Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

şimdi eski özgüvenimi geri kazandım ben yine eski bene döndüm herşeyin üstesinden Allahın izni ile ve istedikten sonra gelebilirim. ilk yendiğimde nasıl da gurur duydum kendimle heryerde gülücüklerim vardı halen devam ediyor :)

Ama vajinusmus blirtileri hep benm belirtiler. Sanki parmak egzersizlerini yapmis basarmis bi adim sonrasinda olan bir vajinusmus gibiyim. Cunku bende sanki duvar var gibi hissediorum.. esim degil ben aliorum iceri onu.. ve yavas yavas.. mesela hala eliyle dokundurtmuyorum.. cok acik oldu ama...
Ve dedigim gibi zevk de almiyorum..

BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)

Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuzBen ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar

Özelden msj attim size ama geldi mi bilmiyorum bana da yardimci olur musunuz ?

[Qik-15, post: 42091338, member: 696456"]BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)

Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuzBen ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar[/QUOTE]
Zeytin yagi normal siviyag mi

Zeytinyağı normal sıvıyağ minik-15, post: 42091338, member: 696456"]BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)

Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuzBen ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar[/QUOTE]
Zeytinyagi

Zeytin yagi normal siviyag mi[/QUOTE]
Evet canim bildigimiz mutfakta kyllanilan zeytinyagi...organik dogal yontem size:)

2. ayın sonunda zarı delmeyi başarmıştık biz zaten, sadece emla kullanarak. tam atlattım kurtuldum derken bikaç gün sonra tekrar denediğimizde çok canım yandı ve asıl o günden beri kendimi kasmaya başladım ve eşimi hep itiyorum, içime biraz alsam bile ağlamaya başlıyorum egzersizlere de geçen hafta başladım ama hızlı ilerledim ilk günden serçe parmaktan orta parmağa geçtim (asla yapamam demeyin çünkü gerçekten yapabiliyosunuz) .arkadaşların da dediği gibi orada duvar falan yok sadece bize öyle geliyo ama giriş kısmı biraz dar ve eğimli olduğu için pozisyon da çok etkiliyo bence. ben sizlerin yazdıklarını okuyunca yeterli gazı aldım azminizi görünce siz başarınca kendim başarmış gibi seviniyorum :) ama benim en büyük derdim eşimin pes etmiş olması artık denemek istemiyo kabullendi ve çok mutsuz, kendimden çok ona üzülüyorum 'deneyelim' demeye bile yüzüm yok inanın

bir de bişey sormak istiyorum bu parmak egzersizlerini yaptıkça vaji geçici olarak mı genişliyor yani mesela sabah yapıyosunuz akşam da geniş mi kalıyor yani öyle mi deniyosunuz? yoksa 1-2 saat sonra eski hacmine mi dönüyo?

Son düzenleme:
Vajina esnek istek geldiği ve uyarıldıği zaman parmak egzersizlerin de daha fazla geniş ler nefes egzersizleri de yapın muhakkak

merhaba hanım arkadaşlarım evliliğimin 1 yılını doldurdum, fakat henüz ilk birleşmeyi sağlıyamadım evliliğin ilk aylarında devlet hastanesinde vajinusmus ile ilgili yardım aldım doktorum çok iyiydi ve dediklerini yapmaya çalıştım(İlk adım olarak ayna karşısında kendi cinsel organımı keşfetmemi ve dokunmamı istedi.) Bunu hayatımda ilk kez olarak evliliğimde gerçekleştirdim :) daha sonrasında 2. ödevim WC de tuvaletimi tutarak kaslarımı yönetmekti kısmen de olsa başarılıyım. 3. ödevim en korkucu olanı parmakla denemek bunda pek okdar başarılı değilim serçe parmağını geçemedim. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşimin üstüme bile uzanması beni kasıyordu vajina ma dokunması bile beni acı duyacam hissiyle kaçıyordum sevişmekten ama belli bir zaman sonra alışmaya başladım. Son 15 gündür denemelerimizde vajinamı açabiliyorum hatta penisin baş kısmını bile alabildiğimi hissediyorum. Ama eşimin iteklemesine rağmen ilerleme sağlıyamıyoruz sanki sert bir duvara çarpıp penis esnekliğiyle ilerlemiyor kıvrılıyor. Yanlış delikte deniyor olabilirmiyiz? Nerede yanlış yapıyoruz eşimde bende şüpheye düştük işin ironisi artık eşime diyorum ben dayanıyorum sen beceremiyon :) bu safhadan sonra ne yapmalıyız yardımlarınızı bekliyoruz.

Nefes egzersizleri yapman gerekiyor orada kendini kastigin icin duvar var gibi hissediyosun

E="blume06, post: 42193774, member: 404234"]nefes egzersizlerini açıklarmısın?[/QUOTE]
Acik yazıyorum ama aynann karsisina geç karnından doğru nefes alıp vermeye ve orayı açmaya çalış orayı görmeye çalış acildigini

İlişki olmuyor ,dışarıdan boşalma ile kaldım açıkçası bu şekilde kalınacağını bilmiyordum ama kalınıyormuş
canım ben de senn gıbıydım ve normal dogum yaptım.. Allah buyuktur ben jhıc sezeryana yeltenmedım daha dogrusu devlette doktorlar kopek gıbı oldukları ıcın onu bıle soyleyemedım.. sadece ılk alttan muayenelerımde cok zorlandım ıkı gun agladım ama gecıyor.. dogumdan bır sene sınra da vajınusmustan kurtuldum

Arkadaşlar 7 ağın sonunda ben de önce Allahın izni sonra da Dr yasemin yyıldız sayesinde vajinismusu yendim.. Allah isteyen herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.. Rabbim kimseye de yaşatmasın.. Ne olur erteleneyin.. Bu hastalıkbi erteleme hhastalığı.. Yenince bunca aydır bunu mu yapamamisim ben dedim.. O yüzden ertelemeyin.. Zamamniniz boşa geçmesin..

Peki tedavi yöntemleri neler? Ve kaç liraya kurtuldunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…