Biran önce nasıl yenebileceksen ona başla canım. bende öyleydim özgüvenim sıfırlanmıştı herkezin yanında kendimi ezik gibi görüyordum ve evlenmeden önce nasıl da her işin üstedesinden gelirdim kendi nianımı düğünümü herşeyimi tek başıma yaptım ailemde var ama yok. ama evlenince iki lafı biraraya getiremeyen bi kız oldum çıktım. benim eşimde hiç problem yapmıyordu olsun bitanem olmasada olur biz böyle mutluyuz derdi. evet mutluyduk ama cinsellik evliliğin en başında geliyormuş bunu yenince anladım. Bi başlangıç yapmışsın doktorun dediklerini harfiyen yap emi bende doktora giderek yenenlerdenim. çok başarılar en yakın zamanda buraya hikayeni yazman dileği ile...
senin probleminin ilişkiden zevk alamama bununda doktor tedavisi var terapi ile öğretiyorlar bi kadın doğumcuya git derim yönlendirir seni. ben vajinismustum yendim ve ilişkiden zevk alıyorum ama her ilişki de değil tabiki arada bişey anlamadğım oluyo her ilişkide zevk alınıyor mu onuda bilmiyorum ama olsun yinede halime şükür kadınında boşalması erkek kadar önemli insanı çok rahatlatıyor ruhen ve bedenen
Özelden msj attim size ama geldi mi bilmiyorum bana da yardimci olur musunuz ?BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)
Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuz Ben ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar
Tesekkurler perikizçooookkk sevindim senin adına tebrik ederim :))))
canım acilen özel msj ına bakar mısın?Tesekkurler perikizdarisi tum evli arkadaslarimin basina....evliliginizi kurtarin cabalayin arkadaslar...
Zeytin yagi normal siviyag mi[/QUOTE][Qik-15, post: 42091338, member: 696456"]BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)
Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuz Ben ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar
öncelikle her gün ağlamayı bırak ve burda yazılanları uygula. ağlamak bişeye fayda etmiyor güzelim. özeldem de yazmayıp buaraya yazalım ki herkez okusun birisine faydamız olur belki. bunu yenebiliceğine inan ve eşinle mutlu günlerini düşün işe başla. parmak egzersizlerile başla işe. şerçe parmağına sitreç ile sar dizlerine çök ıkanarak parmağını vajıanana doğru ilerlet yavaşça içine al. bunu yaptıktan sonra yenmiş kadar mutlu olacaksın. hadi başarılar :)
Nefes egzersizleri yapman gerekiyor orada kendini kastigin icin duvar var gibi hissediyosunmanım arkadaşlarım evliliğimin 1 yılını doldurdum, fakat henüz ilk birleşmeyi sağlıyamadımevliliğin ilk aylarında devlet hastanesinde vajinusmus ile ilgili yardım aldım doktorum çok iyiydi ve dediklerini yapmaya çalıştım(İlk adım olarak ayna karşısında kendi cinsel organımı keşfetmemi ve dokunmamı istedi.) Bunu hayatımda ilk kez olarak evliliğimde gerçekleştirdim :) daha sonrasında 2. ödevim WC de tuvaletimi tutarak kaslarımı yönetmekti kısmen de olsa başarılıyım. 3. ödevim en korkucu olanı parmakla denemek bunda pek okdar başarılı değilim serçe parmağını geçemedim. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşimin üstüme bile uzanması beni kasıyordu vajina ma dokunması bile beni acı duyacam hissiyle kaçıyordum sevişmekten ama belli bir zaman sonra alışmaya başladım. Son 15 gündür denemelerimizde vajinamı açabiliyorum hatta penisin baş kısmını bile alabildiğimi hissediyorum. Ama eşimin iteklemesine rağmen ilerleme sağlıyamıyoruz sanki sert bir duvara çarpıp penis esnekliğiyle ilerlemiyor kıvrılıyor. Yanlış delikte deniyor olabilirmiyiz? Nerede yanlış yapıyoruz eşimde bende şüpheye düştük işin ironisi artık eşime diyorum ben dayanıyorum sen beceremiyon :) bu safhadan sonra ne yapmalıyız yardımlarınızı bekliyoruz.
nefes egzersizlerini açıklarmısın?Nefes egzersizleri yapman gerekiyor orada kendini kastigin icin duvar var gibi hissediyosun
canım ben de senn gıbıydım ve normal dogum yaptım.. Allah buyuktur ben jhıc sezeryana yeltenmedım daha dogrusu devlette doktorlar kopek gıbı oldukları ıcın onu bıle soyleyemedım.. sadece ılk alttan muayenelerımde cok zorlandım ıkı gun agladım ama gecıyor.. dogumdan bır sene sınra da vajınusmustan kurtuldumİlişki olmuyor ,dışarıdan boşalma ile kaldım açıkçası bu şekilde kalınacağını bilmiyordum ama kalınıyormuş
Peki tedavi yöntemleri neler? Ve kaç liraya kurtuldunuz..Arkadaşlar 7 ağın sonunda ben de önce Allahın izni sonra da Dr yasemin yyıldız sayesinde vajinismusu yendim.. Allah isteyen herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.. Rabbim kimseye de yaşatmasın.. Ne olur erteleneyin.. Bu hastalıkbi erteleme hhastalığı.. Yenince bunca aydır bunu mu yapamamisim ben dedim.. O yüzden ertelemeyin.. Zamamniniz boşa geçmesin..