oynatabliorm tek sorun giriste zorlanyrx girmiyo yaa o yanii

Ben 1 buçuk aylık evliym kadın doguma veya psikologa gitmedim vajinusmus olduğumu düşünüyorum ama öncesinde anatomik bi engel var mi diye kadın doguma gitmeli miyim bilmiyorum lutfeeenn yardım eder misiniz

Ben 1 buçuk aylık evliym kadın doguma veya psikologa gitmedim vajinusmus olduğumu düşünüyorum ama öncesinde anatomik bi engel var mi diye kadın doguma gitmeli miyim bilmiyorum lutfeeenn yardım eder misiniz
Kesinlikle gitmeclisin canım ztn psikoloğa gitsen o da gorunmeni isteyecek

kizlar bn yeni uyeyim yeni evlendim 2.5 hafta oldu evleneli henuz hic iliskiue giremedim dun burda okuduklarimla parmak egzersizine basladm dun aksam orta parmagimi 2 boguma kadar soktum canim acimadi ama sanki icerisi dar gibiydi sonra cikarip tekrar soktum ama bu sefer daha zor girdi alisirmi zamanla bide iki parmaga nasi geccem ya bir zor giriyo korkuyorm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…