- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 32
sn ilk denemende usttemiydin oylemi basardn canm bide ne hissettin zar acilirkenBide deneyen yapan sorunu biten kayboluo anladığım kadarıyla oda kötü ben mesela atlatsam bile burda yardımcı olmak isterîm herkese şöyle de bişey var kızlar kontrolü ele alın benimde eşim girmek isterse çart die girecek sanıorm sıkıyorm kendimi siz oturun üzerine öylemrahatlıosn tabi ben artık alabiliyorm die öneride bulunuyorum sonucta bende korkağım hala ama ölmüyoruz evet kızlar
Ilk denediğimde eşim arkamdan denedi 2. Üstte ilkte anestol içime sürdü parmagıyla hiçbişey hissetmedm kan geldi sadece okdr 2. De yanma hissettim yanıo maalesef keyf almıosn oda normalmişsn ilk denemende usttemiydin oylemi basardn canm bide ne hissettin zar acilirken
Hangi aşamadasın ben yardımcı oluyumkizlar parmak egzersiziyle basariya ulasmis arkadaslardan biri bana yardimci olabilir mi bana destek olacak birine ihtiyacm var en azindan sorup danisabilecegim bana destek olabilicek tesvik edebilecek bnle ayni durumda olan birine... esim yardimci oluyo saolsn ama bnle ayni sehleri yasamis birinin daha cok yardimci olabilecegini dusunuyorm
hiç egzersiz yaptın mı parmak önemliHangi aşamadasın ben yardımcı oluyum
Evleneli Nekadar olduYa zihnimi Nasıl boşaltanilirim siz Nasıl başardınız bunu
Benim şuan tek sorunum zihnen hazır olmamam
Doktor 3 aşama bilemedin 1 haftaya biter bu derdin kötü durumda değilsin dedi 10 seans gittim aparat ile yapıp eş ile denemede
Ya pa mı yo Rum
Benim durumunda olanların yardımını bekliyorum
bakire oldugum icinde korkuyom kanatcam di aslinda kanasada esim sorun yapmaz o yeterku canin acimasn dio ama ne bilim ordan kan akma dusuncesi bni gerio bide ikinci bogumdan sonra itsemde girmio gibi zorluyo beni bnde daha esnemicek sanirim bundan sonrasi yirtilma asamasi die dusunuyormevlenwli bugun tam 1ay oldu egzersizleri uc gun yaptm sonra regl oldm ama iki parmagi ikininci boguma kadar alabiliyorm sonrasi gelmio
O baskı hali cok can sıkıcı ya gecicek mi o ben eşimin git gel yapmasına izin veremiyorm kendim yavaş yavaş yapablyrm o yapsa baskı hissediyorumbence artik esin icin bu isi yen.onu nasi mutlu edecegini düşün.her yenen bunu diyo evet ama ben yinede dicem eger ben yaptiysam herkes yapar o kadar kucuk bi yanma ki hafif yanar baski oluyo gibi olur sonra o yanma gecer hemen.kendine guven sadece
O baskı hali cok can sıkıcı ya gecicek mi o ben eşimin git gel yapmasına izin veremiyorm kendim yavaş yavaş yapablyrm o yapsa baskı hissediyorum